Pages in topic:   [1 2] >
Platinum tags√°g
Thread poster: Csaba Ban

Csaba Ban  Identity Verified
Hungary
Local time: 16:29
Member (2002)
English to Hungarian
+ ...
Oct 12, 2005

Sziasztok!
Egy √°ltal√°nos k√©rd√©st szeretn√©k int√©zni minden akt√≠v magyar prozoshoz. A k√©rd√©s(ek)re persze j√∂hetnek a v√°laszok, sŇĎt, nagyon √©rdekelne min√©l t√∂bb ember v√©lem√©nye.

Ha nem vagy platinum tag, mivel lehetne rávenni, hogy platinum tag legyél?

Nem tudom, mennyire k√∂ztudm√°s√ļ, milyen elŇĎnyei vannak a fizetŇĎs tags√°gnak - ezek k√∂z√ľl most p√°rat felsorolok. ElŇĎkelŇĎbb helyez√©s a ford√≠t√≥k felsorol√°s√°ban: a munk√°t kiad√≥ c√©gek elŇĎsz√∂r csak a platinum tagokat l√°tj√°k, √©s csak k√©sŇĎbb a nem fizetŇĎs tagokat. A meghirdetett munk√°kn√°l is elŇĎbb j√∂nnek a platinum tagok, √©s csak ut√°nuk a nem fizetŇĎs tagok. A platinum tagok naponta 15 KudoZ k√©rd√©st tehetnek fel, a nem fizetŇĎs tagok legfeljebb √∂t√∂t. A platinum tagoknak nem kell a moder√°tor j√≥v√°hagy√°s√°ra v√°rni a f√≥rumos hozz√°sz√≥l√°sokn√°l. Ezeken k√≠v√ľl m√©g sok elŇĎnyre is van a fizetŇĎs tags√°gnak. A Proz.com folyamatosan √ļj funkci√≥kkal bŇĎv√ľl, ezekn√©l is a fizetŇĎs tagok elsŇĎbbs√©get fognak √©lvezni. Egy tavalyi felm√©r√©s szerint a platinum tags√°got v√°s√°rl√≥k h√≥napokon bel√ľl √©rezhetŇĎen t√∂bb munk√°t kapnak, mint kor√°bban.

Sz√≥val a k√©rd√©s: ha bizonyos k√∂nny√≠t√©seket vezetne be a proz.com a platinum-tags√°got illetŇĎen, r√° lehetne-e venni t√∂bb embert, hogy fizetŇĎs tagg√° v√°ljon.

Az al√°bbi lehetŇĎs√©g j√∂hetne sz√°m√≠t√°sba:

Bizonyos √°rengedm√©nnyel lehetne platinum-tags√°got kiv√°ltani, helyi p√©nzben, vagyis forintban fizetve, egy belf√∂ldi (magyarorsz√°gi) banksz√°ml√°ra. √ćgy elker√ľlhetŇĎ a k√°rty√°s fizet√©shez fŇĪzŇĎdŇĎ esetleges bizalmatlans√°g √©s t√∂bbletk√∂lts√©g. Ez a rendszer m√°r mŇĪk√∂dik egy ideje Argent√≠n√°ban √©s Lengyelorsz√°gban is.

V√°rom a v√©lem√©nyeteket. Ha valaki ilyen k√∂nny√≠tett felt√©telekkel sz√≠vesen lenne fizetŇĎs tag, jelezze.

tov√°bbi kellemes munk√°t,
Csaba


Direct link Reply with quote
 

Eva Ballentine  Identity Verified
Hungarian to English
+ ...
√Ārengedm√©ny? Oct 12, 2005

Megkérdezhetem mit értesz azalatt, hogy "árengedmény"?

Bár én mindenkinek kívánom a platinumot, hiszen én magam sem vagyok régóta proz tag, de ez azt jelenetené, hogy azok akik nem fizetik ki a teljes tagságit, azok kedvezményt kaphatnak?

