Nilai Tukar
Thread poster: Hikmat

Hikmat  Identity Verified
Indonesia
Local time: 22:24
Member (2005)
English to Indonesian
+ ...
Aug 18, 2011

Silakan Lihat:

http://www.xe.com/currencycharts/?from=USD&to=IDR&view=1Y

Masih mau pasang harga di bawah 0.03 sen?


 

Harry Hermawan  Identity Verified
Indonesia
Local time: 22:24
Member (2005)
English to Indonesian
Masih adakah? Aug 18, 2011

Emang masih ada ya yang 0.03 USD?

Wah kalo kate org nyang ade di Timur Indonesia sono, gw inget banget...wah upah budak tuh katenye...

(maaf logat Betawi)


 

Deapenidra
Local time: 23:24
English to Indonesian
+ ...
Salam kenal... Aug 18, 2011

Emang biasanya going rate-nya berapa ya?

 

Hendarto Setiadi  Identity Verified
Indonesia
Local time: 22:24
English to Indonesian
+ ...
@ Deapenidra Aug 19, 2011

Salam kembali icon_smile.gif

Community rates bisa dilihat di sini:

http://www.proz.com/?sp=rates_view&rates_view_pair=eng_ind

[Edited at 2011-08-19 23:11 GMT]


 

Erich Ekoputra  Identity Verified
Indonesia
Local time: 22:24
Member (2007)
English to Indonesian
+ ...
Yang Nawarin Masih... Sep 7, 2011

Harry Hermawan wrote:

Emang masih ada ya yang 0.03 USD?


"Gak ade asep kalo gak ade api. Lo jual gue beli."

Karena biro yang nawarin masih banyak, pasti masih banyak yang mau segitu. Contohnya biro di China yang disewa Wikiterm. Tega2nya kasih USD 0.01 per kata, padahal menerjemahkan istilah itu waktunya bisa 3-10 kali dari menerjemahkan kalimat.


 


There is no moderator assigned specifically to this forum.
To report site rules violations or get help, please contact site staff »


Nilai Tukar

Advanced search






SDL Trados Studio 2017 Freelance
The leading translation software used by over 250,000 translators.

SDL Trados Studio 2017 helps translators increase translation productivity whilst ensuring quality. Combining translation memory, terminology management and machine translation in one simple and easy-to-use environment.

More info »
SDL MultiTerm 2017
Guarantee a unified, consistent and high-quality translation with terminology software by the industry leaders.

SDL MultiTerm 2017 allows translators to create one central location to store and manage multilingual terminology, and with SDL MultiTerm Extract 2017 you can automatically create term lists from your existing documentation to save time.

More info »



Forums
  • All of ProZ.com
  • Term search
  • Jobs
  • Forums
  • Multiple search