Испит по македонски јазик на Ц-1 ниво
Thread poster: Sherefedin MUSTAFA

Sherefedin MUSTAFA
Netherlands
Local time: 09:39
Member
English to Macedonian
+ ...
May 13, 2013

Добар ден,

Би ви бил благодарен ако некој од вас може да сподели некаква информација околу можностите за полагање на испит по македонски јазик на ниво Ц-1.
Дали постои некоја установа/институција во Македонија која е акредитирана и овластена за полагање на ваков испит и издавање на потврда/уверение/цертификат Ц-1?

Однапред благодарам за вашите сугестии.

Поздрав,
Ш


 

Gabriela Nikolova  Identity Verified
Macedonia (FYROM)
Local time: 09:39
Member (2005)
English to Macedonian
+ ...
Филолошки факултет May 14, 2013

Здраво Шерефедине,

Колку што можев да видам, единствено да се обратиш до Филолошкиот факултет во Скопје, па да добиеш поконкретни информации. Провери го следниов линк, можеби ќе ти помогне.

http://www.cetismak.edu.mk/Content.aspx?gid=2&id=16〈=mk


Поздрав,
Габи


 

Sherefedin MUSTAFA
Netherlands
Local time: 09:39
Member
English to Macedonian
+ ...
TOPIC STARTER
Големо благодарам May 14, 2013

Здраво Габи,

Благодарам за корисниот линк.

Поздрав,
Ш


 


To report site rules violations or get help, contact a site moderator:

Moderator(s) of this forum
Milena Čkripeska[Call to this topic]

You can also contact site staff by submitting a support request »

Испит по македонски јазик на Ц-1 ниво

Advanced search


SDL Trados Studio 2017 only €435 / $519
Get the cheapest prices for SDL Trados Studio 2017 on ProZ.com

Join this translator’s group buy brought to you by ProZ.com and buy SDL Trados Studio 2017 Freelance for only €435 / $519 / £345 / ¥63000 You will also receive FREE access to Studio 2019 when released.

More info »
memoQ translator pro
Kilgray's memoQ is the world's fastest developing integrated localization & translation environment rendering you more productive and efficient.

With our advanced file filters, unlimited language and advanced file support, memoQ translator pro has been designed for translators and reviewers who work on their own, with other translators or in team-based translation projects.

More info »Forums
  • All of ProZ.com
  • Term search
  • Jobs
  • Forums
  • Multiple search