√Čva


Direct link Reply with quote
 

Csaba Ban  Identity Verified
Hungary
Local time: 16:29
Member (2002)
English to Hungarian
+ ...
TOPIC STARTER
árengedmény Oct 12, 2005

Arr√≥l van sz√≥, hogy magyarorsz√°gi befizet√©s eset√©n olcs√≥bban lehetne megkapni a teljes jog√ļ platinum-tags√°got. Ilyen rendszer mŇĪk√∂dik 1-2 √©ve a k√©t fent eml√≠tett orsz√°gban: el√©g sok az akt√≠v tag, de t√∂bben az√©rt tart√≥zkodtak kor√°bban a platinum-tags√°gt√≥l, mert dr√°g√°nak tal√°lt√°k a tranzakci√≥s k√∂lts√©geket, esetleg a k√°rty√°s fizet√©st nem tartott√°k el√©g megb√≠zhat√≥nak, stb. A kedvezm√©ny m√©rt√©k√©t nem √©n √°llap√≠tom meg, hanem alap√≠t√≥ aty√°nk, Henry. (Ezt a t√©m√°t is az ŇĎ kezdem√©nyez√©s√©re ind√≠tottam.)

A te konkr√©t esetedben ez val√≥sz√≠nŇĪleg nem fog mŇĪk√∂dni, mivel Kanad√°ban √©lsz.

cs.


Direct link Reply with quote
 

Dr. Janos Annus  Identity Verified
Hungary
Local time: 16:29
English to Hungarian
+ ...
√Ār! Oct 12, 2005

Szerintem a magas √°r igen komoly visszatart√≥ t√©nyezŇĎ, 120 doll√°r (kedvezm√©nnyel most 100 doll√°r, ha a lej√°rat elŇĎtt fizet valaki) igen nagy √∂sszeg, √©s azt m√©g azonnal megfejelik a 25% √ĀF√Āval, plusz n√©h√°ny doll√°r elj√°r√°si k√∂lts√©g (Paypal-al fizettem), √≠gy √©n 128,50-et fizettem, ehhez majd j√∂n m√©g 7-8 doll√°r, amikor az AMEX k√°rty√°mra √°tutalom a p√©nzt. Ehhez nyugati ford√≠t√°si d√≠jak kellen√©nek, √©s nem 1 forintos le√ľt√©s √°r. Ha legal√°bb ezek a plusz k√∂lts√©gek nem voln√°nak! Pl. Magyarorsz√°gr√≥l mi√©rt nem lehet m√©g Paypal sz√°ml√°ja az embernek? Csak fizetni tudunk vele, de nincs sz√°mla, amire p√©nzt √°tutalhatnak. Ebben is seg√≠thetne a ProZ.com vezetŇĎs√©ge, mivel csak Paypal-t fogad el, Moneybookers-el nem lehet fizetni.
√údv, J√°nos


Direct link Reply with quote
 

Alp√°r-L√°szl√≥ Krecht  Identity Verified
Local time: 17:29
German to Hungarian
+ ...
EgyszerŇĪbb fizet√©s Oct 13, 2005

Erd√©lybõl nekem kb. 20 eur√≥mba ker√ľlt az √°tutal√°s, nem besz√©lve a banki cirkuszr√≥l. T√∂bbsz√∂r is besz√°lltam volna pl. group buy-os akci√≥kba, de a fizet√©s k√∂r√ľli b√ľrokr√°cia/√°tutal√°si k√∂lts√©g mindig elvette a kedvemet. Ha lenne egy hazai (rom√°niai) sz√°mla - ak√°r eur√≥ban, ak√°r lejben - az nagyon megk√∂nny√≠ten√© a dolgomat.

