Off topic: Redirecţionare 2%
Thread poster: Delia Georgescu

Delia Georgescu  Identity Verified
Romania
Local time: 04:07
English to Romanian
+ ...
Mar 26, 2009

Pentru că "avem dreptul" să plătim statului pe diferite căi, în stânga şi în dreapta, bani încontinuu, mă gândesc că ar fi oportun să ne gândim unde să redirecţionăm cu folos cei 2% din impozitul datorat.
Anul trecut eu am ales spitalul de copii Marie Curie şi cred că anul acesta voi face la fel. Dar aş fi interesată de alte sugestii de la colegi. Poate că alte instituţii, ONG-uri au nevoie de bani pentru cauze cu adevărat importante.
Şi dacă începem cu asta, vom putea continua să ne gândim că sunt atâtea lucruri bune de făcut, atâţia copii care nu au bani de operaţii, atâtea gesturi frumoase care aşteaptă să fie începute etc. Primul gând este important. Restul vin de la sine.
Aştept deci cu interes sugestiile şi gândurile voastre bune.
O seară frumoasă tuturor.
Delia
P.S Sper că nu încalc nicio regulă a site-ului în dorinţa de a primi sugestii de redirecţionare. Dacă este aşa, îi rog pe moderatori să mă anunţe. Mulţumesc de ajutor!

[Edited at 2009-03-26 15:58 GMT]


 

RATZA (X)
Local time: 04:07
Romanian
Felicitari Mar 26, 2009

Si eu as da 2% caritabil. Din pacate am de recuperat. Felicit pe cei care o pot face. Nu pot fi aplicate reguli la ceva ce e necesar societatii. Ar fi culmea. Succese !!!!!

 

Ioana Daia  Identity Verified
Romania
Local time: 04:07
Spanish to Romanian
+ ...
Excelent ! Mar 26, 2009

Un subiect foarte interesant, Delia !
Eu am ales anul trecut SMURD-ul, iar acum doi ani o mică fundaţie din Cristian care se ocupă de nişte copii fara posibilităţi. Dar sunt convinsă că există nenumărate posibilităţi de a ajuta şi probabil că e bine ca fiecare să se uite în jurul lui şi să vadă cine ar putea avea nevoie de acest mic procent.
În Braşov există Hospice Casa Speranţei, o instituţie pe care o recomand călduros. Au mai multe activităţi, printre care una foarte importantă e aceea de a se ocupa de cazuri terminale, atât copii, cât şi adulţi.
Sunt şi multe fundaţii pentru ocrotirea-tratarea animalelor... Cu siguranţă, fiecare poate găsi ceva la care să vibreze. O pagină foarte interesantă pentru informare este
http://www.doilasuta.ro
Găsiţi listate diverse entităţi, cu profilurile lor, statistici pentru anii anteriori, ce paşi trebuie urmaţi pentru a direcţiona cei 2% etc.

Zile frumoase !
Ioana


 

Delia Georgescu  Identity Verified
Romania
Local time: 04:07
English to Romanian
+ ...
TOPIC STARTER
Mulţumesc! Mar 26, 2009

Mulţumesc mult, Ioana, pentru idei şi pentru link!

[Edited at 2009-03-26 19:41 GMT]


 

Ioana Daia  Identity Verified
Romania
Local time: 04:07
Spanish to Romanian
+ ...
Precizări Mar 26, 2009

Ratza
Si eu as da 2% caritabil. Din pacate am de recuperat. Felicit pe cei care o pot face. Nu pot fi aplicate reguli la ceva ce e necesar societatii. Ar fi culmea. Succese !!!!!


Un lucru important de precizat este că nu contează dacă la sfârşitul anului financiar aveţi de recuperat nişte sume sau de plătit. Acum se discută despre 2% din impozitul plătit deja... Aşadar, poţi redirecţiona şi tu banii încotro doreşti, Ratza !

Cu gânduri bune
Ioana


 


To report site rules violations or get help, contact a site moderator:

Moderator(s) of this forum
Lucica Abil[Call to this topic]

You can also contact site staff by submitting a support request »

Redirecţionare 2%

Advanced search


SDL Trados Studio 2019 Freelance
The leading translation software used by over 250,000 translators.

SDL Trados Studio 2019 has evolved to bring translators a brand new experience. Designed with user experience at its core, Studio 2019 transforms how new users get up and running and helps experienced users make the most of the powerful features.

More info »
WordFinder Unlimited
For clarity and excellence

WordFinder is the leading dictionary service that gives you the words you want anywhere, anytime. Access 260+ dictionaries from the world's leading dictionary publishers in virtually any device. Find the right word anywhere, anytime - online or offline.

More info »Forums
  • All of ProZ.com
  • Term search
  • Jobs
  • Forums
  • Multiple search