Issues with reading/posting KudoZ discussion entries (Staff: fixed)
Thread poster: philgoddard

philgoddard
United States
Member (2009)
German to English
+ ...
Jun 19, 2013

In the last few months, I've very often had difficulty reading and/or making discussion entries. When I click on the button, nothing happens - and yet all the other links on the page work perfectly well. Often, if I come back later in the day, the problem goes away.

If I access ProZ using my tablet, a thin grey line appears down the right-hand side of the screen when this happens.

Has anyone else had this issue?


 

Katalin Horváth McClure  Identity Verified
United States
Local time: 07:36
Member (2002)
English to Hungarian
+ ...
I have had this, too Jun 20, 2013

Same as you described. I click the button, but nothing happens. As if the whole discussion area froze.

 

neilmac  Identity Verified
Spain
Local time: 13:36
Spanish to English
+ ...
Me too Jun 20, 2013

I thought I was being blocked or "modded", but it may just be a browser issue, as I'm pretty lax about updating.

 

Sean McDonald  Identity Verified
United States
Local time: 07:36
Spanish to English
+ ...
I'm very sorry you're having this issue Jun 20, 2013

I am very sorry to hear that you're having this issue.

If you could answer a few quick questions, so that I may better diagnose this issue, I would appreciate it.

What browser are you using? What operating system are you using? And when the problem occurs, does your mouse still display a loading icon?


 

philgoddard
United States
Member (2009)
German to English
+ ...
TOPIC STARTER
. Jun 20, 2013

I use Firefox and Windows XP, but I've had the same problem in Explorer and Silk. The mouse doesn't display a loading icon - the button gets bigger and then smaller again when you click it (what do you call that?)

 

Katalin Horváth McClure  Identity Verified
United States
Local time: 07:36
Member (2002)
English to Hungarian
+ ...
My configuration Jun 21, 2013

I use Firefox 21.0 on Windows 7.
The mouse cursor does not change, no loading icon, just the usual arrow. I click on the button, I can see the button action, but no effect whatsoever.
Katalin


 

Lucia Leszinsky
SITE STAFF
Thanks for the information, philgoddard and Katalin Jun 24, 2013

Sean will be looking into this issue and we will post to this thread as soon as we have any news. We appreciate your patience.

Lucia


 

Maria Kopnitsky  Identity Verified
United States
Member (2011)
Bengali to Chamorro
+ ...
Still a problem? Jun 28, 2013

Hello all,

Development staff have implemented some changes with the hopes of correcting this error. Could anyone confirm if they're still experiencing this problem?

Thanks in advance.

Best regards,

Maria


 

philgoddard
United States
Member (2009)
German to English
+ ...
TOPIC STARTER
I haven't experienced it in the last couple of weeks. Jul 11, 2013

Looks like it's fixed - thank you!

 


To report site rules violations or get help, contact a site moderator:


You can also contact site staff by submitting a support request »

Issues with reading/posting KudoZ discussion entries (Staff: fixed)

Advanced search






TM-Town
Manage your TMs and Terms ... and boost your translation business

Are you ready for something fresh in the industry? TM-Town is a unique new site for you -- the freelance translator -- to store, manage and share translation memories (TMs) and glossaries...and potentially meet new clients on the basis of your prior work.

More info »
SDL Trados Studio 2017 only €435 / $519
Get the cheapest prices for SDL Trados Studio 2017 on ProZ.com

Join this translator’s group buy brought to you by ProZ.com and buy SDL Trados Studio 2017 Freelance for only €435 / $519 / £345 / ¥63000 You will also receive FREE access to Studio 2019 when released.

More info »



Forums
  • All of ProZ.com
  • Term search
  • Jobs
  • Forums
  • Multiple search