Direct link Reply with quote
 

Daniel Ehret  Identity Verified
Hungary
Local time: 16:29
French to Hungarian
+ ...
√ČrdeklŇĎdŇĎk√©nt Oct 13, 2005

Gondoltam megsz√≥lalok √©n is, hogy legyen valaki aki m√©g e l√©p√©s elŇĎtt √°ll) H√°t igen, az √°r mindenk√©ppen fontos t√©nyezŇĎ, fŇĎleg hogy nem fŇĎ√°ll√°sban ford√≠tok (b√°r n√©ha - szerencs√©re - az az √©rz√©sem), √≠gy az idŇĎ korl√°tozza, hogy mennyi munk√°t tudok elv√°llalni.
Ugyanakkor, figyelembe véve, hogy gondolkozok azon, hogy csak a fordítással foglalkozzak érdekes lehetne megnézni, hogy mennyi pluszt jelent a Platinum tagság, mennyivel több munkát lehetne így szerezni, bár ez az én esetmben nehezen lenne megállapítható, mert immár majdnem egy éve, hogy nem jelentkeztem munkára a proz.com-on (se máshol).

Egy k√©rd√©s: van b√°rmif√©le kimutat√°s, ami megmutatn√°, hogy az oda√≠t√©lt munk√°kat milyen ar√°nyban kapj√°k Platinum illetve "mezei" tagok? Szerintem egy ilyen statisztika erŇĎsen befoly√°solhatn√° az embereket, m√©g akkor is, ha a tags√°gnak vannak m√°s elŇĎnyei is.


Direct link Reply with quote
 

Eva Blanar  Identity Verified
Hungary
Local time: 16:29
English to Hungarian
+ ...
Nagyon jó ötlet a forintban fizetés! Oct 13, 2005

√Čn nagyon √∂r√ľln√©k, szerintem mindenkinek egyszerŇĪbb lenne, aki el tudja sz√°moltatni, annak forintban sokkal k√∂nnyebb, r√°ad√°sul nem kell √°rfolyamkock√°zatot futnia.

√Ār: szerintem havi 10 doll√°r igaz√°n nem √∂sszeg az√©rt, hogy van egy mŇĪk√∂dŇĎ szakmai port√°l, ahol egy csom√≥ j√≥ fej √∂sszej√∂tt, akiktŇĎl lehet ingyen k√©rdezni. Az√©rt az nem semmi. Nekem p√©ld√°ul havi 100 doll√°rt is meg√©r. R√°ad√°sul szinte minden√ľtt m√°shol az ember elŇĎsz√∂r fizet, azt√°n megn√©zheti, hogy milyen minŇĎs√©gŇĪek az √ľgyfelek: itt legal√°bb ez ford√≠tva van.

Viszont ez az √°r szerintem nem garancia arra, hogy lesz √ľgyf√©l: olyan nincs, hogy befizettem a tagd√≠jat, hol vannak a megb√≠z√°sok?
Nem tudom, mennyire vigasztal√≥ ellenben az, hogy ha az ember a Prozon elnyer egy munk√°t √©s tisztess√©ggel megcsin√°lja, akkor az a c√©g a k√∂vetkezŇĎ munk√°t m√°r nem hirdeti meg, hanem ŇĎhozz√° j√°r vissza. Ami persze azt jelenti, hogy a t√∂bbieknek m√©g kev√©sb√© √©ri meg befizetni a tagd√≠jat, de az illetŇĎn√©l igenis, gy√ľm√∂lcs√∂zik! (Azt hiszem, mondtam m√°r, hogy √©n majdnem minden k√ľlf√∂ldi √ľgyfelemet ezen az oldalon szereztem be.)

Azt hiszem, olyan statisztik√°t, amit Daniel eml√≠t, minden tov√°bbi n√©lk√ľl elŇĎ tud √°ll√≠tani a ProZ.com teamje (a mai sz√°m√≠t√≥g√©pes vil√°gban ez nem gond), de gyan√≠tom, hogy a helyzet nyelvp√°ronk√©nt nagyon k√ľl√∂nb√∂zŇĎ √©s vannak munk√°k, amire nem mindenki rep√ľl r√°, √ļgyhogy a kimutat√°s csalhat. SŇĎt. Teljesen f√©lrevezetŇĎ is lehet.

Ez√©rt azt javasoln√°m, hogy konkr√©t nyelvp√°rokra kellene k√©rni egy lek√©rdez√©st (h√°nyan p√°ly√°ztak, fizetŇĎ vagy mezei nyert). Azt√°n majd megl√°tjuk.

