Cazare decentă la Bucureşti
Thread poster: George Blum

George Blum  Identity Verified
Local time: 13:09
Member (2003)
English to Romanian
+ ...
Jul 16, 2011

Stimaţi colegi bucureşteni,

În primele zile ale lunii august voi primi vizita unui cuplu de traducători din Olanda, amîndoi în jur de 35 de ani. Pe lîngă perioada pe care o vor petrece la mine, doresc să viziteze şi Bucureştiul. Îmi puteţi recomanda o pensiune/hotel mic unde să poată sta 2-3 zile în condiţii decente? Mai pe şleau: n-aş vrea să mă fac de rîs. Ca să nu ocupăm spaţiul forumului, este de preferat să-mi scrieţi direct: gdb@upcnet.ro

Vă mulţumesc anticipat.

Cu salutări colegiale,
George


 

Irina Lazarescu  Identity Verified
Romania
Local time: 13:09
English to Romanian
+ ...
decent si nu prea scump Jul 18, 2011

Hotel Ambasador http://www.ambasador.ro/ - locatia este excelenta iar micul dejun (inclus in tariful de cazare este "bufet suedez") mult si bun . Suprinzator , am vazut si turisti straini cazati aici si destul de incantati!

Hotel Dalin http://www.hoteldalin.ro/


 

Ovidiu Martin Jurj
Romania
Local time: 13:09
German to Romanian
+ ...
Pensiuni în Bucureşti Jul 18, 2011

Păi pensiuni există destule în Bucureşti, la preţuri super OK, iar dacă oaspeţii sunt şi ei oameni ok, adică nefiţoşi, nemofturoşi, dornici să aibă doar un loc de dormit noaptea şi în rest să viziteze oraşul şi nu să stea în cameră toată ziua la tembelizor, dacă sunt fără copii mici şi alte asemenea probleme după ei, atunci da, o pensiune este soluţia optimă de cazare în Bucureşti.

Pentru George şi alţi eventuali interesaţi: pensiuni în Bucureşti, accesibile din toate punctele de vedere.

Din lista asta, pot să zic că eu de câţiva ani încoace, când am de stat mai mult de o zi în Bucureşti, mai mereu trag la Funky Chicken şi sunt foarte mulţumit, fiincă au condiţii şi preţuri decente, e uşor de găsit - peste drum de Sala Radio - ş e destul de aproape şi de Gara de Nord, şi de centrul Bucureştiului etc. Nu e mare, dar dacă se face rezervare din timp, eok. Mereu sunt şi strpini cazaţi în ea şi în general toată lumea e foarte mulţumită. Dar mai sunt şi alte pensiuni de care am auzit numai de bine.


 

Federica Villa  Identity Verified
Italy
Local time: 12:09
English to Italian
+ ...
Cazare in centru Jul 19, 2011

http://www.hotelchristina.ro/
www.hotelamzei.ro

Sper sa gasesti o cazare buna!


 

George Blum  Identity Verified
Local time: 13:09
Member (2003)
English to Romanian
+ ...
TOPIC STARTER
Mulţumiri Jul 31, 2011

Mulţumesc tuturor colegilor care şi-au rupt din timpul preţios pentru a-mi da sugestii, atît pe listă cît şi direct. Am făcut o rezervare (confirmată) la "Flower B&B", spre să fie bine. Am mai încercat cu un mesaj şi la "Funky Chicken" dar n-am primit răspuns. Probabil că nu mai au locuri. În orice caz, am reţinut toate sugestiile pentru situaţii viitoare de această natură.

Încă o dată, vă mulţumesc! Sunt încîntat să fac parte dintr-o astfel de colectivitate, în care pot conta pe ajutorul multora în caz de nevoie.

Cu salutări colegiale,
George


 


To report site rules violations or get help, contact a site moderator:

Moderator(s) of this forum
Lucica Abil[Call to this topic]

You can also contact site staff by submitting a support request »

Cazare decentă la Bucureşti

Advanced search


Protemos translation business management system
Create your account in minutes, and start working! 3-month trial for agencies, and free for freelancers!

The system lets you keep client/vendor database, with contacts and rates, manage projects and assign jobs to vendors, issue invoices, track payments, store and manage project files, generate business reports on turnover profit per client/manager etc.

More info »
CafeTran Espresso
You've never met a CAT tool this clever!

Translate faster & easier, using a sophisticated CAT tool built by a translator / developer. Accept jobs from clients who use SDL Trados, MemoQ, Wordfast & major CAT tools. Download and start using CafeTran Espresso -- for free

More info »Forums
  • All of ProZ.com
  • Term search
  • Jobs
  • Forums
  • Multiple search