Off topic: O intrebare adresata juristilor
Thread poster: Susanna & Christian Popescu GbR

Susanna & Christian Popescu GbR
Germany
Local time: 16:27
Romanian to German
+ ...
Jun 21, 2004

As dori sa cunosc parerile voastre despre "www.avocatnet.ro" (de ex: E o sursa de informare pe care o folositi mai des? Cat de mult va ajuta in activitatea voastra? etc). Va multumesc mult pentru timpul pe care mi-l acordati.

 

Maricica W.  Identity Verified

English to Romanian
+ ...
Bun - si alte doua siteuri cu continut juridic Jun 21, 2004

Nu il folosesc foarte des, dar il cunosc si este util - de fapt, cred ca e cel mai bun site cu informatii juridice din Romania; au forum, newsletter si articole despre noutati - trei calitati majore. Arata bine, au stiri noi, pe scurt dau impresia ca se obosesc sa faca siteul sa arate bine. Partea mai putin buna este ca nu multi juristi isi dau osteneala sa scrie cateva sfaturi anonime si consultanta "in comunitate", cum o numesc ei, e un pic cam prea dupa ureche.

Buna mai e si LiRD de la Yahoo!Groups, unde sunt multi juristi si isi dau si pareri fundamentate si bune - de vazut daca aveti intrebari.

O parere mai proasta am despre DSCLex, imi pare ca urmareste sa obtina trafic, nu sa ofere informatii (e normal sa urmareasca traficul, dar e mai bine sa nu se vada asta). In plus, arata rau si e la fel de cativa ani. Formularele sunt urate si in format .doc, ca si cum ignora ca nu toata lumea foloseste solutiile software Micromoale. In plus, spunea cineva, parca Doru Voin, ca au si ceva probleme cu atitudinea. In compensatie, puteti sa va inscrieti la ei - au si o baza de date cu traducatori.


 

Dan Ilioiu  Identity Verified
Romania
Local time: 17:27
English to Romanian
+ ...
Calitate Jun 22, 2004

Nu sunt jurist dar vreau sa dau si eu o nota buna pentru avocatnet.ro.

Am gasit multe lucruri interesante acolo. Am primit si raspunsuri pe mail pentru unele intrebari pe care le-am trimis (direct, nu pe forum). Pacat ca in momentul de fata o parte din continut este accesibil doar pe baza de abonament. Oricum, si zona cu acces liber contine destule informatii utile.

Forumul nu este prea populat, poate se va mai dezvolta.


 


To report site rules violations or get help, contact a site moderator:

Moderator(s) of this forum
Lucica Abil[Call to this topic]

You can also contact site staff by submitting a support request »

O intrebare adresata juristilor

Advanced search


BaccS – Business Accounting Software
Modern desktop project management for freelance translators

BaccS makes it easy for translators to manage their projects, schedule tasks, create invoices, and view highly customizable reports. User-friendly, ProZ.com integration, community-driven development – a few reasons BaccS is trusted by translators!

More info »
Déjà Vu X3
Try it, Love it

Find out why Déjà Vu is today the most flexible, customizable and user-friendly tool on the market. See the brand new features in action: *Completely redesigned user interface *Live Preview *Inline spell checking *Inline

More info »Forums
  • All of ProZ.com
  • Term search
  • Jobs
  • Forums
  • Multiple search