ЗПРМ поднесе претставка до Комисијата за заштита од дискриминација во врска со Законот за задолжител
Thread poster: Irena Kacarski-Kimova

Irena Kacarski-Kimova  Identity Verified
Macedonia (FYROM)
Local time: 01:34
English to Macedonian
+ ...
Dec 24, 2014

Драги колеги,

сакам да ве информирам дека ЗПРМ поднесе претставка до Комисијата за заштита од дискриминација во врска со Законот за задолжителни социјални придонеси на хонорарите.

Одговор очекуваме за 3 месеци бидејќи толку трае процедурата за испитување н
... See more
Драги колеги,

сакам да ве информирам дека ЗПРМ поднесе претставка до Комисијата за заштита од дискриминација во врска со Законот за задолжителни социјални придонеси на хонорарите.

Одговор очекуваме за 3 месеци бидејќи толку трае процедурата за испитување на претставката, според информацијата што ја добивме од комисијата.

http://mata.mk/зпрм-поднесе-претставка-до-комисијат/

Поздрав,
Ирена
Collapse


 


To report site rules violations or get help, contact a site moderator:

Moderator(s) of this forum
Milena Chkripeska[Call to this topic]

You can also contact site staff by submitting a support request »

ЗПРМ поднесе претставка до Комисијата за заштита од дискриминација во врска со Законот за задолжител

Advanced search


SDL Trados Business Manager Lite
Create customer quotes and invoices from within SDL Trados Studio

SDL Trados Business Manager Lite helps to simplify and speed up some of the daily tasks, such as invoicing and reporting, associated with running your freelance translation business.

More info »
SDL Trados Studio 2021 Freelance
The leading translation software used by over 270,000 translators.

SDL Trados Studio 2021 has evolved to bring translators a brand new experience. Designed with user experience at its core, Studio 2021 transforms how new users get up and running and helps experienced users make the most of the powerful features.

More info »Forums
  • All of ProZ.com
  • Term search
  • Jobs
  • Forums
  • Multiple search