utopmy Marzana, czyli powwow wiosenny Thread poster: lim0nka
|
lim0nka United Kingdom Local time: 05:34 English to Polish
Myślałam o tym, żeby zorganizować jakiś pałalik po szkoleniu tradosowym 14.03., ale jeśli się ono przeciągnie, musielibyśmy spotykać się późnym wieczorem. A że to środek tygodnia, pewnie wiele osób by nie przyszło,
więc pomysł upadł.
A co powiecie na sobotę, 24 marca? W samiutkim centrum, bo już nawet mam pomysł na knajpkę.
[Edited at 2007-03-04 22:36] | | |
w samiutkim centrum... | Mar 5, 2007 |
...którego miasta?
Pozdrawiam,
AM | | |
jak w temacie | | |
lim0nka United Kingdom Local time: 05:34 English to Polish TOPIC STARTER Warszawy, oczywiście | Mar 5, 2007 |
Andrzej Mierzejewski wrote:
...którego miasta?
Na razie nie porywam się na organizowanie pałłału w innych miastach. | |
|
|
Magda Dziadosz Poland Local time: 06:34 Member (2004) English to Polish + ... |
Szkoda, ze nie 14-03 | Mar 5, 2007 |
... bo prawdopodobnie wtedy nie bedzie mnie w miescie, a chetnie uczestnilbym | | |
Jerzy Czopik Germany Local time: 06:34 Member (2003) Polish to German + ... I'm comming to Marzan (almost) :) | Mar 5, 2007 |
Ale 14-go po szkoleniu pewnie będę zachrypnięty, więc na jakieś piwo bym się pisał.
Tak sobie więc myślę, że może się w onym Platonie byśmy mogli przy barze zaczymać?
Jkaby kto chciał, ony rzeczony Platon je tutej.
Jerzy | | |
lim0nka United Kingdom Local time: 05:34 English to Polish TOPIC STARTER
Ale rzeczony Platon jest na końcu świata i okolic, więc pewnie na to piwo mogliby przybyć jedynie uczestnicy szkolenia (niezmotoryzowani) i osoby mieszkające w odległości przysłowiowego rzutu beretem (również niezmotoryzowane). Tak więc chyba pozostanie wersja rozdwojona: piwo lub soczek poszkoleniowy dla uczestników, a tradycyjny powwow - 10 dni później.
Przynajmniej tak ja to widzę. | |
|
|
lim0nka United Kingdom Local time: 05:34 English to Polish TOPIC STARTER
Powwow literacki - bardzo chętnie. | | |
Jerzy Czopik Germany Local time: 06:34 Member (2003) Polish to German + ... Ja przecież nic innego na myśi nie miałem | Mar 5, 2007 |
żadnej konkurencji dla Twojej Marzanny.
To miało być takie uzupełnienie tego topienia, w soczku choćby nawet. Czy ten Platon na świata końcu jest, ocenić nie umiem. Z miejsca, w którym teraz siedzę, faktycznie daleko tam bardzo jezd.
Jerzy | | |
lim0nka United Kingdom Local time: 05:34 English to Polish TOPIC STARTER |