Off topic: Trăsnăi, ghiduşii şi alte păţanii de oameni serioşi :-)
Thread poster: Denise Idel

Denise Idel
Israel
Local time: 15:36
Hebrew to Romanian
+ ...
Oct 30, 2008

Oameni serioşi acum, mulţi dintre noi cu ochelari pe nas şi cu capul plin de lucrări, dedlainuri, întâlniri importante şi activităţi în care prezenţa noastră este atât de indispensabilă, încât pământul se opreşte uneori din răsuceala-i periodică, numai să ne mai lase puţin să respirăm în tihnă...
Mai picură câte-o poznă din când în când?


Direct link Reply with quote
 

Maria Diaconu  Identity Verified
Romania
Local time: 15:36
English to Romanian
Recunoscătoare felinelor Oct 30, 2008

Din comoditate sau din cine ştie ce alte motive, mă încăpăţânam să lucrez pe o tastatură veche şi proastă... Pisica lenevea pe birou... pentru energizare, un pahar plin cu pepsi rece... pisica se întinde, paharul se răstoarnă, pisica se sperie şi amplifică nenorocirea... tastatură distrusă. Duminica! Fugi la hypermarché şi cumpără repede ce tastatură găseşti, doar ca să-ţi termini lucrarea la timp. Peste trei ani de la această întâmplare... "noua" tastatură şi-a cam trăit traiul deja... altă pisică... asta nu doarme pe birou, în schimb sare pe birou, trambulina pentru a ajunge la geam ca să sperie porumbeii. Pe birou, un nevinovat pahar cu apă minerală. Zbang, tastatura cade victimă... culmea, mai funcţionează cu unele rateuri până la următoarea restartare, după care îşi dă duhul... fugi la hypermarché, ia altă tastatură... de data asta, pe cutie scrie: tastatură etanşă! Oare???

Direct link Reply with quote
 

liviu roth
United States
Local time: 09:36
Romanian to English
+ ...
D'ale imigratiei (in US) Oct 31, 2008

In 15 ani de interpretariat judiciar am avut si eu parte de "minuni'; pe scurt: un tip inalt(185cm), blond, cu ochi albastrii declara ca este tigan si ca in Ro este persecutat de romanii din sat, care i-au ars coliba si pe bunica inauntru, i-au omorat vitele si i-au otravit putul cu apa din curte, iar el a scapat fugind... in America! Toata lumea in sala de sedinte muta de compasiune. Procurorul imi intinde buletinul de identitate al individului si ma roaga sa traduc tot ce scrie (in speranta ca este o mentiune ca este tigan).... si incep, nume, prenume,parinti, etc, domiciliul in Bucuresti, Sos. Colentinei bl.,sc.,apt.!!!
Credeti ca s-au "prins"? Nici vorba! I-au dat azilul! Si asa se imbogateste America cu bietii "napastuiti" din intreaga lume!


Direct link Reply with quote
 

Mihaela Ghiuzeli  Identity Verified
Local time: 09:36
Romanian to English
+ ...
Credible Fear- Cerere de azil politic Nov 2, 2008

Scopul acestui interviu este sa stabilim daca aveti motive intemeiate sa va fie frica din motive politice, religioase, etc. sa va intoarceti in tara. " Va este frica ..?" "Nu. Dar am multi bani la mine."

Direct link Reply with quote
 

Mihaela Ghiuzeli  Identity Verified
Local time: 09:36
Romanian to English
+ ...
Aeroport Nov 2, 2008

Functionarul de la aeroport"Ne cerem scuze pentru aceasta inconvenienta dar nu va putem despagubi decat cu $ 100.
Calatorul " Oare imi vor ajunge pentru nunta ?


Direct link Reply with quote
 


To report site rules violations or get help, contact a site moderator:

Moderator(s) of this forum
Lucica Abil[Call to this topic]

You can also contact site staff by submitting a support request »

Trăsnăi, ghiduşii şi alte păţanii de oameni serioşi :-)

Advanced search


memoQ translator pro
Kilgray's memoQ is the world's fastest developing integrated localization & translation environment rendering you more productive and efficient.

With our advanced file filters, unlimited language and advanced file support, memoQ translator pro has been designed for translators and reviewers who work on their own, with other translators or in team-based translation projects.

More info »
Déjà Vu X3
Try it, Love it

Find out why Déjà Vu is today the most flexible, customizable and user-friendly tool on the market. See the brand new features in action: *Completely redesigned user interface *Live Preview *Inline spell checking *Inline

More info »Forums
  • All of ProZ.com
  • Term search
  • Jobs
  • Forums
  • Multiple search