Виртуелна конференција ProZ.com 2010 година. Регистрирајте се бесплатно сега!
Thread poster: Biljana Vasileva Bojcev

Biljana Vasileva Bojcev  Identity Verified
Macedonia (FYROM)
Local time: 01:26
English to Macedonian
+ ...
Sep 17, 2010

Драги колеги преведувачи,


Ја користам оваа прилика да се заблагодарам на оние кои веќе ми упатија честитки за позицијата модератор на македонскиот форум.

Се надевам дека ќе имаме многу конструктивни дискусии што ќе ни помогнат во работењето и решавањето на нашите деликатни проблеми, или едноставно, ќе го користиме форумот да се известуваме меѓусебно за различни настани, да разменуваме искуства или да споделуваме информации коишто се во доменот на нашата професија.

Во продолжение, можете да ја прочитате официјалната покана за Виртуелната конференција на ProZ.com 2010, (на македонски јазик, се разбира), којашто се одржува по повод меѓународниот ден на преведувачите.
Почитувани колеги,

Ве покануваме да учествувате на Виртуелна конференција ProZ.com 2010 којашто ќе се одржи на 30 септември 2010 година ( меѓународен ден на преведувачите).

Сега можете да се регистрирате, присуството е бесплатно!

Кликнете овде за да се регистрирате сега!Гледајте видео пренос во живо

Учествувајте во панел-дискусии

Учествувајте во дискусии на вашиот мајчин јазик

Прославете го меѓународниот ден на преведувачите (30 септември 2010 година)

Разговарајте во живо со колеги, презентери и застапници на софтвери

Регистрирајте се за да освоите награди

Заштедете и искористете го септемврискиот попуст на софтвери, обуки и уште многу друго

Над 6.800 посетители минатата година (најголемиот настан во историјата на индустријата)

100% бесплатно учество

Овој настан е признат од страна на АТА и нејзините членови ќе се здобијат со 10 кредити за континуирано образование
За повеќе информации, кликнете на страница за конференции за самостојни преведувачи.Се гледаме на конференцијата!Билјана Василева Бојчев[Edited at 2010-09-17 08:50 GMT]


 


To report site rules violations or get help, contact a site moderator:

Moderator(s) of this forum
Milena Čkripeska[Call to this topic]

You can also contact site staff by submitting a support request »

Виртуелна конференција ProZ.com 2010 година. Регистрирајте се бесплатно сега!

Advanced search


SDL Trados Studio 2019 Freelance
The leading translation software used by over 250,000 translators.

SDL Trados Studio 2019 has evolved to bring translators a brand new experience. Designed with user experience at its core, Studio 2019 transforms how new users get up and running and helps experienced users make the most of the powerful features.

More info »
BaccS – Business Accounting Software
Modern desktop project management for freelance translators

BaccS makes it easy for translators to manage their projects, schedule tasks, create invoices, and view highly customizable reports. User-friendly, ProZ.com integration, community-driven development – a few reasons BaccS is trusted by translators!

More info »Forums
  • All of ProZ.com
  • Term search
  • Jobs
  • Forums
  • Multiple search