PowWow i Rosendal
Thread poster: Roald Toskedal

Roald Toskedal  Identity Verified
Norway
Local time: 14:04
English to Norwegian
+ ...
May 16, 2012

Hei!

Jeg har nylig foreslått en PowWow i Rosendal, Norge, men det er ikke mamge som har meldt seg på.

Derfor prøver jeg å spre ryktet her også, i håp om å få MANGE til å hive seg med!

Se: http://www.proz.com/powwow/4235#notes

Velkommen da, dere!

Roald Toskedal


 

Camilla Larsen
Norway
Local time: 14:04
German to Norwegian
+ ...
Flott tiltak! May 22, 2012

Takk, Roald! Dette hadde gått meg hus forbi, så fint du postet en påminnelse her. Høres ut som det blir et flott arrangement.

Skulle gjerne ha vært med, men befinner meg på en helt annen kant på den tida. Håper imidlertid powowen blir en så stor suksess at den gjentas! Så satser jeg på at det klaffer bedre for min del neste gang.

Hvis det er noen der ute som lurer på om de skal melde seg på eller ikke, så slår jeg gjerne et slag for Rosendal. Et deilig sted!


 

Roald Toskedal  Identity Verified
Norway
Local time: 14:04
English to Norwegian
+ ...
TOPIC STARTER
Dessverre... May 23, 2012

Jeg takker for gode ord, Camilla! Nå var det vel ikke den helt store innsatsen fra min side, realistisk regnet bare et par timers arbeid, så skryt nå ikke i utrengsmål...icon_smile.gif

Men det som dessverre viste seg å være tilfelle, var at det ikke var nok interesse for en slik samling - jeg fikk bare 6 påmeldte, så i går måtte jeg krype til korset og avlyse hele arrangementet.

Ingen sure miner for det! Folk skal ikke ha plikt på seg til å delta på noe som helst - det måtte være mitt ansvar å få til noe som var såpass interessant at folk strømmet til...

Vel vel, det gikk ikke den gangen, men jeg håper noen andre kan våge å prøve på nytt en annen gang, for det er sabla trivelig å møtes på den måten!

Selv er jeg nå såpass langt på vei inn i 'pensjonist-landet' at jeg neppe kommer til å være med en annen gang, men det får stå sin prøve!icon_smile.gif

God sommer da, alle sammen!

Roald


 


There is no moderator assigned specifically to this forum.
To report site rules violations or get help, please contact site staff »


PowWow i Rosendal

Advanced search


PerfectIt consistency checker
Faster Checking, Greater Accuracy

PerfectIt helps deliver error-free documents. It improves consistency, ensures quality and helps to enforce style guides. It’s a powerful tool for pro users, and comes with the assurance of a 30-day money back guarantee.

More info »
SDL MultiTerm 2019
Guarantee a unified, consistent and high-quality translation with terminology software by the industry leaders.

SDL MultiTerm 2019 allows translators to create one central location to store and manage multilingual terminology, and with SDL MultiTerm Extract 2019 you can automatically create term lists from your existing documentation to save time.

More info »Forums
  • All of ProZ.com
  • Term search
  • Jobs
  • Forums
  • Multiple search