Πληροφορίες για γραφείο και δείγμα μετάφρασης
Thread poster: LostnWords

LostnWords
Greece
Local time: 15:43
Greek to English
+ ...
Feb 27, 2007

Ζητώ συγγνώμη για το ατόπημα μου, απλώς στο Blueboard δεν υπήρχε καμία πληροφορία, αλλά ούτε βρήκα κάποιο άλλο στοιχείο μετά από αναζήτηση που έκανα στο Google, πέρα από την ταχυδρομική διεύθυνση.

Ευχαριστώ
[Edited at 2007-02-27 21:29]

[Subject edited by staff or moderator 2007-02-27 23:04]


 

Maria Karra  Identity Verified
United States
Local time: 08:43
Member (2000)
Greek to English
+ ...
περί δειγμάτων Feb 27, 2007

Καλησπέρα, LostnWords.

Καταρχάς θα ήθελα να σε παρακαλέσω να σβήσεις το σύνδεσμο από το μήνυμά σου καθώς και το όνομα του μεταφραστικού γραφείου. Δε μας επιτρέπεται να συζητάμε στα φόρουμ για συγκεκριμένα γραφεία/εταιρείες, είτε τα σχόλια είναι θετικά είτε αρνητικά. Μπο
... See more
Καλησπέρα, LostnWords.

Καταρχάς θα ήθελα να σε παρακαλέσω να σβήσεις το σύνδεσμο από το μήνυμά σου καθώς και το όνομα του μεταφραστικού γραφείου. Δε μας επιτρέπεται να συζητάμε στα φόρουμ για συγκεκριμένα γραφεία/εταιρείες, είτε τα σχόλια είναι θετικά είτε αρνητικά. Μπορείς να πας στο BlueBoard για να δεις τι εμπείρίες είχαν άλλοι συνάδελφοι με κάποια εταιρεία ή για να προσθέσεις τα δικά σου σχόλια. (Κι αν δεν υπάρχει ήδη καταχώριση την προσθέτεις εσύ.)

Όσο για το δείγμα, κατά την ταπεινή μου άποψη 7 σελίδες δεν είναι πολλές όταν πρόκειται για βιβλίο. Πολλοί εκδοτικοί οίκοι ζητάνε ολόκληρο το πρώτο κεφάλαιο ενός βιβλίου, είτε αυτό περιλαμβάνει 5 σελίδες είτε 15. Στη συγκεκριμένη πρείπτωση βλέπω ότι το βιβλίο έχει πανω από χίλιες σελίδες, οπότε οι 7 ως δείγμα δε μου φαίνονται πολλές. Αν ψάξεις στα φόρουμ θα βρεις σχετικές συζητήσεις.

Μαρία
Collapse


 


There is no moderator assigned specifically to this forum.
To report site rules violations or get help, please contact site staff »


Πληροφορίες για γραφείο και δείγμα μετάφρασης

Advanced search


SDL Trados Studio 2019 Freelance
The leading translation software used by over 250,000 translators.

SDL Trados Studio 2019 has evolved to bring translators a brand new experience. Designed with user experience at its core, Studio 2019 transforms how new users get up and running and helps experienced users make the most of the powerful features.

More info »
Anycount & Translation Office 3000
Translation Office 3000

Translation Office 3000 is an advanced accounting tool for freelance translators and small agencies. TO3000 easily and seamlessly integrates with the business life of professional freelance translators.

More info »Forums
  • All of ProZ.com
  • Term search
  • Jobs
  • Forums
  • Multiple search