Mindenesetre én nagyon köszönöm, Csaba: remek ötlet!


Direct link Reply with quote
 

Eva Ballentine  Identity Verified
Hungarian to English
+ ...
Ki hol él... Oct 14, 2005

Csaba Ban wrote:

Arr√≥l van sz√≥, hogy magyarorsz√°gi befizet√©s eset√©n olcs√≥bban lehetne megkapni a teljes jog√ļ platinum-tags√°got. Ilyen rendszer mŇĪk√∂dik 1-2 √©ve a k√©t fent eml√≠tett orsz√°gban: el√©g sok az akt√≠v tag, de t√∂bben az√©rt tart√≥zkodtak kor√°bban a platinum-tags√°gt√≥l, mert dr√°g√°nak tal√°lt√°k a tranzakci√≥s k√∂lts√©geket,

A te konkr√©t esetedben ez val√≥sz√≠nŇĪleg nem fog mŇĪk√∂dni, mivel Kanad√°ban √©lsz.

cs.


Na most √©n nem kiv√°nok k√∂t√∂zk√∂dni, de ebben mi a logika? √Čn az√©rt mert Kanadaban √©lek t√∂bb p√©nzt nem k√©rhetek a klienstől. Ha K√≠n√°ban telepedtem volna le magyar ford√≠t√≥k√©nt akkor kapn√©k kedvezm√©nyt? Rom√°niai magyarok kaphatnak kedvezm√©nyt? (Ott rosszabb az √°tlagfizet√©s mint mo-n.) Nem az fogja eld√∂nteni, hogy √©n mennyit keresek a proz-on kereszt√ľl, hogy hol √©lek. Tulajdonk√©ppen az, hogy Kanad√°ban √©lek nem felt√©tlen előny, hiszen nem vagyok angol anyanyelv√ľ, de nem √©lek magyarorszy√°gon sem. Tal√°n, ha angol anyanyelv√ľ lenn√©k, akkor ez a logika műk√∂dne, mert t√∂bb munk√°t lehetne megszerezni ami ezt ig√©nyli. Magyar anyanyelv√ľ kanadaik√©nt nem hiszem, hogy t√∂bb munka jutna hozz√°m, mint m√°shoz. A j√∂vedelem a befektet√©shez k√©pest (munka profit a proz.com √°ltal √©s a platinum tags√°g k√∂lts√©ge) egyenlet√©ben szerintem itt senki sincs előnyben.
Na most ettől f√ľggetlen√ľl √©n boldogan kifizetem a d√≠jat, csak szeretn√©m a logik√°t meg√©rteni, mert az √∂sszeget a tags√°gimhoz nem a proz-on be√°ramlott munk√°kb√≥l fogom fizetni....

Szerintem, amire sz√ľks√©g lenne az annak a vizsg√°lata, hogy bizonyos nyelvp√°rokra mekkora az ig√©ny, h√°ny ford√≠t√≥ k√∂z√∂tt oszlik meg a munka, √©s ennek f√ľggv√©ny√©ben kellene a tags√°gi d√≠jat meg√°llap√≠tani.

Abban viszont teljesen egyet√©rtek, hogy valamif√©le alternat√≠v√°t kellenne aj√°nlani a befizet√©shez azok sz√°m√°ra, akiknek PayPal nem el√©rhető.


Direct link Reply with quote
 

Katalin Horv√°th McClure  Identity Verified
United States
Local time: 11:29
Member (2002)
English to Hungarian
+ ...
Szerintem egyszerű a logika Oct 14, 2005

evabal wrote:

Na most én nem kivánok kötözködni, de ebben mi a logika?


