Platinum membership - probleme administrative :)
Thread poster: Cristina Perju

Cristina Perju  Identity Verified
Romania
Local time: 23:50
Member (2005)
English to Romanian
+ ...
May 10, 2004

Greetings, fellow translators!
Sunt relativ noua pe aceste meleaguri "proziceshti" si ca atare, imi cer scuze anticipat in cazul in care am postat acest topic unde nu trebuia...Problema mea este urmatoarea:
1. As vrea sa fac "upgrade" la Platinum membership;
2. Nu detin card (ca sa imi fac unul ar dura cel putin 2 saptamani, si as pierde promo-ul:( ), dar "detin" un prieten care s-a oferit sa "opereze" transferul sumei de aproximativ 100 euro(parca) de pe cardul lui in contul celor de la proz.com.
As avea nevoie de un sfat, respectiv daca stie cineva daca s-a mai procedat astfel pana acum, si daca demersul a avut succes.
In cazul in care aveti sugestii apropo de modalitati alternative de solutionare a spinoasei mele probleme, va multumesc anticipat.
Thank you si sporuri in continuare.


 

Cristiana Coblis  Identity Verified
Romania
Local time: 23:50
English to Romanian
+ ...
problema May 10, 2004

Bun venit in primul rand. La plata cotizatiei de platinum ti se verifica (prin datele bancare de pe card) si identitatea asigurandu-ti astfel un plus de avantaje (a se vedea FAQ pentru platinum).
Dar la Banca Romaneasca ti se face card Internet in doua zile maxim si se poate folosi cu succes. Ai mai putea plati prin cec sau prin transfer bancar.
Toate cele bune.


 

Cristina Perju  Identity Verified
Romania
Local time: 23:50
Member (2005)
English to Romanian
+ ...
TOPIC STARTER
multumesc mult May 10, 2004

Multumesc mult, in primul rand, pentru raspunsul prompt si in al doilea rand pentru ideea cu transferul bancar, pana la urma cred ca asta va fi varianta pe care o voi adopta. Nu stiu exact care e procedura pentru card, insa cred ca trebuie sa ai domiciliul in orasul in care se afla banca la care iti faci cardul(eu m-am mutat de curand in Bucuresti si inca nu am reusit sa imi pun viza de flotant). Acu`, ca sa fiu sincera, nici nu prea m-am interesat de aspectul asta...:D
Mersi fain din nou si bafta in continuare.


 

Cristiana Coblis  Identity Verified
Romania
Local time: 23:50
English to Romanian
+ ...
costuri May 11, 2004

Un transfer bancar implica anumite costuri, va trebui sa verifici cu banca ta. Dar ca solutie de urgenta, este cam singura valabila.

 


To report site rules violations or get help, contact a site moderator:

Moderator(s) of this forum
Lucica Abil[Call to this topic]

You can also contact site staff by submitting a support request »

Platinum membership - probleme administrative :)

Advanced search


WordFinder Unlimited
For clarity and excellence

WordFinder is the leading dictionary service that gives you the words you want anywhere, anytime. Access 260+ dictionaries from the world's leading dictionary publishers in virtually any device. Find the right word anywhere, anytime - online or offline.

More info »
Protemos translation business management system
Create your account in minutes, and start working! 3-month trial for agencies, and free for freelancers!

The system lets you keep client/vendor database, with contacts and rates, manage projects and assign jobs to vendors, issue invoices, track payments, store and manage project files, generate business reports on turnover profit per client/manager etc.

More info »Forums
  • All of ProZ.com
  • Term search
  • Jobs
  • Forums
  • Multiple search