Pages in topic:   [1 2] >
Platinum tags√°g
Thread poster: Csaba Ban

Csaba Ban  Identity Verified
Hungary
Local time: 03:24
Member (2002)
English to Hungarian
+ ...
Oct 12, 2005

Sziasztok!
Egy √°ltal√°nos k√©rd√©st szeretn√©k int√©zni minden akt√≠v magyar prozoshoz. A k√©rd√©s(ek)re persze j√∂hetnek a v√°laszok, sŇĎt, nagyon √©rdekelne min√©l t√∂bb ember v√©lem√©nye.

Ha nem vagy platinum tag, mivel lehetne rávenni, hogy platinum tag legyél?

Nem tudom, mennyire k√∂ztudm√°s√ļ, milyen elŇĎnyei vannak a fizetŇĎs tags√°gnak - ezek k√∂z√ľl most p√°rat felsorolok. ElŇĎkelŇĎbb helyez√©s a ford√≠t√≥k felsorol√°s√°ban: a munk√°t kiad√≥ c√©gek elŇĎsz√∂r csak a platinum tagokat l√°tj√°k, √©s csak k√©sŇĎbb a nem fizetŇĎs tagokat. A meghirdetett munk√°kn√°l is elŇĎbb j√∂nnek a platinum tagok, √©s csak ut√°nuk a nem fizetŇĎs tagok. A platinum tagok naponta 15 KudoZ k√©rd√©st tehetnek fel, a nem fizetŇĎs tagok legfeljebb √∂t√∂t. A platinum tagoknak nem kell a moder√°tor j√≥v√°hagy√°s√°ra v√°rni a f√≥rumos hozz√°sz√≥l√°sokn√°l. Ezeken k√≠v√ľl m√©g sok elŇĎnyre is van a fizetŇĎs tags√°gnak. A Proz.com folyamatosan √ļj funkci√≥kkal bŇĎv√ľl, ezekn√©l is a fizetŇĎs tagok elsŇĎbbs√©get fognak √©lvezni. Egy tavalyi felm√©r√©s szerint a platinum tags√°got v√°s√°rl√≥k h√≥napokon bel√ľl √©rezhetŇĎen t√∂bb munk√°t kapnak, mint kor√°bban.

Sz√≥val a k√©rd√©s: ha bizonyos k√∂nny√≠t√©seket vezetne be a proz.com a platinum-tags√°got illetŇĎen, r√° lehetne-e venni t√∂bb embert, hogy fizetŇĎs tagg√° v√°ljon.

Az al√°bbi lehetŇĎs√©g j√∂hetne sz√°m√≠t√°sba:

Bizonyos √°rengedm√©nnyel lehetne platinum-tags√°got kiv√°ltani, helyi p√©nzben, vagyis forintban fizetve, egy belf√∂ldi (magyarorsz√°gi) banksz√°ml√°ra. √ćgy elker√ľlhetŇĎ a k√°rty√°s fizet√©shez fŇĪzŇĎdŇĎ esetleges bizalmatlans√°g √©s t√∂bbletk√∂lts√©g. Ez a rendszer m√°r mŇĪk√∂dik egy ideje Argent√≠n√°ban √©s Lengyelorsz√°gban is.

V√°rom a v√©lem√©nyeteket. Ha valaki ilyen k√∂nny√≠tett felt√©telekkel sz√≠vesen lenne fizetŇĎs tag, jelezze.

tov√°bbi kellemes munk√°t,
Csaba


Direct link Reply with quote
 
Eva Ballentine  Identity Verified
Hungarian to English
+ ...
√Ārengedm√©ny? Oct 12, 2005

Megkérdezhetem mit értesz azalatt, hogy "árengedmény"?

Bár én mindenkinek kívánom a platinumot, hiszen én magam sem vagyok régóta proz tag, de ez azt jelenetené, hogy azok akik nem fizetik ki a teljes tagságit, azok kedvezményt kaphatnak?

