Модератори
Thread poster: Gabriela Nikolova

Gabriela Nikolova  Identity Verified
Macedonia (FYROM)
Local time: 15:53
Member (2005)
English to Macedonian
+ ...
Sep 10, 2010

Драги колеги преведувачи,

Со мало задоцнување, би сакала да информирам дека новиот модератор на македонскиот форум на Проз за период од една година е Билјана Василева Бојчев.

Се надевам дека својата улога ја одиграв колку-толку успешноicon_smile.gif, се трудев да им одговорам на прашањата и барањата на сите оние кои ме контактирале, и ви стојам на располагање и понатаму.

Продолжувам да го модерирам форумот со Билјана (значи, нема да се спасите од мене icon_smile.gif) и се надевам дека двете, со заеднички сили, уште повеќе ќе можеме да одговориме на вашите потреби.

Честитки до Билјана и успешна работа!

Поздрав до сите колеги и колешки,
Габи


 

Maja Dojcinova  Identity Verified
Macedonia (FYROM)
Local time: 15:53
Macedonian to English
+ ...
Честитки Sep 11, 2010

Честитки до Биљана и ете супер што и ние преведувачите имаме место на интернетов каде да се запознаеме и да продискутираме нешто....

Поздрав,

Маја


 


To report site rules violations or get help, contact a site moderator:

Moderator(s) of this forum
Milena Čkripeska[Call to this topic]

You can also contact site staff by submitting a support request »

Модератори

Advanced search


TM-Town
Manage your TMs and Terms ... and boost your translation business

Are you ready for something fresh in the industry? TM-Town is a unique new site for you -- the freelance translator -- to store, manage and share translation memories (TMs) and glossaries...and potentially meet new clients on the basis of your prior work.

More info »
Wordfast Pro
Translation Memory Software for Any Platform

Exclusive discount for ProZ.com users! Save over 13% when purchasing Wordfast Pro through ProZ.com. Wordfast is the world's #1 provider of platform-independent Translation Memory software. Consistently ranked the most user-friendly and highest value

More info »Forums
  • All of ProZ.com
  • Term search
  • Jobs
  • Forums
  • Multiple search