Erfaringer fra andre oversetterforum?
Thread poster: Elisabeth Bull

Elisabeth Bull  Identity Verified
Local time: 16:27
English to Norwegian
+ ...
Jan 7, 2003

Jeg lurer på om det er noen som har gode erfaringer fra medlemskap i andre oversetterforum? Selv har jeg vært betalende medlem (silver tror jeg det var) på aquarius.net i ett år uten egnetlig å få mye igjen for det. Nå ser jeg enkelte fristende jobbtilbud strømme inn derfra igjen, og lurer derfor på om det er andre som har fått kunder der til noenlunde \"normal\" pris? Jeg føler vel egentlig at proz.com gir både bra eksponering og greie jobbtilbud, men er ute etter flere ben å stå på.


Mvh,

Elisabeth


 

Liss Myrås  Identity Verified
Sweden
Local time: 16:27
Danish to Norwegian
+ ...
For meg holder det med Proz i fremtiden Jan 7, 2003

Heisann Elisabeth


Jeg er også medlem på Aquarius.

Og slik jeg har opplevd det så blir de fleste jobber hos Aquarius også postet her på Proz (eller på mailinglister og andre oversettereforum som er gratis). Så jeg har ikke tenkt å fornye medlemskapet mitt hos Aquarius når det går ut. Men for de som søker in-house jobber ser Aquearius ut til å være en bra plass.


Her har du en link til et slags overblikk (og linker) over ulike forum og hvor mange medlemmer de har: http://www.translatorscafe.com/Cafe/Translators_Directories.aspHa det bra og lykke til icon_smile.gif 

Ivan Eikås Skjøstad  Identity Verified
Norway
Local time: 16:27
Member (2002)
English to Norwegian
+ ...
Flere ben kan være tingen.. Jan 8, 2003

Jeg er tilhenger av flere ben å stå på. Når det gjelder markedsføring er jo alle frelancere tjent med å få flere oppdrage en en kan håndtere...


Jeg har vært \"silver\" på aquarius, for så å være \"vanlig\", for nå nylig å tegne gullmedlemskap. Det koster 100 Euro, og med dagens kurs er jo det rimelig.


Har ikke så mye tro på jobbene som kommer fra aquarius, men det er helt sikkert flere potensielle byråer/kunder som ser deg dersom du er listet høyere flere plasser.
 

Elisabeth Bull  Identity Verified
Local time: 16:27
English to Norwegian
+ ...
TOPIC STARTER
Hvordan tolke rangeringen av nettstedene? Jan 8, 2003

Takk for tips om det nettstedet, Liss, jeg skal kikke nærmere på det de har der. Rangeringen av nettsteder så interessant ut og stemte med inntrykket jeg har (av de få nettstedene jeg har frekventert). Jeg skjønte imidlertid ikke helt tallene ved siden av søylene - de største søylene (flere treff?), hadde de laveste tallene (antall medlemmer??).

Ivan, jeg vurderte også å betale 100 Euro til Aquarius, men siden jeg altså har vært medlem ett år uten å egentlig få noen jobber der, synes jeg det er litt mye penger. Det kan selvfølgelig hende du har rett, men foreløpig tror jeg jeg gjør som Liss og klarer meg med proz icon_wink.gif.


Elisabeth


 

Liss Myrås  Identity Verified
Sweden
Local time: 16:27
Danish to Norwegian
+ ...
Liten opplysning til Jan 16, 2003

Elisabeth, om du fremdeles lurer litt på hva tallene ved siden av søylene egentlig betyr, så har jeg vært i kontakt med den meget serviceinnstilte \"webmasteren\" på dette stedet. Han har endret siden litt slik at det skal være \"lettere\" å vite hva som menes med dette.


Det er bare å trykke på linken lengre nede på websiden icon_smile.gif

Vennlig hilsen Liss

[ This Message was edited by:on2003-01-16 22:53]


 


There is no moderator assigned specifically to this forum.
To report site rules violations or get help, please contact site staff »


Erfaringer fra andre oversetterforum?

Advanced search


Anycount & Translation Office 3000
Translation Office 3000

Translation Office 3000 is an advanced accounting tool for freelance translators and small agencies. TO3000 easily and seamlessly integrates with the business life of professional freelance translators.

More info »
Wordfast Pro
Translation Memory Software for Any Platform

Exclusive discount for ProZ.com users! Save over 13% when purchasing Wordfast Pro through ProZ.com. Wordfast is the world's #1 provider of platform-independent Translation Memory software. Consistently ranked the most user-friendly and highest value

More info »Forums
  • All of ProZ.com
  • Term search
  • Jobs
  • Forums
  • Multiple search