√Čva


Direct link Reply with quote
 

Csaba Ban  Identity Verified
Hungary
Local time: 03:24
Member (2002)
English to Hungarian
+ ...
TOPIC STARTER
árengedmény Oct 12, 2005

Arr√≥l van sz√≥, hogy magyarorsz√°gi befizet√©s eset√©n olcs√≥bban lehetne megkapni a teljes jog√ļ platinum-tags√°got. Ilyen rendszer mŇĪk√∂dik 1-2 √©ve a k√©t fent eml√≠tett orsz√°gban: el√©g sok az akt√≠v tag, de t√∂bben az√©rt tart√≥zkodtak kor√°bban a platinum-tags√°gt√≥l, mert dr√°g√°nak tal√°lt√°k a tranzakci√≥s k√∂lts√©geket, esetleg a k√°rty√°s fizet√©st nem tartott√°k el√©g megb√≠zhat√≥nak, stb. A kedvezm√©ny m√©rt√©k√©t nem √©n √°llap√≠tom meg, hanem alap√≠t√≥ aty√°nk, Henry. (Ezt a t√©m√°t is az ŇĎ kezdem√©nyez√©s√©re ind√≠tottam.)

A te konkr√©t esetedben ez val√≥sz√≠nŇĪleg nem fog mŇĪk√∂dni, mivel Kanad√°ban √©lsz.

cs.


Direct link Reply with quote
 

Dr. Janos Annus  Identity Verified
Hungary
Local time: 03:24
Member (2005)
English to Hungarian
+ ...
√Ār! Oct 12, 2005

Szerintem a magas √°r igen komoly visszatart√≥ t√©nyezŇĎ, 120 doll√°r (kedvezm√©nnyel most 100 doll√°r, ha a lej√°rat elŇĎtt fizet valaki) igen nagy √∂sszeg, √©s azt m√©g azonnal megfejelik a 25% √ĀF√Āval, plusz n√©h√°ny doll√°r elj√°r√°si k√∂lts√©g (Paypal-al fizettem), √≠gy √©n 128,50-et fizettem, ehhez majd j√∂n m√©g 7-8 doll√°r, amikor az AMEX k√°rty√°mra √°tutalom a p√©nzt. Ehhez nyugati ford√≠t√°si d√≠jak kellen√©nek, √©s nem 1 forintos le√ľt√©s √°r. Ha legal√°bb ezek a plusz k√∂lts√©gek nem voln√°nak! Pl. Magyarorsz√°gr√≥l mi√©rt nem lehet m√©g Paypal sz√°ml√°ja az embernek? Csak fizetni tudunk vele, de nincs sz√°mla, amire p√©nzt √°tutalhatnak. Ebben is seg√≠thetne a ProZ.com vezetŇĎs√©ge, mivel csak Paypal-t fogad el, Moneybookers-el nem lehet fizetni.
√údv, J√°nos


Direct link Reply with quote
 

Alp√°r-L√°szl√≥ Krecht  Identity Verified
Local time: 04:24
German to Hungarian
+ ...
EgyszerŇĪbb fizet√©s Oct 13, 2005

Erd√©lybõl nekem kb. 20 eur√≥mba ker√ľlt az √°tutal√°s, nem besz√©lve a banki cirkuszr√≥l. T√∂bbsz√∂r is besz√°lltam volna pl. group buy-os akci√≥kba, de a fizet√©s k√∂r√ľli b√ľrokr√°cia/√°tutal√°si k√∂lts√©g mindig elvette a kedvemet. Ha lenne egy hazai (rom√°niai) sz√°mla - ak√°r eur√≥ban, ak√°r lejben - az nagyon megk√∂nny√≠ten√© a dolgomat.

