Priser for oversettinger innen de skandinaviske språkene
Thread poster: Anita Karlson

Anita Karlson  Identity Verified
Local time: 03:55
English to Norwegian
+ ...
Jul 29, 2002

Hei,


Jeg har oversatt fra engelsk til norsk en stund og fikk plutselig en forespørsel om jeg kan oversette fra dansk til norsk. Etter en kort test oversettelse kom begge parter til at det kunne jeg. Nå lurer jeg på hva man forlanger for en oversettelse fra dansk til norsk.


 

Pernille Chapman  Identity Verified
United Kingdom
Local time: 02:55
Member (2004)
English to Danish
+ ...
Det samme som for andre oversættelser? Jul 30, 2002

Hej,

Jeg har oversat fra svensk til dansk, og selvom det umiddelbart virker nemmere end fra engelsk, så går der alligevel megen tid med at checke enkelte ord (der er mange \"fælder\" mellem de skandinaviske sprog!) og korrekturlæsning. Det sidste er især vigtigt, fordi så mange ord ligner hinanden, men alligevel ikke er helt ens.

En vejledende pris, som jeg får fra et oversætterbureau i Sverige, er SEK 1,10 pr. ord. Det er jeg godt tilfreds med, men jeg er selvfølgelig også vant til britiske priser, som generelt er lavere.

Håber, dette hjælper dig lidt på vej.


 


There is no moderator assigned specifically to this forum.
To report site rules violations or get help, please contact site staff »


Priser for oversettinger innen de skandinaviske språkene

Advanced search


CafeTran Espresso
You've never met a CAT tool this clever!

Translate faster & easier, using a sophisticated CAT tool built by a translator / developer. Accept jobs from clients who use SDL Trados, MemoQ, Wordfast & major CAT tools. Download and start using CafeTran Espresso -- for free

More info »
Déjà Vu X3
Try it, Love it

Find out why Déjà Vu is today the most flexible, customizable and user-friendly tool on the market. See the brand new features in action: *Completely redesigned user interface *Live Preview *Inline spell checking *Inline

More info »Forums
  • All of ProZ.com
  • Term search
  • Jobs
  • Forums
  • Multiple search