perfectionare interpreti/traducatori
Thread poster: anamia06

anamia06
Local time: 05:55
Romanian to English
+ ...
Feb 15, 2010

Ii rog pe colegii mei de pe proz sa ma ajute cu ceva info despre cursurile de perfectionare interpreti/traducatori care exista (daca exista) in Bucuresti exceptand masterul de traducatori/interpreti din cadrul facultatii de limbi straine din Pitar Mos.

Stimati colegi de breasla si chiar de suferinta, exista oare in acest oras vreun curs/workshop/conference or whatever pe domeniul lingvistic? Sau un site care sa se ocupe de asa ceva? Eu una n-am prea gasit. Nu caut cursuri de invatare a vreunei limbi straine, caut niste modalitati de perfectionare, specializare, etc. pe tot ceea ce inseamna traduceri si interpretariat, in special pe limbile engleza si franceza.

Daca urmati sau ati urmat astfel de cursuri, etc. si aveti timp sa-mi oferiti un raspuns, acesta va fi mai mult decat bine primit.

Cu multumiri anticipate,

Anamia


 

Diana Popa
Romania
Local time: 05:55
English to Romanian
+ ...
sugestie Oct 9, 2010

Un program de specializare dedicat dezvoltării competenţelor în traducerea/revizia de texte juridice, în special din limbile franceză şi engleză este cel organizat de Institutul European din România.

Mai multe informaţii sunt diponibile la

http://www.ier.ro/index.php/site/page/curs_dct_traducator

Numai bine


 


To report site rules violations or get help, contact a site moderator:

Moderator(s) of this forum
Lucica Abil[Call to this topic]

You can also contact site staff by submitting a support request »

perfectionare interpreti/traducatori

Advanced search


Wordfast Pro
Translation Memory Software for Any Platform

Exclusive discount for ProZ.com users! Save over 13% when purchasing Wordfast Pro through ProZ.com. Wordfast is the world's #1 provider of platform-independent Translation Memory software. Consistently ranked the most user-friendly and highest value

More info »
CafeTran Espresso
You've never met a CAT tool this clever!

Translate faster & easier, using a sophisticated CAT tool built by a translator / developer. Accept jobs from clients who use SDL Trados, MemoQ, Wordfast & major CAT tools. Download and start using CafeTran Espresso -- for free

More info »Forums
  • All of ProZ.com
  • Term search
  • Jobs
  • Forums
  • Multiple search