Македонскиот јазик и кирилица
Thread poster: Sherefedin MUSTAFA

Sherefedin MUSTAFA
Netherlands
Local time: 01:33
Member
English to Macedonian
+ ...
May 4, 2009

Почитувани колеги,

На овој форум веќе е апелирано сите одговори на кудоз прашања, коментари, забелешки, постови и други видови на учество во дискусии, кога е имплициран македонскиот јазик, да бидат напишани на кирилица.

Мислам дека е непотребно да се впуштиме во било каква дискусија околу тоа и дека вие како професионални преведувачи ќе се согласите со мојата констатација, ќе ја подржувате и доследно ќе ја применувате на овие простори.

Ова е особено важно кога се работи за внесување во глосар на избрани одговори на кудоз прашања.

Благодарам на разбирањето.

Поздрав,
Шерефедин


 


To report site rules violations or get help, contact a site moderator:

Moderator(s) of this forum
Milena Čkripeska[Call to this topic]

You can also contact site staff by submitting a support request »

Македонскиот јазик и кирилица

Advanced search


TM-Town
Manage your TMs and Terms ... and boost your translation business

Are you ready for something fresh in the industry? TM-Town is a unique new site for you -- the freelance translator -- to store, manage and share translation memories (TMs) and glossaries...and potentially meet new clients on the basis of your prior work.

More info »
BaccS – Business Accounting Software
Modern desktop project management for freelance translators

BaccS makes it easy for translators to manage their projects, schedule tasks, create invoices, and view highly customizable reports. User-friendly, ProZ.com integration, community-driven development – a few reasons BaccS is trusted by translators!

More info »Forums
  • All of ProZ.com
  • Term search
  • Jobs
  • Forums
  • Multiple search