SOS SZOLGÁLATI KÖZLEMÉNY
Thread poster: Erzsébet Czopyk

Erzsébet Czopyk  Identity Verified
Hungary
Local time: 07:52
Member (2006)
Russian to Hungarian
+ ...
Aug 21, 2017

Kedves Kollégák!

A fapapucsok, szélmalmok és tulipánok országában volt egyszer egy cég, amelynek pont az volt a neve, hogy hajó fordítóiroda. Ha jó, ha nem jó, úgy hozta az élet, hogy addig jártak e nemes weboldal tudásának kútjára és vitték el ingyen a vizet, hogy a vízhasználati naplóba bekerülő, de sűrűn egyes számjeggyel kísért bejegyzések alapján szépen kipenderítették őket. Mivel azonban egy másik fórumban Kati már megírta, hogy alakváltó gyíklények igenis léteznek, és ők szemmel láthatólag nem tudnak elszakadni se a víztől, se a csónaktól, ezért most áramlat néven újra megjelentek és éppen lázas igyekezettel keresnek a mi szép nyelvünkön újabb hitelezőket maguknak, feltűnően kecsegtető áron kínált munkaajánlattal, azonban az a merész lovag, aki ezt a munkát elviszi, az számoljon azzal a kockázattal, hogy nemhogy az általuk beígért, két bankóból álló európai uniós pénzegységben mért összeget, de még azt az egy magyar bankót se fogja tőlük látni, amelyiken az igazságos Mátyás van.

Aki nem hiszi, járjon utána.


 

Zsofia Csaba  Identity Verified
Luxembourg
Local time: 07:52
Member (2015)
English to Hungarian
+ ...
Köszi szépen! Aug 22, 2017

Szép kis história!icon_smile.gif

[Edited at 2017-08-22 16:00 GMT]


 


To report site rules violations or get help, contact a site moderator:

Moderator(s) of this forum
Ildiko Santana[Call to this topic]

You can also contact site staff by submitting a support request »

SOS SZOLGÁLATI KÖZLEMÉNY

Advanced search


memoQ translator pro
Kilgray's memoQ is the world's fastest developing integrated localization & translation environment rendering you more productive and efficient.

With our advanced file filters, unlimited language and advanced file support, memoQ translator pro has been designed for translators and reviewers who work on their own, with other translators or in team-based translation projects.

More info »
SDL MultiTerm 2019
Guarantee a unified, consistent and high-quality translation with terminology software by the industry leaders.

SDL MultiTerm 2019 allows translators to create one central location to store and manage multilingual terminology, and with SDL MultiTerm Extract 2019 you can automatically create term lists from your existing documentation to save time.

More info »Forums
  • All of ProZ.com
  • Term search
  • Jobs
  • Forums
  • Multiple search