Conferència 2010 de ProZ.com a Barcelona! Català
Thread poster: Patricia de Gispert

Patricia de Gispert  Identity Verified
Colombia
Local time: 05:03
English to Spanish
+ ...
Aug 26, 2010

Hola a tots/es!

Us comunico que la pàgina de la 3ª Conferència de ProZ a Espanya ja està enllestida! L'esdeveniment tindrà lloc a Barcelona els dies 13 i 14 de novembre a l'Hotel Catalònia Duques de Bergara, al centre de la ciutat.

http://www.proz.com/conference/128

Aquest any hem volgut fer una conferència pràctica que sigui d'utilitat per a tothom, tant als traductors més experimentats com als novells. Creiem que ens hem de reciclar constantment i ara més que mai en aquests moments de crisi econòmica que tant ens afecta als autònoms.

Hem volgut que sigui una conferència pràctica i plena de moments socials i de "networking" per què puguem conèixer-nos i intercanviar idees, experiències i coneixements. A més a més, aquest any hem volgut incloure el sopar de dissabte a la nit al preu de la conferència.

Us convido a tots els que vulgueu a donar les vostres opinions i comentaris per tal que aquesta conferència sigui tot un èxit.

Us espero a Barcelona al novembre, els dies 13 i 14, i estic a la vostra disposició per tot allò que pugueu necessitar.

Malauradament, no hem tingut cap proposta de ponència en català, però encara hi som a temps, així que si teniu alguna idea i creieu que pot entrar dins del programa de la conferència, no dubteu en escriure i proposar el vostre tema.

Moltes gràcies!

Patricia de Gispert, organitzadora de la conferència

[Edited at 2010-08-26 13:03 GMT]


 


There is no moderator assigned specifically to this forum.
To report site rules violations or get help, please contact site staff »


Conferència 2010 de ProZ.com a Barcelona! Català

Advanced search


BaccS – Business Accounting Software
Modern desktop project management for freelance translators

BaccS makes it easy for translators to manage their projects, schedule tasks, create invoices, and view highly customizable reports. User-friendly, ProZ.com integration, community-driven development – a few reasons BaccS is trusted by translators!

More info »
TM-Town
Manage your TMs and Terms ... and boost your translation business

Are you ready for something fresh in the industry? TM-Town is a unique new site for you -- the freelance translator -- to store, manage and share translation memories (TMs) and glossaries...and potentially meet new clients on the basis of your prior work.

More info »Forums
  • All of ProZ.com
  • Term search
  • Jobs
  • Forums
  • Multiple search