Средба на преведувачи и лектори
Thread poster: Irena Kacarski-Kimova

Irena Kacarski-Kimova  Identity Verified
Macedonia (FYROM)
Local time: 09:48
Member (2006)
English to Macedonian
+ ...
Mar 1, 2013

Драги колеги,

во рамките на редовните работни средби на Здружението на преведувачи на РМ, организираме средба со Здружението на лектори на РМ.

Средбата ќе се одржи на 5 март (вторник), од 18.00 до 20.00 часот, во големиот амфитеатар на Филозофски факултет.

Сите сте поканети. Влезот е слободен.

Повеќе информации и дневниот ред ќе ги најдете на нашата интернет-страница. Еве го линкот
http://mata.mk/најчести-јазични-грешки-во-преводите/

Поздрав,
Ирена


 


To report site rules violations or get help, contact a site moderator:

Moderator(s) of this forum
Milena Čkripeska[Call to this topic]

You can also contact site staff by submitting a support request »

Средба на преведувачи и лектори

Advanced search


SDL Trados Studio 2019 Freelance
The leading translation software used by over 250,000 translators.

SDL Trados Studio 2019 has evolved to bring translators a brand new experience. Designed with user experience at its core, Studio 2019 transforms how new users get up and running and helps experienced users make the most of the powerful features.

More info »
PerfectIt consistency checker
Faster Checking, Greater Accuracy

PerfectIt helps deliver error-free documents. It improves consistency, ensures quality and helps to enforce style guides. It’s a powerful tool for pro users, and comes with the assurance of a 30-day money back guarantee.

More info »Forums
  • All of ProZ.com
  • Term search
  • Jobs
  • Forums
  • Multiple search