perfectionare interpreti/traducatori
Thread poster: anamia06

anamia06
Local time: 06:18
Romanian to English
+ ...
Feb 15, 2010

Ii rog pe colegii mei de pe proz sa ma ajute cu ceva info despre cursurile de perfectionare interpreti/traducatori care exista (daca exista) in Bucuresti exceptand masterul de traducatori/interpreti din cadrul facultatii de limbi straine din Pitar Mos.

Stimati colegi de breasla si chiar de suferinta, exista oare in acest oras vreun curs/workshop/conference or whatever pe domeniul lingvistic? Sau un site care sa se ocupe de asa ceva? Eu una n-am prea gasit. Nu caut cursuri de invatare a vreunei limbi straine, caut niste modalitati de perfectionare, specializare, etc. pe tot ceea ce inseamna traduceri si interpretariat, in special pe limbile engleza si franceza.

Daca urmati sau ati urmat astfel de cursuri, etc. si aveti timp sa-mi oferiti un raspuns, acesta va fi mai mult decat bine primit.

Cu multumiri anticipate,

Anamia


 

Diana Popa
Romania
Local time: 06:18
English to Romanian
+ ...
sugestie Oct 9, 2010

Un program de specializare dedicat dezvoltării competenţelor în traducerea/revizia de texte juridice, în special din limbile franceză şi engleză este cel organizat de Institutul European din România.

Mai multe informaţii sunt diponibile la

http://www.ier.ro/index.php/site/page/curs_dct_traducator

Numai bine


 


To report site rules violations or get help, contact a site moderator:

Moderator(s) of this forum
Lucica Abil[Call to this topic]

You can also contact site staff by submitting a support request »

perfectionare interpreti/traducatori

Advanced search


WordFinder Unlimited
For clarity and excellence

WordFinder is the leading dictionary service that gives you the words you want anywhere, anytime. Access 260+ dictionaries from the world's leading dictionary publishers in virtually any device. Find the right word anywhere, anytime - online or offline.

More info »
SDL MultiTerm 2019
Guarantee a unified, consistent and high-quality translation with terminology software by the industry leaders.

SDL MultiTerm 2019 allows translators to create one central location to store and manage multilingual terminology, and with SDL MultiTerm Extract 2019 you can automatically create term lists from your existing documentation to save time.

More info »Forums
  • All of ProZ.com
  • Term search
  • Jobs
  • Forums
  • Multiple search