Campanie de afiliere: 275 lei membri, 295 lei utilizatori neplătitori
Thread poster: Cristiana Coblis

Cristiana Coblis  Identity Verified
Romania
Local time: 18:59
Member (2004)
English to Romanian
+ ...
May 18, 2012

Dragi colegi,

Campania de vară de afiliere la ProZ.com este a început de câteva zile şi se va încheia în 14 iunie.
În această perioadă, taxele de afiliere sunt semnificativ reduse:

  • Membri (reînnoire): 275 lei
  • Utilizatori (upgrade de la cont gratuit/abonament expirat): 295 lei
  • Studenţi: 120 lei
  • Membri corporate (reînnoire): 376 lei
  • Membri corporate (upgrade de la cont gratuit/abonament expirat): 627 lei


Vă reamintesc că nu se aplică TVA la nicio categorie. De asemenea, perioada de un an de abonament se adaugă în prelungirea celei achiziţionate anterior, astfel încât nu se pierde nicio zi de abonament Aşadar, dacă vă expiră abonamentul în perioada următoare (sau înainte de campania de iarnă care de obicei începe prin noiembrie) este avantajos să profitaţi de reducerile din această perioadă. Sunt puse în joc şi câteva premii, detalii complete pe pagina campaniei: http://www.proz.com/membership/campaignPentru a obţine detaliile pentru plăţile locale, vă rog să mă contactaţi prin e-mail. Am rugămintea să nu efectuaţi plăţile înainte de a mă contacta pentru a verifica dacă datele de plată sunt corecte şi pentru a afla noile detalii pentru plăţile locale.

Mult spor în toate.


Direct link Reply with quote
 

Cristiana Coblis  Identity Verified
Romania
Local time: 18:59
Member (2004)
English to Romanian
+ ...
TOPIC STARTER
Au mai rămas 9 zile din campania de afiliere la ProZ.com Jun 5, 2012

Vă reamintesc că această campanie de afiliere la site-ul ProZ.com se va încheia în 14 iunie, ultima zi de plată la preţurile din campanie. După această dată nu se mai pot adăuga afilieri la preţurile reduse din campanie.

În plus, s-a anunţat recent că de la începutul lui iulie se vor mări preţurile afilierilor la acest site la toate categoriile. Preţurile locale din România după 1 iulie nu au fost încă stabilite, voi reveni cu un anunţ când voi avea preţurile majorate. Pentru informaţii suplimentare, iată linkul către recentul anunţ pe acestă temă: Adjustments to be made to ProZ.com membership pricing, effective July 1st, 2012 (ProZ.com: Translator Coop)


Direct link Reply with quote
 

Cristiana Coblis  Identity Verified
Romania
Local time: 18:59
Member (2004)
English to Romanian
+ ...
TOPIC STARTER
14 iunie: ultima zi de plată în campania de vară Jun 11, 2012

Stimaţi colegi,
Vă răpesc un minut pentru a vă transmite un reminder final privind campania de vară. 14 iunie este ultima zi de plată pentru cei care doresc să beneficieze de reducerile la abonament oferite în această campanie. După această dată, preţurile abonamentelor vor reveni la nivelurile normale, iar de la 1 iulie s-au anunţat măriri ale preţurilor abonamentelor în USD cu 10-12%. Preţurile locale după 1 iulie nu mi-au fost comunicate încă, dar este probabil ca procentul măririi să fie similar. Vă voi ţine la curent de îndată ce am mai multe informaţii.

Linkul către reminderul oficial al personalului site-ului pentru informaţii suplimentare: Countdown to the end of the ProZ.com mid-year membership campaign, 2012 (ProZ.com: Translator Coop)
Spor în toate şi o săptămână bună tuturor!

[Editat la 2012-06-11 12:34 GMT]


Direct link Reply with quote
 


To report site rules violations or get help, contact a site moderator:

Moderator(s) of this forum
Lucica Abil[Call to this topic]

You can also contact site staff by submitting a support request »

Campanie de afiliere: 275 lei membri, 295 lei utilizatori neplătitori

Advanced search


WordFinder
The words you want Anywhere, Anytime

WordFinder is the market's fastest and easiest way of finding the right word, term, translation or synonym in one or more dictionaries. In our assortment you can choose among more than 120 dictionaries in 15 languages from leading publishers.

More info »
memoQ translator pro
Kilgray's memoQ is the world's fastest developing integrated localization & translation environment rendering you more productive and efficient.

With our advanced file filters, unlimited language and advanced file support, memoQ translator pro has been designed for translators and reviewers who work on their own, with other translators or in team-based translation projects.

More info »Forums
  • All of ProZ.com
  • Term search
  • Jobs
  • Forums
  • Multiple search