Olvasd el Annus János írását, szerintem akkor rögtön megérted.
Ő sz√©pen le√≠rja, hogy hogyan lett a 100 doll√°ros √°rb√≥l 128, csak az√©rt, mert ő Magyarorsz√°gr√≥l fizette be.
Nem tudom, Kanadából hogy megy a dolog, de kétlem, hogy ekkora tranzakciós költséget kellett felvállalnod, amikor kifizetted a Platinum tagságot.
Szerintem egyszerűen arr√≥l van sz√≥, hogy a ProZ vezetős√©ge szeretne √ļgymond "egyenlő es√©lyeket adni", olym√≥don, hogy az alap√°rat egy kicsit lejjebb engedik, hogy a v√©g√©n ne ker√ľlj√∂n ki sokkal t√∂bb a p√°ciens zseb√©ből.
Teh√°t itt nem arr√≥l van sz√≥, hogy mennyi az √°tlagfizet√©s itt meg ott, meg ki mennyit keres, meg ilyenek, hanem hogy a BANKOK mennyit keresnek, ha mondjuk t√≠z ember egyenk√©nt kifizeti nekik az √°tutal√°si √∂sszegeket. (Ami gondolom valami fix minimum d√≠j, mert az√©rt 120 doll√°r nem nagy √∂sszeg, m√©g nemigen √©ri el azt a hat√°rt, ahol sz√°zal√©kosan sz√°molj√°k az √°tutal√°si d√≠jat.) Ezzel √∂sszehasonl√≠tva, ha mondjuk az a t√≠z ember befizeti a tagd√≠jat egy magyar banksz√°ml√°ra, gondolom null√°hoz k√∂zeli k√∂lts√©ggel, majd az √∂sszeg egy √°tutal√°ssal √°tker√ľl a ProZ saj√°t amerikai, vagy eur√≥pai banksz√°ml√°j√°ra, akkor gyan√≠tom, hogy az √°tutal√°si k√∂lts√©g sokkal kevesebb lesz (m√°rmint az egy főre jut√≥). Ez is lehet az egyik oka, hogy tudn√°nak √°rengedm√©nyt adni.
Persze nem tudom, hogy pontosan mi a terv, √©n csak spekul√°lok, de szerintem ilyen szempontb√≥l nem h√ľlyes√©g a dolog, √©s √©n nem l√°tok benne semmi igazs√°gtalans√°got, sőt.


Direct link Reply with quote
 

Eva Blanar  Identity Verified
Hungary
Local time: 16:29
English to Hungarian
+ ...
Olcsóbb, de mihez képest? Oct 14, 2005

Az √©n olvasatomban nem arr√≥l van sz√≥, hogy a k√ľlf√∂ld√∂n √©lŇĎ magyarok t√∂bbet fizetnek majd a tags√°g√©rt, mint a Magyarorsz√°gon √©lŇĎ magyarok (√©s k√ľlf√∂ldiek).
Sokkal ink√°bb arr√≥l, hogy eddig Magyarorsz√°gr√≥l nek√ľnk t√∂bbe ker√ľlt a tags√°gi d√≠j, ak√°r deviz√°ban fizett√ľnk, ak√°r hitelk√°rty√°val, √©s a "forintos√≠t√°s" ezt enyh√≠ten√©, illetve a fizetendŇĎ √∂sszeget egy√©rtelmŇĪv√© √©s kisz√°m√≠that√≥v√° tenn√©. √Čs ez akkor sem mindegy, ha a tags√°gi d√≠jnak az √°rbev√©telhez k√∂zvetlen√ľl nincs k√∂ze.


Direct link Reply with quote
 

Gabor Kun  Identity Verified
Hungary
Local time: 16:29
English to Hungarian
egyéb nézet Oct 14, 2005

Csaba Ban wrote:

Ha nem vagy platinum tag, mivel lehetne rávenni, hogy platinum tag legyél?

...

Bizonyos árengedménnyel lehetne platinum-tagságot kiváltani, helyi pénzben, vagyis forintban fizetve, egy belföldi (magyarországi) bankszámlára.


FŇĎidŇĎben egyetemre j√°rok, a be√©rkezŇĎ munk√°im mennyis√©ge √©pp megfelelŇĎ. Ny√°ron, pl. j√ļniust√≥l augusztusig √©rdekelt volna a "jobs platinum", de k√©telkedem a platinumship hat√©konys√°g√°ban. Tov√°bb√° - hasogatok n√©mi szŇĎrsz√°lat - a profile-on az ember neve el√© biggyesztett saj√°tos k√ľllemŇĪ partial platinum embl√©ma sem tetszik, legal√°bb a gif transparency j√°rhatna a f√©lplatin√°knak is. Javaslat a proz.com/pro/87498?show_mode=personal oldalon.

