Urgent - Reinceperea activitatii PFA dupa suspendare
Thread poster: Ndreea87

Ndreea87
Romania
Local time: 03:29
Jun 26, 2013

Buna ziua,

As avea cateva intrebari cu privire la reinceperea activitatii dupa o perioada de inactivitate temporara, daca m-ar putea ajuta cineva.
In urma cu 3 ani am devenit traducator autorizat, insa circumstantele au facut sa fiu nevoita sa-mi suspend activitatea pe o perioada nedeterminata imediat dupa obtinerea autorizatiei.
Mi-ar putea spune cineva care e procesul pentru reinceperea activitatii? La Administratia Financiara mi s-a spus ca ar fi nevoie doar de declaratia 220, dar ca ar trebui sa ma prezint si la ORC. Pana acum nu am avut nimic de-a face cu ORC ca PFA, exista intr-adevar un motiv de a merge si acolo?

In plus, in momentul in care mi-am suspendat activitatea de PFA nu terminasem toate formalitatile, insa nici nu mi s-au cerut in niciun moment nici de la Tribunal, nici de la Admin. Fin. Nu am stampila, facturier, chitantier, registre, etc (mentionez ca, de fapt, nu am avut niciun fel de activitate propriu-zisa).
As vrea sa stiu daca acestea se mai pot obtine (cu intarziere) si daca este nevoie de inregistrarea lor la Admin. Fin. Exista riscul de a primi amenda in cazul de fata? Aceste registre au si varianta electronica?

Multumesc anticipat,
Andreea


 


To report site rules violations or get help, contact a site moderator:

Moderator(s) of this forum
Lucica Abil[Call to this topic]

You can also contact site staff by submitting a support request »

Urgent - Reinceperea activitatii PFA dupa suspendare

Advanced search


Wordfast Pro
Translation Memory Software for Any Platform

Exclusive discount for ProZ.com users! Save over 13% when purchasing Wordfast Pro through ProZ.com. Wordfast is the world's #1 provider of platform-independent Translation Memory software. Consistently ranked the most user-friendly and highest value

More info »
SDL Trados Studio 2017 only €435 / $519
Get the cheapest prices for SDL Trados Studio 2017 on ProZ.com

Join this translator’s group buy brought to you by ProZ.com and buy SDL Trados Studio 2017 Freelance for only €435 / $519 / £345 / ¥63000 You will also receive FREE access to Studio 2019 when released.

More info »Forums
  • All of ProZ.com
  • Term search
  • Jobs
  • Forums
  • Multiple search