Закон за семејството на Р. Македонија на англиски?
Thread poster: Radica Schenck

Radica Schenck  Identity Verified
Germany
Local time: 14:13
English to Macedonian
+ ...
May 15, 2008

Почитувани колеги

дали некој од вaс го има Законот за семејството на Република Македонија во англиска верзија, сеедно дали е верзија од 1992 или 2004 г. ... Многу е итно и важно, однапред ви благодарам!

Радица


 

Marina Marinova
Switzerland
Local time: 14:13
English to Macedonian
+ ...
Закон May 15, 2008

Здраво Радица,

јас го имам пречистениот текст од 2004 г. ќе ти го пратам на емаил.

Поздрав, Марина


 

majaiano
Local time: 13:13
"Закон за семејството на Р. Македонија на англиски?" Jan 18, 2010

ZDravo Marina
Izvini ke te molam ako mozes da mi go ispratis po email zakonot preveden na angliski se razbira ako seuste go imate.
Thank you so much
Maja


 

Marina Marinova
Switzerland
Local time: 14:13
English to Macedonian
+ ...
Закон Jan 19, 2010

Здраво Маја,

испрати ми ја твојата емаил адреса за да ти го пратам законот.

Поздрав,

Марина


 

Bojan Grbikj  Identity Verified
United States
Local time: 05:13
English to Macedonian
+ ...
Законот за семејство на англиски јазик Feb 16, 2012

ЗДРАВО Марина,

Би те замолил, доколку си во можност, да ми го испратиш Законот за семејство на англиски јазик? Не е битно која верзија! Ти благодарам однапред!


 

Elena Krstevska (Bukovska)
Macedonia (FYROM)
Local time: 14:13
English to Macedonian
+ ...
Го имате Законот за семејството на англиски? Feb 5, 2015

Здраво почитувани колеги!

Дали некој од вас сé уште го има Законот за семејството на Р. Македонија на англиски? И дали би можеле да ми го пратите?

Ви пишав одделно на сите кои учествувате тука, така што го имате мојот мејл доколку би сакале да ми пишете или пратите нешто.

Однапред ви благодарам!

Елена


 

Gjurgica
Local time: 14:13
Macedonian to English
+ ...
Закон May 11, 2017

Здраво колешки и колеги,

Ако некој од вас се уште ја има англиската верзија на законот, дали би можеле да ми го пратите?


 


To report site rules violations or get help, contact a site moderator:

Moderator(s) of this forum
Milena Chkripeska[Call to this topic]

You can also contact site staff by submitting a support request »

Закон за семејството на Р. Македонија на англиски?

Advanced search


SDL Trados Studio 2021 Freelance
The leading translation software used by over 270,000 translators.

SDL Trados Studio 2021 has evolved to bring translators a brand new experience. Designed with user experience at its core, Studio 2021 transforms how new users get up and running and helps experienced users make the most of the powerful features.

More info »
SDL MultiTerm 2021
One central location to store and manage multilingual terminology.

By providing access to all those involved in applying terminology (such as engineers, marketers, translators, and terminologists), our terminology management solution ensures consistent and high-quality content from source through to translation.

More info »Forums
  • All of ProZ.com
  • Term search
  • Jobs
  • Forums
  • Multiple search