Conferència 2010 de ProZ.com a Barcelona! Català
Thread poster: Patricia de Gispert

Patricia de Gispert  Identity Verified
Colombia
Local time: 07:05
English to Spanish
+ ...
Aug 26, 2010

Hola a tots/es!

Us comunico que la pàgina de la 3ª Conferència de ProZ a Espanya ja està enllestida! L'esdeveniment tindrà lloc a Barcelona els dies 13 i 14 de novembre a l'Hotel Catalònia Duques de Bergara, al centre de la ciutat.

http://www.proz.com/conference/128

Aquest any hem volgut fer una conferència pràctica que sigui d'utilitat per a tothom, tant als traductors més experimentats com als novells. Creiem que ens hem de reciclar constantment i ara més que mai en aquests moments de crisi econòmica que tant ens afecta als autònoms.

Hem volgut que sigui una conferència pràctica i plena de moments socials i de "networking" per què puguem conèixer-nos i intercanviar idees, experiències i coneixements. A més a més, aquest any hem volgut incloure el sopar de dissabte a la nit al preu de la conferència.

Us convido a tots els que vulgueu a donar les vostres opinions i comentaris per tal que aquesta conferència sigui tot un èxit.

Us espero a Barcelona al novembre, els dies 13 i 14, i estic a la vostra disposició per tot allò que pugueu necessitar.

Malauradament, no hem tingut cap proposta de ponència en català, però encara hi som a temps, així que si teniu alguna idea i creieu que pot entrar dins del programa de la conferència, no dubteu en escriure i proposar el vostre tema.

Moltes gràcies!

Patricia de Gispert, organitzadora de la conferència

[Edited at 2010-08-26 13:03 GMT]


Direct link Reply with quote
 


There is no moderator assigned specifically to this forum.
To report site rules violations or get help, please contact site staff »


Conferència 2010 de ProZ.com a Barcelona! Català

Advanced search


Déjà Vu X3
Try it, Love it

Find out why Déjà Vu is today the most flexible, customizable and user-friendly tool on the market. See the brand new features in action: *Completely redesigned user interface *Live Preview *Inline spell checking *Inline

More info »
Anycount & Translation Office 3000
Translation Office 3000

Translation Office 3000 is an advanced accounting tool for freelance translators and small agencies. TO3000 easily and seamlessly integrates with the business life of professional freelance translators.

More info »Forums
  • All of ProZ.com
  • Term search
  • Jobs
  • Forums
  • Multiple search