Noen deler av nettstedet ProZ.com er nå tilgjengelig på norsk
Thread poster: RominaZ

RominaZ  Identity Verified
Argentina
English to Spanish
+ ...
Jan 15, 2013

Kjære medlemmer,

Det opplyses med dette at deler av nettstedet ProZ.com er nå tilgjengelig på norsk, i tillegg til språkene som allerede var tilgjengelig:

Du kan endre språkinnstillingen for nettstedet ved å velge norsk fra nedtrekkslisten som vises nederst til høyre på siden. Du kan også klikke her http://www.proz.com/?set_site_lang=nor for å begynne å se nettstedet på norsk.

Vær oppmerksom på at ikke alle områder av nettstedet er omfattet i den foreløpige lokaliseringen. Etter hvert som arbeidet med lokaliseringen går fremover og nettstedet vokser vil flere områder bli lagt til.

Jeg ønsker å takke alle medlemmer av ProZ.com lokaliseringsteamene for deres hardt arbeid og bidrag og for å bringe nettstedet ProZ.com til talere av andre språk enn engelsk. Dette arbeidet er til fordel for alle som bruker nettstedet.

Du kan lære mer om lokaliseringsprosjektet på ProZ.com her http://www.proz.com/faq/140777#140777 .


 


There is no moderator assigned specifically to this forum.
To report site rules violations or get help, please contact site staff »


Noen deler av nettstedet ProZ.com er nå tilgjengelig på norsk

Advanced search


Anycount & Translation Office 3000
Translation Office 3000

Translation Office 3000 is an advanced accounting tool for freelance translators and small agencies. TO3000 easily and seamlessly integrates with the business life of professional freelance translators.

More info »
BaccS – Business Accounting Software
Modern desktop project management for freelance translators

BaccS makes it easy for translators to manage their projects, schedule tasks, create invoices, and view highly customizable reports. User-friendly, ProZ.com integration, community-driven development – a few reasons BaccS is trusted by translators!

More info »Forums
  • All of ProZ.com
  • Term search
  • Jobs
  • Forums
  • Multiple search