Szótár.net előfizetés megújítása - vigyázzatok
Thread poster: Katalin Horváth McClure

Katalin Horváth McClure  Identity Verified
United States
Local time: 01:21
Member (2002)
English to Hungarian
+ ...
Jun 22

Csak szeretném felhívni a figyelmeteket, hogy a szótár.net-es előfizetés megújításakor nem ez eredeti lejárati dátumhoz adódik hozzá az újabb év (vagy két év, vagy amennyire megújítod), hanem az újabb időszak attól a naptól indul, amikor beírod a befizetéskor kapott aktiválási kódot. Tehát ha 2018. június 30-án jár le az előfizetésed, de mondjuk június elsején megújítod egy évre (az utolsó hónapban 30% kedvezménnyel lehet újítani) és be is írod a kapott aktiválási kódot, akkor a lejárati dátum NEM 2019. június 30. lesz, hanem 2019. június 1. Tehát egy hónapot elveszítesz.
A megoldás: 1. Vársz az aktiválási kód beírásával a tényleges lejárati napig. VAGY 2. Ha már beírtad az aktiválási kódot, és úgy derült ki a turpisság (mint az én esetemben), akkor küldj egy e-mailt nekik, csatold a számlát, vagy visszaigazolást amit a befizetéskor kapsz, és kérd a javítást.
Nekem most javították, azért mondom, hogy ezt is lehet, ne hagyjátok elveszni a befizetett időt. Tudnak a problémáról, azt írták vissza, hogy "a javítás fejlesztés alatt van".


 

Peter Simon  Identity Verified
Netherlands
Local time: 07:21
Member (2013)
English to Hungarian
+ ...
Érdekes Jun 24

amit írsz, Katalin, és ennek a problémádnak a fényében az is érdekes, hogy nekem - tudtommal - ilyen problémám nem volt az idei megújításokkal: az egyiket januárban újítottam meg, és a megfelelő februári időponttól érvényes februárig, a másik kettőt március elején újítottam meg, és a megfelelő áprilisi időponttól érvényesek áprilisig.

Ugyanakkor közben második megújítási felszólítást is kaptam tőlük, miközben már be volt fizetve a következő időszakom. Erre elnézést kértek (mindkét esetben! szóval akkor is még megpiszkálnak, ha már az első eset után figyelhettek volna, tehát lehet, hogy ez automatikus, mindenkinek kétszer küldenek figyelmeztetést), de lehet, hogy ekkor nézték meg és helyesbítették az időpontot. Ezt nem tudom, a megújítás után közvetlenül nem ellenőriztem az időt, tehát valóban jó a dolgot a tanácsod szerint figyelemmel követni.


 


To report site rules violations or get help, contact a site moderator:

Moderator(s) of this forum
Ildiko Santana[Call to this topic]

You can also contact site staff by submitting a support request »

Szótár.net előfizetés megújítása - vigyázzatok

Advanced search


SDL MultiTerm 2019
Guarantee a unified, consistent and high-quality translation with terminology software by the industry leaders.

SDL MultiTerm 2019 allows translators to create one central location to store and manage multilingual terminology, and with SDL MultiTerm Extract 2019 you can automatically create term lists from your existing documentation to save time.

More info »
TM-Town
Manage your TMs and Terms ... and boost your translation business

Are you ready for something fresh in the industry? TM-Town is a unique new site for you -- the freelance translator -- to store, manage and share translation memories (TMs) and glossaries...and potentially meet new clients on the basis of your prior work.

More info »Forums
  • All of ProZ.com
  • Term search
  • Jobs
  • Forums
  • Multiple search