ЗПРМ: средба на тема „Како да наплатиме колку што чини“
Thread poster: Irena Kacarski-Kimova

Irena Kacarski-Kimova  Identity Verified
Macedonia (FYROM)
Local time: 03:17
English to Macedonian
+ ...
Apr 8, 2012

Драги колеги,

Здружението на преведувачи на РМ организира неофицијално дружење, средба, дискусија, борба на мислења, наречете го како сакате, на 9 април 2012, понеделник, со почеток во 19:15 часот. Локација: Ракија бар КАЛДРМА во Турска чаршија (локалот пред Матекс). Тема:
... See more
Драги колеги,

Здружението на преведувачи на РМ организира неофицијално дружење, средба, дискусија, борба на мислења, наречете го како сакате, на 9 април 2012, понеделник, со почеток во 19:15 часот. Локација: Ракија бар КАЛДРМА во Турска чаршија (локалот пред Матекс). Тема: „Цени: како да наплатиме колку што чини?“

Следните линкови може да ви бидат корисни:
http://www.proz.com/forum/macedonian/218972-Како_ги_определувате_пресметувате_своите_цени.html

http://www.proz.com/forum/macedonian/219923-Извештај_од_првата_онлајн_средба_на_certified_pros.html

Средбата е отворена за присуство и на колеги што не се членови на ЗПРМ.

Ве очекуваме!

Со почит,
Ирена Кацарски-Ќимова
Претседател
Здружение на преведувачи на РМ
071 308516
Collapse


 


To report site rules violations or get help, contact a site moderator:

Moderator(s) of this forum
Milena Chkripeska[Call to this topic]

You can also contact site staff by submitting a support request »

ЗПРМ: средба на тема „Како да наплатиме колку што чини“

Advanced search


SDL Trados Studio 2021 Freelance
The leading translation software used by over 270,000 translators.

SDL Trados Studio 2021 has evolved to bring translators a brand new experience. Designed with user experience at its core, Studio 2021 transforms how new users get up and running and helps experienced users make the most of the powerful features.

More info »
PerfectIt consistency checker
Faster Checking, Greater Accuracy

PerfectIt helps deliver error-free documents. It improves consistency, ensures quality and helps to enforce style guides. It’s a powerful tool for pro users, and comes with the assurance of a 30-day money back guarantee.

More info »Forums
  • All of ProZ.com
  • Term search
  • Jobs
  • Forums
  • Multiple search