Direct link Reply with quote
 

Daniel Ehret  Identity Verified
Hungary
Local time: 03:24
French to Hungarian
+ ...
√ČrdeklŇĎdŇĎk√©nt Oct 13, 2005

Gondoltam megsz√≥lalok √©n is, hogy legyen valaki aki m√©g e l√©p√©s elŇĎtt √°ll) H√°t igen, az √°r mindenk√©ppen fontos t√©nyezŇĎ, fŇĎleg hogy nem fŇĎ√°ll√°sban ford√≠tok (b√°r n√©ha - szerencs√©re - az az √©rz√©sem), √≠gy az idŇĎ korl√°tozza, hogy mennyi munk√°t tudok elv√°llalni.
Ugyanakkor, figyelembe véve, hogy gondolkozok azon, hogy csak a fordítással foglalkozzak érdekes lehetne megnézni, hogy mennyi pluszt jelent a Platinum tagság, mennyivel több munkát lehetne így szerezni, bár ez az én esetmben nehezen lenne megállapítható, mert immár majdnem egy éve, hogy nem jelentkeztem munkára a proz.com-on (se máshol).

Egy k√©rd√©s: van b√°rmif√©le kimutat√°s, ami megmutatn√°, hogy az oda√≠t√©lt munk√°kat milyen ar√°nyban kapj√°k Platinum illetve "mezei" tagok? Szerintem egy ilyen statisztika erŇĎsen befoly√°solhatn√° az embereket, m√©g akkor is, ha a tags√°gnak vannak m√°s elŇĎnyei is.


Direct link Reply with quote
 

Eva Blanar  Identity Verified
Hungary
Local time: 03:24
English to Hungarian
+ ...
Nagyon jó ötlet a forintban fizetés! Oct 13, 2005

√Čn nagyon √∂r√ľln√©k, szerintem mindenkinek egyszerŇĪbb lenne, aki el tudja sz√°moltatni, annak forintban sokkal k√∂nnyebb, r√°ad√°sul nem kell √°rfolyamkock√°zatot futnia.

√Ār: szerintem havi 10 doll√°r igaz√°n nem √∂sszeg az√©rt, hogy van egy mŇĪk√∂dŇĎ szakmai port√°l, ahol egy csom√≥ j√≥ fej √∂sszej√∂tt, akiktŇĎl lehet ingyen k√©rdezni. Az√©rt az nem semmi. Nekem p√©ld√°ul havi 100 doll√°rt is meg√©r. R√°ad√°sul szinte minden√ľtt m√°shol az ember elŇĎsz√∂r fizet, azt√°n megn√©zheti, hogy milyen minŇĎs√©gŇĪek az √ľgyfelek: itt legal√°bb ez ford√≠tva van.

Viszont ez az √°r szerintem nem garancia arra, hogy lesz √ľgyf√©l: olyan nincs, hogy befizettem a tagd√≠jat, hol vannak a megb√≠z√°sok?
Nem tudom, mennyire vigasztal√≥ ellenben az, hogy ha az ember a Prozon elnyer egy munk√°t √©s tisztess√©ggel megcsin√°lja, akkor az a c√©g a k√∂vetkezŇĎ munk√°t m√°r nem hirdeti meg, hanem ŇĎhozz√° j√°r vissza. Ami persze azt jelenti, hogy a t√∂bbieknek m√©g kev√©sb√© √©ri meg befizetni a tagd√≠jat, de az illetŇĎn√©l igenis, gy√ľm√∂lcs√∂zik! (Azt hiszem, mondtam m√°r, hogy √©n majdnem minden k√ľlf√∂ldi √ľgyfelemet ezen az oldalon szereztem be.)

Azt hiszem, olyan statisztik√°t, amit Daniel eml√≠t, minden tov√°bbi n√©lk√ľl elŇĎ tud √°ll√≠tani a ProZ.com teamje (a mai sz√°m√≠t√≥g√©pes vil√°gban ez nem gond), de gyan√≠tom, hogy a helyzet nyelvp√°ronk√©nt nagyon k√ľl√∂nb√∂zŇĎ √©s vannak munk√°k, amire nem mindenki rep√ľl r√°, √ļgyhogy a kimutat√°s csalhat. SŇĎt. Teljesen f√©lrevezetŇĎ is lehet.

Ez√©rt azt javasoln√°m, hogy konkr√©t nyelvp√°rokra kellene k√©rni egy lek√©rdez√©st (h√°nyan p√°ly√°ztak, fizetŇĎ vagy mezei nyert). Azt√°n majd megl√°tjuk.

