PowWow i Rosendal
Thread poster: Roald Toskedal

Roald Toskedal  Identity Verified
Norway
Local time: 09:22
English to Norwegian
+ ...
May 16, 2012

Hei!

Jeg har nylig foreslått en PowWow i Rosendal, Norge, men det er ikke mamge som har meldt seg på.

Derfor prøver jeg å spre ryktet her også, i håp om å få MANGE til å hive seg med!

Se: http://www.proz.com/powwow/4235#notes

Velkommen da, dere!

Roald Toskedal


 

Camilla Larsen
Norway
Local time: 09:22
German to Norwegian
+ ...
Flott tiltak! May 22, 2012

Takk, Roald! Dette hadde gått meg hus forbi, så fint du postet en påminnelse her. Høres ut som det blir et flott arrangement.

Skulle gjerne ha vært med, men befinner meg på en helt annen kant på den tida. Håper imidlertid powowen blir en så stor suksess at den gjentas! Så satser jeg på at det klaffer bedre for min del neste gang.

Hvis det er noen der ute som lurer på om de skal melde seg på eller ikke, så slår jeg gjerne et slag for Rosendal. Et deilig sted!


 

Roald Toskedal  Identity Verified
Norway
Local time: 09:22
English to Norwegian
+ ...
TOPIC STARTER
Dessverre... May 23, 2012

Jeg takker for gode ord, Camilla! Nå var det vel ikke den helt store innsatsen fra min side, realistisk regnet bare et par timers arbeid, så skryt nå ikke i utrengsmål...icon_smile.gif

Men det som dessverre viste seg å være tilfelle, var at det ikke var nok interesse for en slik samling - jeg fikk bare 6 påmeldte, så i går måtte jeg krype til korset og avlyse hele arrangementet.

Ingen sure miner for det! Folk skal ikke ha plikt på seg til å delta på noe som helst - det måtte være mitt ansvar å få til noe som var såpass interessant at folk strømmet til...

Vel vel, det gikk ikke den gangen, men jeg håper noen andre kan våge å prøve på nytt en annen gang, for det er sabla trivelig å møtes på den måten!

Selv er jeg nå såpass langt på vei inn i 'pensjonist-landet' at jeg neppe kommer til å være med en annen gang, men det får stå sin prøve!icon_smile.gif

God sommer da, alle sammen!

Roald


 


There is no moderator assigned specifically to this forum.
To report site rules violations or get help, please contact site staff »


PowWow i Rosendal

Advanced search


Protemos translation business management system
Create your account in minutes, and start working! 3-month trial for agencies, and free for freelancers!

The system lets you keep client/vendor database, with contacts and rates, manage projects and assign jobs to vendors, issue invoices, track payments, store and manage project files, generate business reports on turnover profit per client/manager etc.

More info »
memoQ translator pro
Kilgray's memoQ is the world's fastest developing integrated localization & translation environment rendering you more productive and efficient.

With our advanced file filters, unlimited language and advanced file support, memoQ translator pro has been designed for translators and reviewers who work on their own, with other translators or in team-based translation projects.

More info »Forums
  • All of ProZ.com
  • Term search
  • Jobs
  • Forums
  • Multiple search