Encoding not working
Thread poster: Jack Doughty

Jack Doughty  Identity Verified
United Kingdom
Local time: 10:47
Member (2000)
Russian to English
+ ...
Dec 9, 2002

Whatever setting I have in Internet Explorer View/Encoding, all I get on screen here is Western European encoding. Is this something to do with introducing Unicode on the site? If so, it\'s only having a negative effect so far.


Note added 1050 pm

I have now realized that this only affects the KudoZ pages, not the home page or the forums.

[ This Message was edited by: on 2002-12-09 22:50 ]




[ This Message was edited by: on 2002-12-10 09:28 ]


 

Jack Doughty  Identity Verified
United Kingdom
Local time: 10:47
Member (2000)
Russian to English
+ ...
TOPIC STARTER
Bug fixed Dec 10, 2002

Everything is back to normal now. Thanks to Hermann for fixing this bug.

 

Hermann Bruns  Identity Verified
Local time: 11:47
English to German
Bug fixed Dec 10, 2002

Hi Jack,


no, don\'t thank me. For I was to blame: I just made a another little stupid mistake when adapting the site to Unicode.


Hermann


 


To report site rules violations or get help, contact a site moderator:


You can also contact site staff by submitting a support request »

Encoding not working

Advanced search






SDL MultiTerm 2019
Guarantee a unified, consistent and high-quality translation with terminology software by the industry leaders.

SDL MultiTerm 2019 allows translators to create one central location to store and manage multilingual terminology, and with SDL MultiTerm Extract 2019 you can automatically create term lists from your existing documentation to save time.

More info »
Déjà Vu X3
Try it, Love it

Find out why Déjà Vu is today the most flexible, customizable and user-friendly tool on the market. See the brand new features in action: *Completely redesigned user interface *Live Preview *Inline spell checking *Inline

More info »



Forums
  • All of ProZ.com
  • Term search
  • Jobs
  • Forums
  • Multiple search