Mindenesetre én nagyon köszönöm, Csaba: remek ötlet!


Direct link Reply with quote
 
Eva Ballentine  Identity Verified
Hungarian to English
+ ...
Ki hol él... Oct 14, 2005

Csaba Ban wrote:

Arr√≥l van sz√≥, hogy magyarorsz√°gi befizet√©s eset√©n olcs√≥bban lehetne megkapni a teljes jog√ļ platinum-tags√°got. Ilyen rendszer mŇĪk√∂dik 1-2 √©ve a k√©t fent eml√≠tett orsz√°gban: el√©g sok az akt√≠v tag, de t√∂bben az√©rt tart√≥zkodtak kor√°bban a platinum-tags√°gt√≥l, mert dr√°g√°nak tal√°lt√°k a tranzakci√≥s k√∂lts√©geket,

A te konkr√©t esetedben ez val√≥sz√≠nŇĪleg nem fog mŇĪk√∂dni, mivel Kanad√°ban √©lsz.

cs.


Na most √©n nem kiv√°nok k√∂t√∂zk√∂dni, de ebben mi a logika? √Čn az√©rt mert Kanadaban √©lek t√∂bb p√©nzt nem k√©rhetek a klienstől. Ha K√≠n√°ban telepedtem volna le magyar ford√≠t√≥k√©nt akkor kapn√©k kedvezm√©nyt? Rom√°niai magyarok kaphatnak kedvezm√©nyt? (Ott rosszabb az √°tlagfizet√©s mint mo-n.) Nem az fogja eld√∂nteni, hogy √©n mennyit keresek a proz-on kereszt√ľl, hogy hol √©lek. Tulajdonk√©ppen az, hogy Kanad√°ban √©lek nem felt√©tlen előny, hiszen nem vagyok angol anyanyelv√ľ, de nem √©lek magyarorszy√°gon sem. Tal√°n, ha angol anyanyelv√ľ lenn√©k, akkor ez a logika műk√∂dne, mert t√∂bb munk√°t lehetne megszerezni ami ezt ig√©nyli. Magyar anyanyelv√ľ kanadaik√©nt nem hiszem, hogy t√∂bb munka jutna hozz√°m, mint m√°shoz. A j√∂vedelem a befektet√©shez k√©pest (munka profit a proz.com √°ltal √©s a platinum tags√°g k√∂lts√©ge) egyenlet√©ben szerintem itt senki sincs előnyben.
Na most ettől f√ľggetlen√ľl √©n boldogan kifizetem a d√≠jat, csak szeretn√©m a logik√°t meg√©rteni, mert az √∂sszeget a tags√°gimhoz nem a proz-on be√°ramlott munk√°kb√≥l fogom fizetni....

Szerintem, amire sz√ľks√©g lenne az annak a vizsg√°lata, hogy bizonyos nyelvp√°rokra mekkora az ig√©ny, h√°ny ford√≠t√≥ k√∂z√∂tt oszlik meg a munka, √©s ennek f√ľggv√©ny√©ben kellene a tags√°gi d√≠jat meg√°llap√≠tani.

Abban viszont teljesen egyet√©rtek, hogy valamif√©le alternat√≠v√°t kellenne aj√°nlani a befizet√©shez azok sz√°m√°ra, akiknek PayPal nem el√©rhető.


Direct link Reply with quote
 

Katalin Horv√°th McClure  Identity Verified
United States
Local time: 21:24
Member (2002)
English to Hungarian
+ ...
Szerintem egyszerű a logika Oct 14, 2005

evabal wrote:

Na most én nem kivánok kötözködni, de ebben mi a logika?


