πρόσφατες ερωτήσεις μου
Thread poster: Maria Karra

Maria Karra  Identity Verified
United States
Local time: 21:47
Member (2000)
Greek to English
+ ...
May 20, 2005

Παιδιά, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για τη βοήθεια με τις πρόσφατες ερωτήσεις μου στο KudoZ περί Ισλαμισμού, Περσίας, κλπ. Θα ακολουθήσουν μερικές ακόμη. Ίσως να σας φαίνονται εύκολες αλλά εμένα αυτή τη στιγμή μου φαίνονται βουνό γιατί εδώ που βρίσκομαι τώρα (στο πατρικό μου στη Θεσσαλονίκη) δεν έχω στη διάθεσή μου όλες τις πηγές που θα ήθελα. Έχω μια Επιστήμη και Ζωή που με έχει απογοητεύσει οικτρά στο συγκεκριμένο θέμα. Αν νομίζετε ότι πρέπει το επίπεδο των ερωτήσεων να αλλάξει σε non-pro πείτε τό μου ή ψηφίστε για non-pro στην κάθε ερώτηση. Ζητώ συγγνώμη εκ των προτέρων αν σας "βομβαρδίσω" με ερωτήσεις μέσα στις επόμενες 2-3 μέρες. Τελειώνω όμως και παραδίδω, και μετά θα ησυχάσετε από μένα Θα προσπαθήσω να ανταποδώσω τη βοήθεια σε τεχνικές ερωτήσεις KudoZ ή όπου αλλού μπορώ.

Μαρία

[Edited at 2005-05-20 10:51]


Direct link Reply with quote
 

Vicky Papaprodromou  Identity Verified
Greece
Local time: 04:47
Member (2004)
English to Greek
+ ...
Πρόσφατες ερωτήσεις σου May 20, 2005

Σε συγχωρούμε... κι ό,τι έχεις ευχαρίστηση στο μέλλον.

Μονάχα μην το λες έτσι και πιστέψουν όλοι πως εδώ στην πατρίδα είμαστε υποανάπτυκτοι και δεν βρίσκουμε εύκολα τα ανάλογα βοηθήματα. (Μ' έπιασε πάλι το τοπικιστικό μου).

Κι άμα δούμε σατανικά εύκολη ερώτηση θα σε "κράξουμε" με ψήφους για μετατροπή σε non-pro... μην ανησυχείς

Καλή συνέχεια και καλή επιτυχία.


Direct link Reply with quote
 

Maria Karra  Identity Verified
United States
Local time: 21:47
Member (2000)
Greek to English
+ ...
TOPIC STARTER
υποανάπτυκτοι δεν είμαστε May 21, 2005

Vicky wrote:
Μονάχα μην το λες έτσι και πιστέψουν όλοι πως εδώ στην πατρίδα είμαστε υποανάπτυκτοι και δεν βρίσκουμε εύκολα τα ανάλογα βοηθήματα. (Μ' έπιασε πάλι το τοπικιστικό μου).Και να ήμασταν υποανάπτυκτοι σιγά μην το έλεγα στο φόρουμ! Αν δεν παινέψεις το σπίτι σου....
Εννοούσα ότι εγώ δεν τα έχω τα βοηθήματα στη βιβλιοθήκη μου

Απ'όσο ξέρω στη βιβλιοθήκη του πανεπιστημίου βρίσκεις ό,τι θέλεις, μόνο που εγώ δεν έχω πάει ποτέ (στη βιβλιοθήκη, όχι στο πανεπιστήμιο. Στο πανεπιστήμιο πήγα μια φορά, στο τμήμα Φυσικής, μπήκα και μέσα ) και μέχρι να κατεβώ στο κέντρο και να την εντοπίσω και να βρω τις πηγές που θέλω, μου φαίνεται θα χάσω την προθεσμία μου. Μόλις παραδώσω με το καλό θα κάνω εξόρμηση στη Θεσσαλονίκη, όχι μόνο στις βιβλιοθήκες και στα βιβλιοπωλεία, αλλά για να δω επιτέλους και την πόλη γιατί κάθε χρόνο που έρχομαι τη βλέπω τόσο αλλαγμένη που σε λίγο δε θα την αναγνωρίζω.

Επιστρέφω στη Μαχαμπχαράτα μου.
Μαρία


Direct link Reply with quote
 


There is no moderator assigned specifically to this forum.
To report site rules violations or get help, please contact site staff »


πρόσφατες ερωτήσεις μου

Advanced search


TM-Town
Manage your TMs and Terms ... and boost your translation business

Are you ready for something fresh in the industry? TM-Town is a unique new site for you -- the freelance translator -- to store, manage and share translation memories (TMs) and glossaries...and potentially meet new clients on the basis of your prior work.

More info »
LSP.expert
You’re a freelance translator? LSP.expert helps you manage your daily translation jobs. It’s easy, fast and secure.

How about you start tracking translation jobs and sending invoices in minutes? You can also manage your clients and generate reports about your business activities. So you always keep a clear view on your planning, AND you get a free 30 day trial period!

More info »Forums
  • All of ProZ.com
  • Term search
  • Jobs
  • Forums
  • Multiple search