Оставка
Thread poster: Sherefedin MUSTAFA

Sherefedin MUSTAFA
Netherlands
Local time: 03:57
Member
English to Macedonian
+ ...
Feb 17, 2010

Почитувани колеги,

Со ова сакам самиот да ве известам дека се повлекувам од улогата на модератор.

Голема чест и задоволство ми беше да раководам со македонскиот форум уште од самото негово оснивање.

Причина за мојата одлука е несогласѕвањето со начинот како правилата на овој сајт се интерпретираат и применуваат. Таа несогласеност настанала помеќу мене и раководството на сајтот.

Ви благодарам за вашиот несебичен придонес и професионална подршка која секојдневно ја давате и ви пожелувам понатамошен успех во работата.

Шерефедин


Direct link Reply with quote
 

Marina Marinova
Switzerland
Local time: 03:57
English to Macedonian
+ ...
благодарам Feb 17, 2010

Драг Шерефедин,

сакам да ти се заблагодарам и да ти оддадам признание за досегашната поддршка. Може да замислам колку многу време имаш посветено на модераторските задачи од почетокот на Проз досега и покрај твојата редовна работа. Тоа навистина многу го ценам.

Ти посакувам многу успеси во понатамошната работа.

Поздрав,

Марина


Direct link Reply with quote
 

Gabriela Nikolova  Identity Verified
Macedonia (FYROM)
Local time: 03:57
Member (2005)
English to Macedonian
+ ...
Штета Feb 17, 2010

За целиот македонски форум и за сите нас, македонски преведувачи.

Отсекогаш бев и сум на мислење дека имаш најголема заслуга за постоењето на овој форум, како и за многу други активности на оваа преведувачка заедница.

Посебно ми е жал што овој форум останува без тебе како модератор, но ја сфаќам и почитувам твојата одлука.

Сакам да ја изразам својата огромна благодарност (лична и професионална) за целата поддршка и помош што секогаш несебично ја даваше, за сите совети и за сето твое залагање.

Ти посакувам понатамошни огромни успеси во работата (професионалец како тебе не може да ги нема) и уште еднаш, ти благодарам.

Поздрав,
Габи


Direct link Reply with quote
 


To report site rules violations or get help, contact a site moderator:

Moderator(s) of this forum
Milena Čkripeska[Call to this topic]

You can also contact site staff by submitting a support request »

Оставка

Advanced search


TM-Town
Manage your TMs and Terms ... and boost your translation business

Are you ready for something fresh in the industry? TM-Town is a unique new site for you -- the freelance translator -- to store, manage and share translation memories (TMs) and glossaries...and potentially meet new clients on the basis of your prior work.

More info »
BaccS – Business Accounting Software
Modern desktop project management for freelance translators

BaccS makes it easy for translators to manage their projects, schedule tasks, create invoices, and view highly customizable reports. User-friendly, ProZ.com integration, community-driven development – a few reasons BaccS is trusted by translators!

More info »Forums
  • All of ProZ.com
  • Term search
  • Jobs
  • Forums
  • Multiple search