Val√≥ban jobb lenne a magyarorsz√°gi, forintos sz√°mla, de nekem most ezzel sem √©rn√© meg, tal√°n j√∂vŇĎre.

[Edited at 2005-10-14 14:36]


Direct link Reply with quote
 

Eva Ballentine  Identity Verified
Hungarian to English
+ ...
A megoldás nem a tagdíj csökkentése Oct 14, 2005

Katalin Horvath McClure wrote:


Olvasd el Annus János írását, szerintem akkor rögtön megérted.
Ő sz√©pen le√≠rja, hogy hogyan lett a 100 doll√°ros √°rb√≥l 128, csak az√©rt, mert ő Magyarorsz√°gr√≥l fizette be.


Elolvastam, és nem kell a számba rágni ami oda volt írva, nem vagyok négy éves. Talán neked kellene elolvasni, hogy én mit írtam.

Abban viszont teljesen egyet√©rtek, hogy valamif√©le alternat√≠v√°t kellenne aj√°nlani a befizet√©shez azok sz√°m√°ra, akiknek PayPal nem el√©rhető.

Egy√©bk√©nt, k√∂sz√∂n√∂m a dolgok j√≥l mennek kanad√°ban befizet√©si √©s egy√©b √ľgyekben is.


Direct link Reply with quote
 

Eva Ballentine  Identity Verified
Hungarian to English
+ ...
Igazad van Oct 14, 2005

Eva Blanar wrote:

Az √©n olvasatomban nem arr√≥l van sz√≥, hogy a k√ľlf√∂ld√∂n √©lŇĎ magyarok t√∂bbet fizetnek majd a tags√°g√©rt, mint a Magyarorsz√°gon √©lŇĎ magyarok (√©s k√ľlf√∂ldiek).
Sokkal ink√°bb arr√≥l, hogy eddig Magyarorsz√°gr√≥l nek√ľnk t√∂bbe ker√ľlt a tags√°gi d√≠j, ak√°r deviz√°ban fizett√ľnk, ak√°r hitelk√°rty√°val, √©s a "forintos√≠t√°s" ezt enyh√≠ten√©, illetve a fizetendŇĎ √∂sszeget egy√©rtelmŇĪv√© √©s kisz√°m√≠that√≥v√° tenn√©. √Čs ez akkor sem mindegy, ha a tags√°gi d√≠jnak az √°rbev√©telhez k√∂zvetlen√ľl nincs k√∂ze.


√Čva teljesen igazad van. Teljesen egyet√©rtek avval, hogy valami megold√°st (forintos befizet√©s, vagy magyarorsz√©gi sz√°mlasz√°m) aj√°nlani kellene a magyarorsz√°gi befizetőknek. Az egzik h√∂lgy p√©ld√°ul nem tudott PayPal-t haszn√°lni magyarorsz√°gr√≥l, hogy bizonyos programot beszerezzen. √Čn PayPalon kereszt√ľl befizettem, Ő pedig csekket k√ľld√∂tt sz√ľleimnek ugyanarr√≥l az √∂sszegről.


Csaba: Nem lehetne valahogy egy devizasz√°ml√°t nyitni?


