Ofertă pentru un traducător din Cluj
Thread poster: Ioana Daia

Ioana Daia  Identity Verified
Romania
Local time: 18:07
Spanish to Romanian
+ ...
Dec 8, 2011

Răsfoind blogurile de dimineaţă, iată ce am găsit aici - http://groparu.ro/niste-scurte-da-multe/

2. Dragi traducători, am pentru voi o ofertă pe bune pentru care aş fi UCIS când eram la începuturile meseriei: un prieten care are o agenţie de work and travel, cu sediul ultracentral, are suficient spaţiu la el în birou pentru a primi în sediu o traducătoare. OK, si un t
... See more
Răsfoind blogurile de dimineaţă, iată ce am găsit aici - http://groparu.ro/niste-scurte-da-multe/

2. Dragi traducători, am pentru voi o ofertă pe bune pentru care aş fi UCIS când eram la începuturile meseriei: un prieten care are o agenţie de work and travel, cu sediul ultracentral, are suficient spaţiu la el în birou pentru a primi în sediu o traducătoare. OK, si un traducător e OK. Cu chirie zero. Şi cheltuieli zero. Singura obligativitate – să preia eventualii clienţi atunci când prietenul meu se află pe teren, nu la sediu; deci ar fi bine să fiţi călare pe people skills, fraţilor. Adică să le dea două-trei pliante şi să le spună să revină atunci când este el la birou. Nu este asta o chestie mega-tare? Programul şi accesul la sediu este normal, adică se stă de pe la 10 până la ora 18:00. Trimiteţi, vă rog, un mail la mariustinis [at] transusa.ro pentru mai multe informaţii.
Agentia e http://transusa.ro/contac.html

Poate îi e de folos cuiva.

Numai bine

Ioana
Collapse


 


To report site rules violations or get help, contact a site moderator:

Moderator(s) of this forum
Lucica Abil[Call to this topic]

You can also contact site staff by submitting a support request »

Ofertă pentru un traducător din Cluj

Advanced search


WordFinder Unlimited
For clarity and excellence

WordFinder is the leading dictionary service that gives you the words you want anywhere, anytime. Access 260+ dictionaries from the world's leading dictionary publishers in virtually any device. Find the right word anywhere, anytime - online or offline.

More info »
SDL MultiTerm 2019
Guarantee a unified, consistent and high-quality translation with terminology software by the industry leaders.

SDL MultiTerm 2019 allows translators to create one central location to store and manage multilingual terminology, and with SDL MultiTerm Extract 2019 you can automatically create term lists from your existing documentation to save time.

More info »Forums
  • All of ProZ.com
  • Term search
  • Jobs
  • Forums
  • Multiple search