Van Dale geeft geen antwoord - wacom intuos 2 pen
Thread poster: Lianne van de Ven

Lianne van de Ven  Identity Verified
United States
Local time: 15:46
Member (2008)
English to Dutch
+ ...
May 2, 2013

Heeft iemand succes met de helpdesk van Van Dale? Ik krijg nooit een antwoord van ze.

Ik heb een probleem met mijn wacom intuos 2 pen die meestal niet werkt om tussen de verschillende online woordenboeken om te schakelen. Met mijn muis lukt het zonder probleem. Ik heb dit "penprobleem" niet met andere software, dus ik vroeg me af wat daar de reden van kan zijn, en of er iets aan gedaan kan worden. En die vraag heb ik dus ook aan de helpdesk voorgelegd. Ik krijg niet eens een automatisch antwoord.

Ik kan de pen verder aanbevelen, hij hangt altijd in de holte van mijn duim en wijsvinger en ik kan ongehinderd typen en meteen via de tablet alle muisacties uitvoeren. Met een directe representatie tussen tablet en scherm kan ik, i.t.t. de traditionele muis, altijd snel de locatie van de pointer op mijn scherm gebruiken en sneller kleine elementen aantikken.

Helaas kan ik de pen meer aanbevelen dan een abonnement op Van Dale.


 


There is no moderator assigned specifically to this forum.
To report site rules violations or get help, please contact site staff »


Van Dale geeft geen antwoord - wacom intuos 2 pen

Advanced search


SDL Trados Studio 2017 Freelance
The leading translation software used by over 250,000 translators.

SDL Trados Studio 2017 helps translators increase translation productivity whilst ensuring quality. Combining translation memory, terminology management and machine translation in one simple and easy-to-use environment.

More info »
WordFinder Unlimited
For clarity and excellence

WordFinder is the leading dictionary service that gives you the words you want anywhere, anytime. Access 260+ dictionaries from the world's leading dictionary publishers in virtually any device. Find the right word anywhere, anytime - online or offline.

More info »Forums
  • All of ProZ.com
  • Term search
  • Jobs
  • Forums
  • Multiple search