Nilai Tukar
Thread poster: Hikmat

Hikmat  Identity Verified
Indonesia
Local time: 06:34
Member (2005)
English to Indonesian
+ ...
Aug 18, 2011

Silakan Lihat:

http://www.xe.com/currencycharts/?from=USD&to=IDR&view=1Y

Masih mau pasang harga di bawah 0.03 sen?


 

Harry Hermawan  Identity Verified
Indonesia
Local time: 06:34
Member (2005)
English to Indonesian
Masih adakah? Aug 18, 2011

Emang masih ada ya yang 0.03 USD?

Wah kalo kate org nyang ade di Timur Indonesia sono, gw inget banget...wah upah budak tuh katenye...

(maaf logat Betawi)


 

Deapenidra
Local time: 07:34
English to Indonesian
+ ...
Salam kenal... Aug 18, 2011

Emang biasanya going rate-nya berapa ya?

 

Hendarto Setiadi  Identity Verified
Indonesia
Local time: 06:34
English to Indonesian
+ ...
@ Deapenidra Aug 19, 2011

Salam kembali icon_smile.gif

Community rates bisa dilihat di sini:

http://www.proz.com/?sp=rates_view&rates_view_pair=eng_ind

[Edited at 2011-08-19 23:11 GMT]


 

Erich Ekoputra  Identity Verified
Indonesia
Local time: 06:34
Member (2007)
English to Indonesian
+ ...
Yang Nawarin Masih... Sep 7, 2011

Harry Hermawan wrote:

Emang masih ada ya yang 0.03 USD?


"Gak ade asep kalo gak ade api. Lo jual gue beli."

Karena biro yang nawarin masih banyak, pasti masih banyak yang mau segitu. Contohnya biro di China yang disewa Wikiterm. Tega2nya kasih USD 0.01 per kata, padahal menerjemahkan istilah itu waktunya bisa 3-10 kali dari menerjemahkan kalimat.


 


There is no moderator assigned specifically to this forum.
To report site rules violations or get help, please contact site staff »


Nilai Tukar

Advanced search






Wordfast Pro
Translation Memory Software for Any Platform

Exclusive discount for ProZ.com users! Save over 13% when purchasing Wordfast Pro through ProZ.com. Wordfast is the world's #1 provider of platform-independent Translation Memory software. Consistently ranked the most user-friendly and highest value

More info »
Anycount & Translation Office 3000
Translation Office 3000

Translation Office 3000 is an advanced accounting tool for freelance translators and small agencies. TO3000 easily and seamlessly integrates with the business life of professional freelance translators.

More info »



Forums
  • All of ProZ.com
  • Term search
  • Jobs
  • Forums
  • Multiple search