Supposed reply not shown in forum??
Thread poster: Ingmar Gutberlet
Ingmar Gutberlet
Local time: 02:36
English to German
+ ...
Jul 3, 2001

Dear Henry,

I got an email this morning saying my message to the bugs forum had been replied to - however, there is no reply shown for the message in the forum.

Secondly what happened to the /cat/ page??


Direct link Reply with quote
 
xxxeurotransl
German to English
+ ...
Jul 3, 2001

The answer is quite simple:



Every new message posted to this forum has to go through a moderator first. You probably received an e-mail notification because the reply to your message was entered into the forum\'s database, which must have triggered the automated e-mail notification. But you won\'t be able to actually read the message until it has been cleared and posted by the moderator.


Direct link Reply with quote
 
Ingmar Gutberlet
Local time: 02:36
English to German
+ ...
TOPIC STARTER
Jul 5, 2001

Thanks for your answer. - However, if you are right, then the email notification does not make any sense, since it point to the localtion of a still pending and unreachable reply. It should be sent at the time the moderator releases the reply, wouldn\'t you agree?

Cheers,

Ingmar



Quote:


On 2001-07-03 13:11, eurotransl wrote:

The answer is quite simple:



Every new message posted to this forum has to go through a moderator first. You probably received an e-mail notification because the reply to your message was entered into the forum\'s database, which must have triggered the automated e-mail notification. But you won\'t be able to actually read the message until it has been cleared and posted by the moderator.


[addsig]

Direct link Reply with quote
 
xxxeurotransl
German to English
+ ...
Jul 6, 2001

Yes, I agree. Maybe it was just a glitch in the system.



But at least you receive a notification; I have not received any for a long time now.


Direct link Reply with quote
 
Ingmar Gutberlet
Local time: 02:36
English to German
+ ...
TOPIC STARTER
Jul 9, 2001

I think I just found out why the link in the email messages don\'t work.

If you select the forum and message by hand, i.e. by clicking in \"Translation Workspace\" the resulting URLs are totally different from what the email claims was the link to the message a reply was posted to.

Just for an example:

EMAIL: http://www.proz.com/v3/inc/bb/viewtopic.php?topic=134&forum=14

FORUM: http://www.proz.com/v3/index.php3?sp=bb/viewtopic&sid=&topic=134&forum=14&4

The forum number (bugs=14) and topic number are correct, but the link itself is totally different. The \"&4\" obviously refers to the number of replies.

Maybe one of the \"relevant\" people at ProZ should have a look at this, but since the last answer from Henry was on June 29th I suppose he is enjoying a vacation. No hurry...


Direct link Reply with quote
 


To report site rules violations or get help, contact a site moderator:


You can also contact site staff by submitting a support request »

Supposed reply not shown in forum??

Advanced search






Protemos translation business management system
Create your account in minutes, and start working! 3-month trial for agencies, and free for freelancers!

The system lets you keep client/vendor database, with contacts and rates, manage projects and assign jobs to vendors, issue invoices, track payments, store and manage project files, generate business reports on turnover profit per client/manager etc.

More info »
Déjà Vu X3
Try it, Love it

Find out why Déjà Vu is today the most flexible, customizable and user-friendly tool on the market. See the brand new features in action: *Completely redesigned user interface *Live Preview *Inline spell checking *Inline

More info »



Forums
  • All of ProZ.com
  • Term search
  • Jobs
  • Forums
  • Multiple search