Off topic: O intrebare adresata juristilor
Thread poster: Susanna & Christian Popescu GbR

Susanna & Christian Popescu GbR
Germany
Local time: 21:00
Romanian to German
+ ...
Jun 21, 2004

As dori sa cunosc parerile voastre despre "www.avocatnet.ro" (de ex: E o sursa de informare pe care o folositi mai des? Cat de mult va ajuta in activitatea voastra? etc). Va multumesc mult pentru timpul pe care mi-l acordati.

Direct link Reply with quote
 

Maricica W.  Identity Verified

English to Romanian
+ ...
Bun - si alte doua siteuri cu continut juridic Jun 21, 2004

Nu il folosesc foarte des, dar il cunosc si este util - de fapt, cred ca e cel mai bun site cu informatii juridice din Romania; au forum, newsletter si articole despre noutati - trei calitati majore. Arata bine, au stiri noi, pe scurt dau impresia ca se obosesc sa faca siteul sa arate bine. Partea mai putin buna este ca nu multi juristi isi dau osteneala sa scrie cateva sfaturi anonime si consultanta "in comunitate", cum o numesc ei, e un pic cam prea dupa ureche.

Buna mai e si LiRD de la Yahoo!Groups, unde sunt multi juristi si isi dau si pareri fundamentate si bune - de vazut daca aveti intrebari.

O parere mai proasta am despre DSCLex, imi pare ca urmareste sa obtina trafic, nu sa ofere informatii (e normal sa urmareasca traficul, dar e mai bine sa nu se vada asta). In plus, arata rau si e la fel de cativa ani. Formularele sunt urate si in format .doc, ca si cum ignora ca nu toata lumea foloseste solutiile software Micromoale. In plus, spunea cineva, parca Doru Voin, ca au si ceva probleme cu atitudinea. In compensatie, puteti sa va inscrieti la ei - au si o baza de date cu traducatori.


Direct link Reply with quote
 

Dan Ilioiu  Identity Verified
Romania
Local time: 22:00
English to Romanian
+ ...
Calitate Jun 22, 2004

Nu sunt jurist dar vreau sa dau si eu o nota buna pentru avocatnet.ro.

Am gasit multe lucruri interesante acolo. Am primit si raspunsuri pe mail pentru unele intrebari pe care le-am trimis (direct, nu pe forum). Pacat ca in momentul de fata o parte din continut este accesibil doar pe baza de abonament. Oricum, si zona cu acces liber contine destule informatii utile.

Forumul nu este prea populat, poate se va mai dezvolta.


Direct link Reply with quote
 


To report site rules violations or get help, contact a site moderator:

Moderator(s) of this forum
Lucica Abil[Call to this topic]

You can also contact site staff by submitting a support request »

O intrebare adresata juristilor

Advanced search


SDL Trados Studio 2017 only €415 / $495
Get the cheapest prices for SDL Trados Studio 2017 on ProZ.com

Join this translator’s group buy brought to you by ProZ.com and buy SDL Trados Studio 2017 Freelance for only €415 / $495 / £325 / ¥60,000 You will also receive FREE access to our getting started eLearning program!

More info »
TM-Town
Manage your TMs and Terms ... and boost your translation business

Are you ready for something fresh in the industry? TM-Town is a unique new site for you -- the freelance translator -- to store, manage and share translation memories (TMs) and glossaries...and potentially meet new clients on the basis of your prior work.

More info »Forums
  • All of ProZ.com
  • Term search
  • Jobs
  • Forums
  • Multiple search