Small glitch in posting rates
Thread poster: Russell Gillis

Russell Gillis  Identity Verified
Local time: 06:27
Spanish to English
Aug 15, 2002

I know this is a problem that will probably not surface very often, but nevertheless it is a bug in posting rates.



I was doing a test by adding another language pair to my profile (I wanted to test something out of curiosity). After testing it out, I then deleted the language pair (English-Spanish). However, the rates still remain on my page. So it appears that there is no apparent link between the \"Languages\" category and the \"Rates\" category.



In other words, if you have posted rates for a particular language combination, they will not automatically delete if you decide to delete the language combination afterwards.



Just thought I would advise everyone of this.


Direct link Reply with quote
 


To report site rules violations or get help, contact a site moderator:


You can also contact site staff by submitting a support request »

Small glitch in posting rates

Advanced search






Déjà Vu X3
Try it, Love it

Find out why Déjà Vu is today the most flexible, customizable and user-friendly tool on the market. See the brand new features in action: *Completely redesigned user interface *Live Preview *Inline spell checking *Inline

More info »
PerfectIt consistency checker
Faster Checking, Greater Accuracy

PerfectIt helps deliver error-free documents. It improves consistency, ensures quality and helps to enforce style guides. It’s a powerful tool for pro users, and comes with the assurance of a 30-day money back guarantee.

More info »



Forums
  • All of ProZ.com
  • Term search
  • Jobs
  • Forums
  • Multiple search