Olvasd el Annus János írását, szerintem akkor rögtön megérted.
Ő sz√©pen le√≠rja, hogy hogyan lett a 100 doll√°ros √°rb√≥l 128, csak az√©rt, mert ő Magyarorsz√°gr√≥l fizette be.
Nem tudom, Kanadából hogy megy a dolog, de kétlem, hogy ekkora tranzakciós költséget kellett felvállalnod, amikor kifizetted a Platinum tagságot.
Szerintem egyszerűen arr√≥l van sz√≥, hogy a ProZ vezetős√©ge szeretne √ļgymond "egyenlő es√©lyeket adni", olym√≥don, hogy az alap√°rat egy kicsit lejjebb engedik, hogy a v√©g√©n ne ker√ľlj√∂n ki sokkal t√∂bb a p√°ciens zseb√©ből.
Teh√°t itt nem arr√≥l van sz√≥, hogy mennyi az √°tlagfizet√©s itt meg ott, meg ki mennyit keres, meg ilyenek, hanem hogy a BANKOK mennyit keresnek, ha mondjuk t√≠z ember egyenk√©nt kifizeti nekik az √°tutal√°si √∂sszegeket. (Ami gondolom valami fix minimum d√≠j, mert az√©rt 120 doll√°r nem nagy √∂sszeg, m√©g nemigen √©ri el azt a hat√°rt, ahol sz√°zal√©kosan sz√°molj√°k az √°tutal√°si d√≠jat.) Ezzel √∂sszehasonl√≠tva, ha mondjuk az a t√≠z ember befizeti a tagd√≠jat egy magyar banksz√°ml√°ra, gondolom null√°hoz k√∂zeli k√∂lts√©ggel, majd az √∂sszeg egy √°tutal√°ssal √°tker√ľl a ProZ saj√°t amerikai, vagy eur√≥pai banksz√°ml√°j√°ra, akkor gyan√≠tom, hogy az √°tutal√°si k√∂lts√©g sokkal kevesebb lesz (m√°rmint az egy főre jut√≥). Ez is lehet az egyik oka, hogy tudn√°nak √°rengedm√©nyt adni.
Persze nem tudom, hogy pontosan mi a terv, √©n csak spekul√°lok, de szerintem ilyen szempontb√≥l nem h√ľlyes√©g a dolog, √©s √©n nem l√°tok benne semmi igazs√°gtalans√°got, sőt.


Direct link Reply with quote
 

Eva Blanar  Identity Verified
Hungary
Local time: 03:24
English to Hungarian
+ ...
Olcsóbb, de mihez képest? Oct 14, 2005

Az √©n olvasatomban nem arr√≥l van sz√≥, hogy a k√ľlf√∂ld√∂n √©lŇĎ magyarok t√∂bbet fizetnek majd a tags√°g√©rt, mint a Magyarorsz√°gon √©lŇĎ magyarok (√©s k√ľlf√∂ldiek).
Sokkal ink√°bb arr√≥l, hogy eddig Magyarorsz√°gr√≥l nek√ľnk t√∂bbe ker√ľlt a tags√°gi d√≠j, ak√°r deviz√°ban fizett√ľnk, ak√°r hitelk√°rty√°val, √©s a "forintos√≠t√°s" ezt enyh√≠ten√©, illetve a fizetendŇĎ √∂sszeget egy√©rtelmŇĪv√© √©s kisz√°m√≠that√≥v√° tenn√©. √Čs ez akkor sem mindegy, ha a tags√°gi d√≠jnak az √°rbev√©telhez k√∂zvetlen√ľl nincs k√∂ze.


Direct link Reply with quote
 

Gabor Kun  Identity Verified
Hungary
Local time: 03:24
English to Hungarian
egyéb nézet Oct 14, 2005

Csaba Ban wrote:

Ha nem vagy platinum tag, mivel lehetne rávenni, hogy platinum tag legyél?

...

Bizonyos árengedménnyel lehetne platinum-tagságot kiváltani, helyi pénzben, vagyis forintban fizetve, egy belföldi (magyarországi) bankszámlára.


FŇĎidŇĎben egyetemre j√°rok, a be√©rkezŇĎ munk√°im mennyis√©ge √©pp megfelelŇĎ. Ny√°ron, pl. j√ļniust√≥l augusztusig √©rdekelt volna a "jobs platinum", de k√©telkedem a platinumship hat√©konys√°g√°ban. Tov√°bb√° - hasogatok n√©mi szŇĎrsz√°lat - a profile-on az ember neve el√© biggyesztett saj√°tos k√ľllemŇĪ partial platinum embl√©ma sem tetszik, legal√°bb a gif transparency j√°rhatna a f√©lplatin√°knak is. Javaslat a proz.com/pro/87498?show_mode=personal oldalon.

