Pembayaran dengan e-check
Thread poster: vicksy nurhayati

vicksy nurhayati  Identity Verified
Indonesia
Local time: 13:30
English to Indonesian
+ ...
May 1, 2008

Teman2,

Baru2 ini ada client luar yang nawarin pembayaran dengan e-check, melalui rekening bank atau paypal. Yang melalui paypal, prosedur nya sudah dijelasin sama Pak Ade (thanks bro)

Nah, kalo yang lewat bank di Indonesia, ada yang udah ngalamin gak ? Gimana prosedurnya ? Berapa lama cairnya ? bank mana saja yang udah bisa terima pembayaran dengan cara ini ?

Many thanks in advance.

Vicksy


Direct link Reply with quote
 

Harry Hermawan  Identity Verified
Indonesia
Local time: 13:30
Member (2005)
English to Indonesian
Buka forum di Forum Non-Indonesia May 1, 2008

vicksy nurhayati wrote:
.. e-check, ...
.....ada yang udah ngalamin gak ?


Coba buka forum di Non-Indonesia kali penerjemah dunia dengan working language selain bahasa kita udah pernah punya pengalaman...bisa dicoba toh?


Direct link Reply with quote
 

vicksy nurhayati  Identity Verified
Indonesia
Local time: 13:30
English to Indonesian
+ ...
TOPIC STARTER
bisa sih.. May 1, 2008

Bisa sih pak Har. Tapi kan mungkinnn di NKRI ini belum semua bank menerima metode pembayaran ini. Kalo soal protokolnya mungkin sama aja kali ya.

Direct link Reply with quote
 

Harry Hermawan  Identity Verified
Indonesia
Local time: 13:30
Member (2005)
English to Indonesian
Bener...tapi saya pernah denger tapi blum tapi persis... May 4, 2008

vicksy nurhayati wrote:

Bisa sih pak Har. Tapi kan mungkinnn di NKRI ini belum semua bank menerima metode pembayaran ini. Kalo soal protokolnya mungkin sama aja kali ya.


Memang pernah denger tapi blum pernah tau apakah pernah dilakukan oleh rekan2 lain di Indoland...perlu dilacak dan dibeberkan alias berbagi.


Direct link Reply with quote
 


There is no moderator assigned specifically to this forum.
To report site rules violations or get help, please contact site staff »


Pembayaran dengan e-check

Advanced search






TM-Town
Manage your TMs and Terms ... and boost your translation business

Are you ready for something fresh in the industry? TM-Town is a unique new site for you -- the freelance translator -- to store, manage and share translation memories (TMs) and glossaries...and potentially meet new clients on the basis of your prior work.

More info »
WordFinder
The words you want Anywhere, Anytime

WordFinder is the market's fastest and easiest way of finding the right word, term, translation or synonym in one or more dictionaries. In our assortment you can choose among more than 120 dictionaries in 15 languages from leading publishers.

More info »



Forums
  • All of ProZ.com
  • Term search
  • Jobs
  • Forums
  • Multiple search