[ATR]Campanie de aderare la ATR: achitaţi cotizaţia pe 2011 şi bucuraţi-vă imediat de beneficii!
Thread poster: Cristiana Coblis

Cristiana Coblis  Identity Verified
Romania
Local time: 09:39
Member (2004)
English to Romanian
+ ...
Dec 6, 2010

În ultimii şase ani, Asociaţia Traducătorilor din România a reprezentat organizaţia către care s-au îndreptat mii de traducători, interpreţi, terminologi şi revizori români atunci când au avut nevoie de informaţii pertinente şi corecte, de formare de calitate, modernă şi adaptată nevoilor lor, de îndrumare la început de carieră, de reprezentare pe plan naţional şi internaţional, de repere clare privind situaţia şi tendinţele pieţei, de standarde etice şi de calitate. Pentru membrii noştri, aceşti şase ani de activitate intensă a ATR au însemnat noi oportunităţi, noi clienţi, noi contacte în mediul profesional.

Un nou an se apropie cu paşi repezi şi este momentul ideal pentru a face bilanţul şi pentru a vă întreba: care este următorul pas în cariera mea de traducător?

Mai multe beneficii ca niciodată!
Aderarea la ATR vă oferă acum mai multe beneficii ca niciodată, iar totalul acestor beneficii depăşeşte cu mult cuantumul cotizaţiei de membru!

Aderarea la ATR vă asigură instrumentele necesare pentru a vă dezvolta cariera: promovarea serviciilor prin lista online a membrilor ATR, actualizarea cunoştinţelor prin sesiuni de formare prezenţiale sau online, reduceri semnificative şi permanente la instrumente de traducere asistată de calculator oferite de partenerii ATR (SDL TRADOS, Deja Vu), informaţii pertinente prin canalele de informare şi grupurile de discuţie administrate de ATR, încrederea clienţilor prin afilierea la o familie unită de un cod deontologic, posibilitatea de a vă implica în activităţile comitetelor ATR şi ale comitetelor organizaţiilor internaţionale la care este afiliată ATR (FIT şi EULITA).

Pe o piaţă caracterizată prin concurenţă acerbă şi nu întotdeauna loială, prin lipsa unor standarde unitare de calitate, prin dezinformare şi fragmentare, Asociaţia Traducătorilor din România asigură membrilor săi instrumentele necesare pentru a se dezvolta, pentru a deveni mai competitivi şi a se diferenţia de concurenţă, precum şi cele mai recente standarde etice şi de calitate la nivel european, ample oportunităţi de stabilire de contacte cu colegi, informaţii corecte şi pertinente şi, nu în ultimul rând, apartenenţa la o familie profesională internaţională prin afilierea ATR la Federaţia Internaţională a Traducătorilor (FIT) şi la Asociaţia Europeană a Traducătorilor şi Interpreţilor Juridici (EULITA).

Aveţi nevoie de mai multe informaţii?
- Vizitaţi site-ul ATR pentru lista completă a beneficiilor: http://www.atr.org.ro/ro/membri/beneficii
- Citiţi raportul trienal de activitate (2008-2010): http://www.atr.org.ro/diverse/raport_activitate_2008-2010_public.pdf
- Participaţi gratuit şi fără nicio obligaţie la prezentarea online a beneficiilor aderării la ATR din 13 decembrie 2010, ora 18.00-19.00. Prezentarea este transmisă în direct, audio-video, permiţând interacţiunea participanţilor cu prezentatorul. Înscrierea: http://www.atr.org.ro/blog/2010/12/05/seminar-online-gratuit-beneficiile-aderarii-la-atr-13-decembrie-18-00-19-00/

Vă aşteptăm!


 


To report site rules violations or get help, contact a site moderator:

Moderator(s) of this forum
Lucica Abil[Call to this topic]

You can also contact site staff by submitting a support request »

[ATR]Campanie de aderare la ATR: achitaţi cotizaţia pe 2011 şi bucuraţi-vă imediat de beneficii!

Advanced search


SDL Trados Studio 2019 Freelance
The leading translation software used by over 250,000 translators.

SDL Trados Studio 2019 has evolved to bring translators a brand new experience. Designed with user experience at its core, Studio 2019 transforms how new users get up and running and helps experienced users make the most of the powerful features.

More info »
BaccS – Business Accounting Software
Modern desktop project management for freelance translators

BaccS makes it easy for translators to manage their projects, schedule tasks, create invoices, and view highly customizable reports. User-friendly, ProZ.com integration, community-driven development – a few reasons BaccS is trusted by translators!

More info »Forums
  • All of ProZ.com
  • Term search
  • Jobs
  • Forums
  • Multiple search