Предупредување
Thread poster: Gabriela Nikolova

Gabriela Nikolova  Identity Verified
Macedonia (FYROM)
Local time: 11:59
Member (2005)
English to Macedonian
+ ...
Sep 9, 2009

Драги колеги,

Сакам да ве информирам за еден вид лажна понуда, за којашто можеби и други од вас имаат добиено известување.

Доколку добиете известување за работа од фирма којашто во комбинација ви нуди и продажба на програма за превод - Systran, игнорирајте ја. Подетално за ова можете да видите и на следнава врска, каде што колешката Емилија го има објавено истото, јас го имам добиено истото известување, а веќе слушнав дека и други преведувачи имаат добиено вакви известувања.

http://www.proz.com/topic/144920

Значи, внимателно со вакви понуди

Поздрав,
Габи


Direct link Reply with quote
 

Sherefedin MUSTAFA
Netherlands
Local time: 11:59
Member
English to Macedonian
+ ...
Поранешни дискусии Sep 9, 2009

Почитувани,

Погледнете го и овој линк:

http://www.proz.com/forum/software_applications/112609-systran_language_software.html


Поздрав,
Шерефедин

[Edited at 2009-09-10 06:45 GMT]


Direct link Reply with quote
 


To report site rules violations or get help, contact a site moderator:

Moderator(s) of this forum
Milena Čkripeska[Call to this topic]

You can also contact site staff by submitting a support request »

Предупредување

Advanced search


SDL Trados Studio 2017 only €415 / $495
Get the cheapest prices for SDL Trados Studio 2017 on ProZ.com

Join this translator’s group buy brought to you by ProZ.com and buy SDL Trados Studio 2017 Freelance for only €415 / $495 / £325 / ¥60,000 You will also receive FREE access to our getting started eLearning program!

More info »
Wordfast Pro
Translation Memory Software for Any Platform

Exclusive discount for ProZ.com users! Save over 13% when purchasing Wordfast Pro through ProZ.com. Wordfast is the world's #1 provider of platform-independent Translation Memory software. Consistently ranked the most user-friendly and highest value

More info »Forums
  • All of ProZ.com
  • Term search
  • Jobs
  • Forums
  • Multiple search