curiozitate...
Thread poster: Irene S.

Irene S.  Identity Verified
Local time: 06:03
Member (2003)
English to Romanian
+ ...
Jun 20, 2003

Poate sa-mi explice si mie cineva ce intelege din urmatorul KudoZ?

http://www.proz.com/kudoz/458231

Eu cred ca s-ar potrivi de minune "alergi singur si iesi pe locul doi".icon_smile.gif)

Nu as vrea sa fiu inteleasa gresit. Nedumerirea mea este urmatoarea: la intrebarea respectiva au fost date trei raspunsuri. Apare totusi unul singur. Ma intreb unde au disparut celelate doua ( inteleg ca unul dintre cei care au raspuns isi poate "ascunde" raspunsul, dar chiar ambele sa fi fost ascunse????) si cum este posibil ca unul dintre acestea sa fie ales drept "castigator"...

[Edited at 2003-06-20 15:13]


 

Oana Popescu  Identity Verified
Romania
Local time: 06:03
English to Romanian
+ ...
Raspuns ascuns Jun 20, 2003

Irene29 wrote:

Eu cred ca s-ar potrivi de minune \"alergi singur si iesi pe locul doi\".icon_smile.gif)


Irina, imi aduc aminte de intrebarea Cristinei si sunt sigura ca am vazut mai mult de un singur raspuns. Nu imi aduc aminte daca mai erau si altele, oricum minim doua. Probabil ca dupa aceea a fost ascuns (exista aceasta optiune). Dar nu inteleg de ce.


 

Anca Nitu
Local time: 23:03
German to English
+ ...
e clar ca a raspuns si ciprian dupa care din nu se stie ce motiv si-a retas raspunsul Jun 20, 2003

Irene29 wrote:

Poate sa-mi explice si mie cineva ce intelege din urmatorul KudoZ?

http://www.proz.com/kudoz/458231

Eu cred ca s-ar potrivi de minune "alergi singur si iesi pe locul doi".icon_smile.gif)


 

Irene S.  Identity Verified
Local time: 06:03
Member (2003)
English to Romanian
+ ...
TOPIC STARTER
Dar al tau? Jun 20, 2003

Din cate tin eu minte, si nu cred ca ma inseala memoria, si tu ai raspuns la aceasta intrebare, Anca. De ce nu mai apare nici raspunsul tau? L-ai ascuns si tu?
In alta ordine de idei, eu tot nu pot intelege cum de poate fi ales un raspuns care nu mai apare.


 

Ciprian Dumea  Identity Verified
Local time: 05:03
English to Romanian
+ ...
yup :-) Jun 21, 2003

Dupa ce mi-am propus raspunsul si la fel a facut si Irene, l-am considerat pe la lui Irene mult mai potrivit tinand cont de contextul faptic (fetite, nu baiat si doua feteicon_wink.gif ). Astfel mi l-am ascuns pentru a nu pacatui prin gresealaicon_biggrin.gif.

Se pare ca totusi in contextul respectiv s-a potrivit si varianta mea - inchipuiti-mi surpriza cand m-am trezit cu raspunsul meu, crezut mort, acum resuscitat si elevat la o asemenea pozitie de onoare! Nici eu nu stiam ca e posibilicon_smile.gif. Oricum, tot nu pot da "unhide" la raspuns...


 

Ciprian Dumea  Identity Verified
Local time: 05:03
English to Romanian
+ ...
posibila explicatie Jun 21, 2003

M-am uitat mai bine si intrebarea a fost lansata de pe Kudoz Net Tool; cum acest instrument este inca in faza Beta, s-ar putea sa fie vorba de o incompatibilitate (corectabila) a sa cu KudoZul de pe www.proz.com. Cheers!icon_biggrin.gif

 

Cristiana Coblis  Identity Verified
Romania
Local time: 06:03
Member (2004)
English to Romanian
+ ...
Multumiri si felicitari Jun 21, 2003

Raspunsurile au fost vizualizate si s-a ales, nu as zice eu un castigator, caci nu este vorba de o competitie, ci un raspuns care in contextul respectiv (dat fiind ca este vorba de o carte, contextul poate fi considerat daca nu intreaga carte, cel putin veti fi de acord ca tot capitolul), mi s-a parut ca era cel mai potrivit, dat fiind ca personajul se plimba cu alte persoane prin magazine cam in sila, ca sa ma exprim mai colorat. Tin minte ca in adolescenta eu chiar refuzam sa intru in magazine cu mama mea, deci se poate chiar mai rau.
Asadar, explicatia este absolut simpla, la momentul cand am ales raspunsul toate raspunsurile erau absolut vizibile in Kudoz.net si l-am ales nu pe primul, nici pe al doilea, l-am ales pe cel care mi s-a parut cel mai inspirat si mai potrivit.
Dat fiind ca au existat trei raspunsuri foarte bune si toate trei au fost absolut corecte si din nefericire, trebuie ales doar un singur raspuns, nu pot decat sa va multumesc pentru ajutor si sa va felicit pentru inspiratia voastra in gasirea unor variante mult mai inspirate decat variantele pe care am fost eu in stare la ora respectiva sa le descopar.
Cu multumiri si multe salutari!


 

Cristiana Coblis  Identity Verified
Romania
Local time: 06:03
Member (2004)
English to Romanian
+ ...
mentiune Jun 21, 2003

Desi raspunsurile sunt ascunse, intrebaretul inca le poate vedea, pe un fundal mai negru, dar ele sunt inca prezente chiar si pe Internet. In Kudoz. net pur si simplu nu se face diferenta si se descarca toate raspunsurile. Nu consider ca este un glich de sistem, consider ca este solutia cea mai potrivita.
In plus, chiar daca s-a ales un raspuns care a fost ascuns intre timp si nu este vizibil comunitatii, ci numai askerului si posterului, raspunsul ales devine vizibil in partea de sus a ecranului, alaturi de intrebare.
Probabil ar fi trebuit sa reproduc inca vreo cateva fraze din context pentru a reda mai bine atmosfera sau situatia.
Cip, daca elimini aventura, in context intr-adevar personajul isi cam taraste picioarele dupa restul care macar au o motivatie sa bata magazinele.
Va multumesc inca o data pentru ajutorul acordat cu atata amabilitate.


 

Maricica W.  Identity Verified

English to Romanian
+ ...
haha Jun 21, 2003

Asta e. LOL

 


To report site rules violations or get help, contact a site moderator:

Moderator(s) of this forum
Lucica Abil[Call to this topic]

You can also contact site staff by submitting a support request »

curiozitate...

Advanced search


TM-Town
Manage your TMs and Terms ... and boost your translation business

Are you ready for something fresh in the industry? TM-Town is a unique new site for you -- the freelance translator -- to store, manage and share translation memories (TMs) and glossaries...and potentially meet new clients on the basis of your prior work.

More info »
Anycount & Translation Office 3000
Translation Office 3000

Translation Office 3000 is an advanced accounting tool for freelance translators and small agencies. TO3000 easily and seamlessly integrates with the business life of professional freelance translators.

More info »Forums
  • All of ProZ.com
  • Term search
  • Jobs
  • Forums
  • Multiple search