Kerdesek egy kezdőtől
Thread poster: Norika

Norika
Local time: 15:09
Romanian to Hungarian
+ ...
Apr 27, 2004

Szép jó napot!
Az én nevem Nóra, és alig pár napja egy ismerősöm tanácsára regisztráltam magam ezen a honlapon. Néhány - valószínüleg igen egyszerű csak számomra még nem világos - technikai kérdésem lenne... Mint például az, hogy hol érdemes egy abszolút kezdőnek kezdeni, hogy miért különböző színűek az állásajánlatok meg ilyenek...


Direct link Reply with quote
 

Csaba Ban  Identity Verified
Hungary
Local time: 15:09
Member (2002)
English to Hungarian
+ ...
kezdőlökés Apr 27, 2004

Kedves Nóra,

Legelsőként szerintem érdemes itt a fórumon beleolvasgatni a korábbi témákba - akár a magyar nyelvű fórumon, akár a te nyelvismeretednek megfelelő idegen nyelvű fórumokon.
Rengeteg témából csemegézhetsz: számlázás, ügyfélszerzés, üzleti etika, árképzés, fordítást támogató szoftverek, stb.

Az utóbbi időben eléggé lagymatag volt itt a hozzászólások üteme, talán most egy kis kavicsot dobtál az állóvízbe


Direct link Reply with quote
 

Eva Blanar  Identity Verified
Hungary
Local time: 15:09
English to Hungarian
+ ...
Ami a legidőszerűbb: Platinum-tagság Apr 30, 2004

Kedves Norika,

Épp most néztem meg, hányan vagyunk magyarok, akik "fizetős" tagjai az oldalnak: a Business/Financial témában, Magyarországról, angol-magyar nyelvpárban az arány 10 a 437-hez. Ez egyrészt azt mutatja, hogy nem igazán fontos, hogy fizető tag legyél (a többségünk nem az), másrészt viszont azt, hogy pillanatok alatt az élbolyban lehetsz - egyre több az olyan szolgáltatás, ami csak a P-tagság esetén hozzáférhető, illetve a munkák megpályázásánál jelent előnyt. (Na ne reménykedj, hogy minden pályázatodra válaszolni fognak...!)
A lényeg: ha ma estig hitelkártyával befizeted a tagdíjat, akkor tényleg egy csomó pénzt megspórolhatsz: holnaptól már áfával növelten lehet csak bejelentkezni.
Csabának igaza van, először talán érdemes körülnézni, aztán minél konkrétabb kérdéseket tegyél fel, úgy könnyebb válaszolni.

Üdvözlünk a fedélzeten!

Éva


Direct link Reply with quote
 


To report site rules violations or get help, contact a site moderator:

Moderator(s) of this forum
Ildiko Santana[Call to this topic]

You can also contact site staff by submitting a support request »

Kerdesek egy kezdőtől

Advanced search






memoQ translator pro
Kilgray's memoQ is the world's fastest developing integrated localization & translation environment rendering you more productive and efficient.

With our advanced file filters, unlimited language and advanced file support, memoQ translator pro has been designed for translators and reviewers who work on their own, with other translators or in team-based translation projects.

More info »
BaccS – Business Accounting Software
Modern desktop project management for freelance translators

BaccS makes it easy for translators to manage their projects, schedule tasks, create invoices, and view highly customizable reports. User-friendly, ProZ.com integration, community-driven development – a few reasons BaccS is trusted by translators!

More info »



Forums
  • All of ProZ.com
  • Term search
  • Jobs
  • Forums
  • Multiple search