Powwow: Stip - Macedonia (FYROM)

This discussion belongs to Powwows » "Powwow: Stip - Macedonia (FYROM)".
You can see the powwows page and participate in this discussion from there.


Gabriela Nikolova  Identity Verified
Macedonia (FYROM)
Local time: 11:34
Member (2005)
English to Macedonian
+ ...
Благодарност Nov 29, 2009

Голема благодарност до колегите кои дојдоа во Штип, се надевам убаво се дружевме и наскоро пак ќе се видиме!

Извештајот за средбата ќе биде објавен наскоро.

Поздрав,
Габи


 

Jasmina Martinovska  Identity Verified
Macedonia (FYROM)
Local time: 11:34
German to Serbian
+ ...
Да резимираме :) Nov 29, 2009

Драги колеги...
1) пастрмајлиите беа феноменалниicon_smile.gif
2) дружбата беше срдечна
3) дискусијата беше поучна... во вистинска смисла „прашај паталец, а не гаталец“ [ова, апропо милионитеicon_wink.gif ]
4) ... оние што не дојдоа, е па, ја пропуштија...


 

Ksenija Shuteva  Identity Verified
Macedonia (FYROM)
Member
English to Macedonian
+ ...
Благодарност за организацијата Nov 30, 2009

Уште еднаш јавно да се заблагодарам за прекрасната организација. Мило ми беше што се дружевме, фала и на Јасмина за деталното објаснување.....До следната се надевам не далечна средба....Поздрав

 

Kitanovska
Local time: 11:34
French to Macedonian
+ ...
Колку ми е жал.. Dec 1, 2009

што ја пропуштив оваа прилика...

 

Gabriela Nikolova  Identity Verified
Macedonia (FYROM)
Local time: 11:34
Member (2005)
English to Macedonian
+ ...
Телефон за контакт Nov 24, 2009

Здраво, колеги

За каква било информација, можете да ме контактирате на 070 214 204.

Со нетрпение ја очекувам средбата и се надевам убаво ќе се дружиме!

Поздрав до сите,
Габи


 

Bojan Kicurovski  Identity Verified
Macedonia (FYROM)
Local time: 11:34
Macedonian to English
+ ...
Кој сака да биде милионер Nov 30, 2009

Драги колешки... (и колеги)
Да не се повторувам, ама се согласувам:
1) навистина беаicon_smile.gif
2) навистина беше
3) се согласувам [vis-à-vis милионитеicon_smile.gif]
4) ...тие што не дојдоа, ќе си останат посиромашни... („апропо милионите“ што би рекла Јасмина)


 


To report site rules violations or get help, contact a site moderator:

Moderator(s) of this forum
Lucia Leszinsky[Call to this topic]

You can also contact site staff by submitting a support request »

Powwow: Stip - Macedonia (FYROM)

Advanced search


Déjà Vu X3
Try it, Love it

Find out why Déjà Vu is today the most flexible, customizable and user-friendly tool on the market. See the brand new features in action: *Completely redesigned user interface *Live Preview *Inline spell checking *Inline

More info »
SDL MultiTerm 2019
Guarantee a unified, consistent and high-quality translation with terminology software by the industry leaders.

SDL MultiTerm 2019 allows translators to create one central location to store and manage multilingual terminology, and with SDL MultiTerm Extract 2019 you can automatically create term lists from your existing documentation to save time.

More info »Forums
  • All of ProZ.com
  • Term search
  • Jobs
  • Forums
  • Multiple search