Val√≥ban jobb lenne a magyarorsz√°gi, forintos sz√°mla, de nekem most ezzel sem √©rn√© meg, tal√°n j√∂vŇĎre.

[Edited at 2005-10-14 14:36]


Direct link Reply with quote
 
Eva Ballentine  Identity Verified
Hungarian to English
+ ...
A megoldás nem a tagdíj csökkentése Oct 14, 2005

Katalin Horvath McClure wrote:


Olvasd el Annus János írását, szerintem akkor rögtön megérted.
Ő sz√©pen le√≠rja, hogy hogyan lett a 100 doll√°ros √°rb√≥l 128, csak az√©rt, mert ő Magyarorsz√°gr√≥l fizette be.


Elolvastam, és nem kell a számba rágni ami oda volt írva, nem vagyok négy éves. Talán neked kellene elolvasni, hogy én mit írtam.

Abban viszont teljesen egyet√©rtek, hogy valamif√©le alternat√≠v√°t kellenne aj√°nlani a befizet√©shez azok sz√°m√°ra, akiknek PayPal nem el√©rhető.

Egy√©bk√©nt, k√∂sz√∂n√∂m a dolgok j√≥l mennek kanad√°ban befizet√©si √©s egy√©b √ľgyekben is.


Direct link Reply with quote
 
Eva Ballentine  Identity Verified
Hungarian to English
+ ...
Igazad van Oct 14, 2005

Eva Blanar wrote:

Az √©n olvasatomban nem arr√≥l van sz√≥, hogy a k√ľlf√∂ld√∂n √©lŇĎ magyarok t√∂bbet fizetnek majd a tags√°g√©rt, mint a Magyarorsz√°gon √©lŇĎ magyarok (√©s k√ľlf√∂ldiek).
Sokkal ink√°bb arr√≥l, hogy eddig Magyarorsz√°gr√≥l nek√ľnk t√∂bbe ker√ľlt a tags√°gi d√≠j, ak√°r deviz√°ban fizett√ľnk, ak√°r hitelk√°rty√°val, √©s a "forintos√≠t√°s" ezt enyh√≠ten√©, illetve a fizetendŇĎ √∂sszeget egy√©rtelmŇĪv√© √©s kisz√°m√≠that√≥v√° tenn√©. √Čs ez akkor sem mindegy, ha a tags√°gi d√≠jnak az √°rbev√©telhez k√∂zvetlen√ľl nincs k√∂ze.


√Čva teljesen igazad van. Teljesen egyet√©rtek avval, hogy valami megold√°st (forintos befizet√©s, vagy magyarorsz√©gi sz√°mlasz√°m) aj√°nlani kellene a magyarorsz√°gi befizetőknek. Az egzik h√∂lgy p√©ld√°ul nem tudott PayPal-t haszn√°lni magyarorsz√°gr√≥l, hogy bizonyos programot beszerezzen. √Čn PayPalon kereszt√ľl befizettem, Ő pedig csekket k√ľld√∂tt sz√ľleimnek ugyanarr√≥l az √∂sszegről.


Csaba: Nem lehetne valahogy egy devizasz√°ml√°t nyitni?


