Off topic: O intrebare adresata juristilor
Thread poster: Susanna & Christian Popescu GbR

Susanna & Christian Popescu GbR
Germany
Local time: 23:34
Romanian to German
+ ...
Jun 21, 2004

As dori sa cunosc parerile voastre despre "www.avocatnet.ro" (de ex: E o sursa de informare pe care o folositi mai des? Cat de mult va ajuta in activitatea voastra? etc). Va multumesc mult pentru timpul pe care mi-l acordati.

Direct link Reply with quote
 
Maricica W.  Identity Verified

English to Romanian
+ ...
Bun - si alte doua siteuri cu continut juridic Jun 21, 2004

Nu il folosesc foarte des, dar il cunosc si este util - de fapt, cred ca e cel mai bun site cu informatii juridice din Romania; au forum, newsletter si articole despre noutati - trei calitati majore. Arata bine, au stiri noi, pe scurt dau impresia ca se obosesc sa faca siteul sa arate bine. Partea mai putin buna este ca nu multi juristi isi dau osteneala sa scrie cateva sfaturi anonime si consultanta "in comunitate", cum o numesc ei, e un pic cam prea dupa ureche.

Buna mai e si LiRD de la Yahoo!Groups, unde sunt multi juristi si isi dau si pareri fundamentate si bune - de vazut daca aveti intrebari.

O parere mai proasta am despre DSCLex, imi pare ca urmareste sa obtina trafic, nu sa ofere informatii (e normal sa urmareasca traficul, dar e mai bine sa nu se vada asta). In plus, arata rau si e la fel de cativa ani. Formularele sunt urate si in format .doc, ca si cum ignora ca nu toata lumea foloseste solutiile software Micromoale. In plus, spunea cineva, parca Doru Voin, ca au si ceva probleme cu atitudinea. In compensatie, puteti sa va inscrieti la ei - au si o baza de date cu traducatori.


Direct link Reply with quote
 

Dan Ilioiu  Identity Verified
Romania
Local time: 00:34
English to Romanian
+ ...
Calitate Jun 22, 2004

Nu sunt jurist dar vreau sa dau si eu o nota buna pentru avocatnet.ro.

Am gasit multe lucruri interesante acolo. Am primit si raspunsuri pe mail pentru unele intrebari pe care le-am trimis (direct, nu pe forum). Pacat ca in momentul de fata o parte din continut este accesibil doar pe baza de abonament. Oricum, si zona cu acces liber contine destule informatii utile.

Forumul nu este prea populat, poate se va mai dezvolta.


Direct link Reply with quote
 


To report site rules violations or get help, contact a site moderator:

Moderator(s) of this forum
Lucica Abil[Call to this topic]

You can also contact site staff by submitting a support request »

O intrebare adresata juristilor

Advanced search


SDL MultiTerm 2017
Guarantee a unified, consistent and high-quality translation with terminology software by the industry leaders.

SDL MultiTerm 2017 allows translators to create one central location to store and manage multilingual terminology, and with SDL MultiTerm Extract 2017 you can automatically create term lists from your existing documentation to save time.

More info »
LSP.expert
You’re a freelance translator? LSP.expert helps you manage your daily translation jobs. It’s easy, fast and secure.

How about you start tracking translation jobs and sending invoices in minutes? You can also manage your clients and generate reports about your business activities. So you always keep a clear view on your planning, AND you get a free 30 day trial period!

More info »Forums
  • All of ProZ.com
  • Term search
  • Jobs
  • Forums
  • Multiple search