Честит празник!
Thread poster: Gabriela Nikolova

Gabriela Nikolova  Identity Verified
Macedonia (FYROM)
Local time: 13:22
Member (2005)
English to Macedonian
+ ...
Sep 30, 2009

Драги колеги преведувачи,

Би сакала да ви го честитам празникот на преведувачите и да ви посакам многу работа и успех на сите!

Истовремено, сакам да ве информирам дека во текот на денешната виртуелна конференција на Проз, ние, македонските преведувачи (имате опција и да видите кои македонски преведувачи ќе бидат присутни, како и кои преведувачи од други земји), ќе имаме еден час за виртуелно дружење помеѓу нас. Оваа информација може да ја видите на интернет-страницата на виртуелната конференција во табулаторот Networking, каде што треба да го видите следново:

Macedonian language forum - One hour long networking session is scheduled.

Scheduled time: 20:00 CEST (GMT+2)
Forum name: Other languages A


Пријатен ден и се гледаме на конференција!

Поздрав,
Габи


Direct link Reply with quote
 

Marina Marinova
Switzerland
Local time: 13:22
English to Macedonian
+ ...
Честитки за празникот! Sep 30, 2009

Фала Габи. Честитки за празникот и од мене до сите колеги!

Многу успеси, среќа и добро здравје!
Многу преводи, добри ангажмани и добри рокови.
Никакви болки во вратот или грбот од предолго седење на компјутер и брзо исплаќање на преводите.

Искрени желби,

Марина


Direct link Reply with quote
 

Hristina Dojčinova  Identity Verified
Canada
Local time: 07:22
English to Macedonian
+ ...
Како си го поминавме празникот :) Oct 3, 2009

И од мене поздрав до сите, им благодарам на 40тината колеги кои дојдоа во кубанскиот да се видиме и да си разговараме...

http://picasaweb.google.com/hdojcinova/SkopjePowwow30September2009#

Христина


Direct link Reply with quote
 


To report site rules violations or get help, contact a site moderator:

Moderator(s) of this forum
Milena Čkripeska[Call to this topic]

You can also contact site staff by submitting a support request »

Честит празник!

Advanced search


Anycount & Translation Office 3000
Translation Office 3000

Translation Office 3000 is an advanced accounting tool for freelance translators and small agencies. TO3000 easily and seamlessly integrates with the business life of professional freelance translators.

More info »
PerfectIt consistency checker
Faster Checking, Greater Accuracy

PerfectIt helps deliver error-free documents. It improves consistency, ensures quality and helps to enforce style guides. It’s a powerful tool for pro users, and comes with the assurance of a 30-day money back guarantee.

More info »Forums
  • All of ProZ.com
  • Term search
  • Jobs
  • Forums
  • Multiple search