Direct link Reply with quote
 

Csaba Ban  Identity Verified
Hungary
Local time: 03:24
Member (2002)
English to Hungarian
+ ...
TOPIC STARTER
forintsz√°mla, stb. Oct 15, 2005

A proz.com vezetŇĎs√©g√©nek elsŇĎdleges c√©lja, hogy min√©l t√∂bb akt√≠v tagot r√°vegyen a fizetŇĎs tags√°gra. Ez nem egy nonprofit v√°llalkoz√°s, hanem a mi befizet√©seinkbŇĎl fizetik a weboldal fejlesztŇĎit, illetve a saj√°t meg√©lhet√©s√ľket. Mindez√©rt persze olyan term√©ket/szolg√°ltat√°st ny√ļjtanak, amely√©rt sokunknak igenis meg√©ri kifizetni a term√©k √°r√°t, m√°s sz√≥val az √©ves tags√°gi d√≠jat.
Minden normális vállalkozásnál bevett szokás, hogy az összbevétel növelése érdekében bizonyos csoportok részére kedvezményes árakat állapítanak meg (a buszbérlet is olcsóbb a diákoknak, a törzsvásárlók a legtöbb helyen néhány százalékos kedvezményt kapnak, stb.).
Ilyen szemsz√∂gbŇĎl kell n√©zni azt az elk√©pzel√©st, hogy egyes orsz√°gokban lak√≥ proz.com tagok k√∂nny√≠tett fizet√©si felt√©telek mellett √©lvezhess√©k a fizetŇĎ tags√°g elŇĎnyeit. Sem az esetleges kedvezm√©ny m√©rt√©k√©t, sem a fizet√©si m√≥dokat nem √©n fogom meg√°llap√≠tani, hanem Henry. Ugyanakkor nem illik bele ebbe a gondolatmenetbe az, hogy m√°s orsz√°gokban, pl. Kanad√°ban √©lŇĎ proz.com tagok √©lhessenek ugyanezzel a lehetŇĎs√©ggel.

Ami a rom√°niai lehetŇĎs√©geket illeti, meg fogom eml√≠teni Henrynek. Mivel Rom√°ni√°ban a jelek szerint nagyon sok akt√≠v tag van, felt√©telezem, hogy nem fog elz√°rk√≥zni att√≥l, hogy ott is egy hasonl√≥ fizet√©si lehetŇĎs√©g j√∂jj√∂n l√©tre - de egyelŇĎre ezt nem kell k√©szp√©nznek venni, mivel a kettŇĎnk k√∂z√∂tti levelez√©s kiz√°r√≥lag a magyarorsz√°gi esetleges k√∂nny√≠t√©sekrŇĎl sz√≥lt.

cs.


Direct link Reply with quote
 
Ilona M√°tyus  Identity Verified
Hungary
Local time: 03:24
Member (2005)
French to Hungarian
+ ...
jó lenne Oct 17, 2005

m√°r eddig is fontolgattam a Platinum tags√°got, mivel k√∂zel nyolc √©ves kihagy√°s ut√°n pr√≥b√°lok most visszat√©rni a ford√≠t√°shoz √©s √ļgy gondolom ez j√≥ eszk√∂z lenne ahhoz, hogy √ļj megrendelŇĎi k√∂rt tudjak kialak√≠tani. Ha m√°r felmer√ľlt ez a lehetŇĎs√©g, akkor kiv√°rn√°m, hacsak nem t√ļl t√°voli j√∂vŇĎrŇĎl van sz√≥. Van valami konkr√©tum arra vonatkoz√≥lag, hogy mikort√≥l ny√≠lna meg ez a lehetŇĎs√©g?
Köszi:
I.


Direct link Reply with quote
 
Pages in topic:   [1 2] >


To report site rules violations or get help, contact a site moderator:

Moderator(s) of this forum
Ildiko Santana[Call to this topic]

You can also contact site staff by submitting a support request »

Platinum tags√°g

Advanced search


Wordfast Pro
Translation Memory Software for Any Platform

Exclusive discount for ProZ.com users! Save over 13% when purchasing Wordfast Pro through ProZ.com. Wordfast is the world's #1 provider of platform-independent Translation Memory software. Consistently ranked the most user-friendly and highest value

More info »
CafeTran Espresso
You've never met a CAT tool this clever!

Translate faster & easier, using a sophisticated CAT tool built by a translator / developer. Accept jobs from clients who use SDL Trados, MemoQ, Wordfast & major CAT tools. Download and start using CafeTran Espresso -- for free

More info »Forums
  • All of ProZ.com
  • Term search
  • Jobs
  • Forums
  • Multiple search