I am experiencing weird site appearance
Thread poster: Katalin Szilárd

Katalin Szilárd  Identity Verified
Hungary
Local time: 23:15
Member (2006)
English to Hungarian
+ ...
May 23, 2013

Dear Site Staff and Proz Members,

I am experiencing weird site appearance since 10-15 mins on proz.com
It look as if pages were opened in "reduced" mode - like cached pages or similar.
It looks very weird. I could not even find the support ticket part on the site.
I can send print screens what it looks like.

Anybody else is experiencing this?


Best regards,
Katalin


 

Tony M
France
Local time: 23:15
Member
French to English
+ ...
OK here May 23, 2013

No, Katalin, everything appears fine to me.

I seem to remember having experienced this once before, for no reason I could ever discover. I suspect it might be worth trying closing and then re-opening your browser.

If you have more than one browser installed, it might be worth trying to access the ProZ.com site using a different browser?

If not, I'd suggest just trying again a bit later, maybe it is just one of those unexplained gltiches!


 

Katalin Szilárd  Identity Verified
Hungary
Local time: 23:15
Member (2006)
English to Hungarian
+ ...
TOPIC STARTER
Thank you, Tony May 23, 2013

I logged out and logged in and it was the same. I checked other sites as well, they were fine.
I closed the page where proz was opened and logged out from the internet as well then logged back in and opened a new site and now it seems to be OK. I do not know what happened.

Best regards,
Katalin


 

Ivana Kahle  Identity Verified
Croatia
Local time: 23:15
Member (2007)
German to Croatian
+ ...
The same here May 23, 2013

Weird, indeed.

 

Katalin Szilárd  Identity Verified
Hungary
Local time: 23:15
Member (2006)
English to Hungarian
+ ...
TOPIC STARTER
Since my last post I experienced it again - but now it is OK May 23, 2013

Thank you for your post, Ivana.

Since my last post I experienced it again. It looks as if pages were opened in "reduced" mode - like cached pages or similar.
It looks very weird. When a proz page was opened it sometimes moved up and down without me doing anything. I could not find site parts, fonts looked weird, some of them were too big some of them were too small and written with different fonts and links were not separated.

But now it is normal.

Did you experience the same?

Best regards,
Katalin


 

Andrea Riffo  Identity Verified
Chile
Local time: 18:15
English to Spanish
Same here May 23, 2013

It's been happening on and off for hours.

 

writeaway  Identity Verified
French to English
+ ...
Same here May 23, 2013

Started yesterday at some point.

 

Lucia Leszinsky
SITE STAFF
Please contact your ISP for information May 23, 2013

Hello all,

What some of you describe --and what I've seen in Katalin's screenshots sent through the support center--- suggests that you may be having issues with your Internet service. Developers have looked into it and run some tests, still the issue could not be reproduced.

What I suggest is that you contact your ISP to make sure that they are not having any temporary connection problems and let support staff know what you find out by submitting a support request so that they look into this further if required. Thanks!

Lucia


 

Katalin Szilárd  Identity Verified
Hungary
Local time: 23:15
Member (2006)
English to Hungarian
+ ...
TOPIC STARTER
All of us have bad internet? May 23, 2013

Dear Lucia,

I do not think that it has to do with my or our Internet provider(s).
Why? Because I experienced these weird things with Wi-fi at 29.70 Mbps and also with stable cable at 43.17 Mbps.
Furthermore as you can see those who experienced it are living in different countries: Hungary, Croatia and in Chile...

I do not think that a cable Internet with 43.17 Mbps is slow or not stable Internet...


Regards,
Katalin


[Edited at 2013-05-23 17:19 GMT]


 

Lucia Leszinsky
SITE STAFF
Do you have further information? May 23, 2013

Hi Katalin,

Have you contacted your Internet service provider for further information? If so, would you mind providing this information to support staff via your support request. This will certainly help site developers to look into this further. Thanks!

Lucia


 

Katalin Szilárd  Identity Verified
Hungary
Local time: 23:15
Member (2006)
English to Hungarian
+ ...
TOPIC STARTER
No, I did not contact my Internet provider May 23, 2013

Lucia Leszinsky wrote:

Hi Katalin,

Have you contacted your Internet service provider for further information? If so, would you mind providing this information to support staff via your support request. This will certainly help site developers to look into this further. Thanks!

Lucia


Hi Lucia,

The reason I do not think it makes sense to contact my Internet provider: Any Internet provider's first question will be: Do you experience this only on 1 site or on all sites? And I already know that I experienced these weird things only on proz. The other thing: proz members in Chile or Croatia has nothing to do with my Internet provider and writeaway for example experienced this since yesterday ... So my Internet provider would look at me very weird if after telling these pieces of information I would look for the problem at my Internet provider.icon_smile.gif
So logically any Internet provider would tell me contact the site where you experienced this problem.

Regards,
Katalin


 

Lucia Leszinsky
SITE STAFF
More information required May 23, 2013

The reason why I ask you and others experiencing this problem to please contact your ISP is to gather more information, Katalin. You will understand that screenshots may not be enough to confirm or disregard an issue report, specially when after running several tests, the issue could not be reproduced.

So, to help site staff to look into this further, more information is needed. Please feel free to provide such information via your support request. Thanks.

Lucia


 

Oksana Weiss  Identity Verified
Germany
Local time: 23:15
English to Russian
+ ...
Same here-2 May 24, 2013

writeaway wrote:
Started yesterday at some point.

Yes, it was yesterday on and off during the day. Seems we have different ISPs, and anyway the problem was only with this web-site. Hope everything will be OK from now on!


 

Sean McDonald  Identity Verified
United States
Local time: 17:15
Spanish to English
+ ...
Looking into it further May 24, 2013

Hi,

I'm sorry that you seem to be suffering from this problem, and I am looking into it for you.

To be clear, the pages you are seeing are the result of a css file not loading either correctly (or more likely at all). This is what controls most of the styles on the site.

Have any of you noticed anything consistent with these occurrences? Time of day? After viewing X pages? any information may help.

Also, if when you have this problem, if you could hit Ctrl+u (or go to the menu and press View->Source) and copy and paste that into a text file and email them to me at sean@proz.com (dont post them here) that would help. It would allow me to see what servers you're connecting to and possibly any other commonalities between you that may be causing the issue.

Sean McDonald


 


To report site rules violations or get help, contact a site moderator:


You can also contact site staff by submitting a support request »

I am experiencing weird site appearance

Advanced search






Wordfast Pro
Translation Memory Software for Any Platform

Exclusive discount for ProZ.com users! Save over 13% when purchasing Wordfast Pro through ProZ.com. Wordfast is the world's #1 provider of platform-independent Translation Memory software. Consistently ranked the most user-friendly and highest value

More info »
Déjà Vu X3
Try it, Love it

Find out why Déjà Vu is today the most flexible, customizable and user-friendly tool on the market. See the brand new features in action: *Completely redesigned user interface *Live Preview *Inline spell checking *Inline

More info »



Forums
  • All of ProZ.com
  • Term search
  • Jobs
  • Forums
  • Multiple search