Direct link Reply with quote
 

Csaba Ban  Identity Verified
Hungary
Local time: 16:29
Member (2002)
English to Hungarian
+ ...
TOPIC STARTER
forintsz√°mla, stb. Oct 15, 2005

A proz.com vezetŇĎs√©g√©nek elsŇĎdleges c√©lja, hogy min√©l t√∂bb akt√≠v tagot r√°vegyen a fizetŇĎs tags√°gra. Ez nem egy nonprofit v√°llalkoz√°s, hanem a mi befizet√©seinkbŇĎl fizetik a weboldal fejlesztŇĎit, illetve a saj√°t meg√©lhet√©s√ľket. Mindez√©rt persze olyan term√©ket/szolg√°ltat√°st ny√ļjtanak, amely√©rt sokunknak igenis meg√©ri kifizetni a term√©k √°r√°t, m√°s sz√≥val az √©ves tags√°gi d√≠jat.
Minden normális vállalkozásnál bevett szokás, hogy az összbevétel növelése érdekében bizonyos csoportok részére kedvezményes árakat állapítanak meg (a buszbérlet is olcsóbb a diákoknak, a törzsvásárlók a legtöbb helyen néhány százalékos kedvezményt kapnak, stb.).
Ilyen szemsz√∂gbŇĎl kell n√©zni azt az elk√©pzel√©st, hogy egyes orsz√°gokban lak√≥ proz.com tagok k√∂nny√≠tett fizet√©si felt√©telek mellett √©lvezhess√©k a fizetŇĎ tags√°g elŇĎnyeit. Sem az esetleges kedvezm√©ny m√©rt√©k√©t, sem a fizet√©si m√≥dokat nem √©n fogom meg√°llap√≠tani, hanem Henry. Ugyanakkor nem illik bele ebbe a gondolatmenetbe az, hogy m√°s orsz√°gokban, pl. Kanad√°ban √©lŇĎ proz.com tagok √©lhessenek ugyanezzel a lehetŇĎs√©ggel.

Ami a rom√°niai lehetŇĎs√©geket illeti, meg fogom eml√≠teni Henrynek. Mivel Rom√°ni√°ban a jelek szerint nagyon sok akt√≠v tag van, felt√©telezem, hogy nem fog elz√°rk√≥zni att√≥l, hogy ott is egy hasonl√≥ fizet√©si lehetŇĎs√©g j√∂jj√∂n l√©tre - de egyelŇĎre ezt nem kell k√©szp√©nznek venni, mivel a kettŇĎnk k√∂z√∂tti levelez√©s kiz√°r√≥lag a magyarorsz√°gi esetleges k√∂nny√≠t√©sekrŇĎl sz√≥lt.

cs.


Direct link Reply with quote
 

Ilona M√°tyus  Identity Verified
Hungary
Local time: 16:29
Member (2005)
French to Hungarian
+ ...
jó lenne Oct 17, 2005

m√°r eddig is fontolgattam a Platinum tags√°got, mivel k√∂zel nyolc √©ves kihagy√°s ut√°n pr√≥b√°lok most visszat√©rni a ford√≠t√°shoz √©s √ļgy gondolom ez j√≥ eszk√∂z lenne ahhoz, hogy √ļj megrendelŇĎi k√∂rt tudjak kialak√≠tani. Ha m√°r felmer√ľlt ez a lehetŇĎs√©g, akkor kiv√°rn√°m, hacsak nem t√ļl t√°voli j√∂vŇĎrŇĎl van sz√≥. Van valami konkr√©tum arra vonatkoz√≥lag, hogy mikort√≥l ny√≠lna meg ez a lehetŇĎs√©g?
Köszi:
I.


Direct link Reply with quote
 
Pages in topic:   [1 2] >


To report site rules violations or get help, contact a site moderator:

Moderator(s) of this forum
Ildiko Santana[Call to this topic]

You can also contact site staff by submitting a support request »

Platinum tags√°g

Advanced search


CafeTran Espresso
You've never met a CAT tool this clever!

Translate faster & easier, using a sophisticated CAT tool built by a translator / developer. Accept jobs from clients who use SDL Trados, MemoQ, Wordfast & major CAT tools. Download and start using CafeTran Espresso -- for free

More info »
SDL MultiTerm 2017
Guarantee a unified, consistent and high-quality translation with terminology software by the industry leaders.

SDL MultiTerm 2017 allows translators to create one central location to store and manage multilingual terminology, and with SDL MultiTerm Extract 2017 you can automatically create term lists from your existing documentation to save time.

More info »Forums
  • All of ProZ.com
  • Term search
  • Jobs
  • Forums
  • Multiple search