Noul Cabinet - numiri MJ si MCC
Thread poster: Cristiana Coblis

Cristiana Coblis  Identity Verified
Romania
Local time: 22:30
Member (2004)
English to Romanian
+ ...
Dec 29, 2004

La MJ Monica Macovei (ONG-ista, APADOR-CH): http://www.gov.ro/guvernul/afis-ministru.php?ordcabinet=5
Si un articol din Cotidianul: http://www.cotidianul.ro/index.php?a=1650&shift=1

La MCC Mona Musca – nu are nevoie de prezentare http://www.gov.ro/guvernul/afis-ministru.php?ordcabinet=16

La educatie un nume putin cunoscut, psiholog de profesie, Mircea Miclea: http://www.gov.ro/guvernul/afis-ministru.php?ordcabinet=15

CV-urile altor ministri la: http://www.gov.ro/guvernul/cabinet.php

Sa indraznesc sa zic semne bune anul are? Vom vedea.


[Edited at 2005-01-07 17:38]


 

lucca
Romania
Local time: 22:30
English to Romanian
S-ar parea ca sunt semne bune Dec 29, 2004

"Cognitive behavioral therapy (CBT)" = terapie cognitiv comportamentala (specializarile domnului conferentiar si cancelar Miclea sunt hipnoza si CBT).

Comportament cognitiv se spune "cognitive behavior" si inseamna altceva.

Greselile de traducere se strecoara chiar si pe siturile unor partide, spre tristetea noastra.

Pe de alta parte, daca nici chiar Clujul nu stie cine este dl. Miclea, nu este semn bun. Ieri, Adevarul era laudativ la adresa dansului, dar Ziua avea o relatare diferita.


 

Cristiana Coblis  Identity Verified
Romania
Local time: 22:30
Member (2004)
English to Romanian
+ ...
TOPIC STARTER
Miclea inlocuitor de Marga Dec 30, 2004

Marga fiind interesat se pare de un alt portofoliu, cel de Externe si se pare cu o viziune incompatibila cu a noului ministru.

Se zvoneste ca Miclea ar fi un protejat de-al lui Boc (cunoscut fiind stilul mamos al lui Boc de a avea grija de oamenii de valoare sau care pot avea un viitor frumos, dar nu au "bicibleta", if you know what I mean). Oricum, a fost numit la sugestia lui Boc. De asemenea, s-ar parea ca pana la numire era "apartid", adica s-a inscris in momentul aparitiei "problemei".

Dupa mine este ok sa avem ministri neutri politic cum este Macovei la Justitie (in viata mea nu mi-as fi imaginat the luck, dar sa vedem cum se va concretiza!). La Invatamant cred ca multi universitari pot face fata. Probabil Miclea o fi cunoscut la facultatea unde preda si in blocul lui, dar nu e vecin cu mine, so... Oricum, eu nu sunt un barometru bun a ceea ce este cunoscut sau nu, pentru ca de obicei aflu ultima ca a fost "duminica"icon_biggrin.gif

Oricum, doua personalitati ale societatii civile au trecut in aparatul OG la cele mai inalte niveluri. E un semn bun pentru o democratie care recunoaste valori incontestabile in randul societatii civile. Sa speram insa ca vor avea o soarta mai buna decat spune istoria recenta. In afara de asta, sper ca provocarile care le stau in fata se vor topi sub mintea lor ascutita.

Ma intreb cum se va reflecta personalitatea Monei Musca o femeie extrovertita si decenta in aparatul MCC, renumit pentru comportamentul sau exemplar de... opac si mai departe spun cei care au avut de-a face personal.


[Edited at 2005-01-07 17:40]


 


To report site rules violations or get help, contact a site moderator:

Moderator(s) of this forum
Lucica Abil[Call to this topic]

You can also contact site staff by submitting a support request »

Noul Cabinet - numiri MJ si MCC

Advanced search


memoQ translator pro
Kilgray's memoQ is the world's fastest developing integrated localization & translation environment rendering you more productive and efficient.

With our advanced file filters, unlimited language and advanced file support, memoQ translator pro has been designed for translators and reviewers who work on their own, with other translators or in team-based translation projects.

More info »
WordFinder Unlimited
For clarity and excellence

WordFinder is the leading dictionary service that gives you the words you want anywhere, anytime. Access 260+ dictionaries from the world's leading dictionary publishers in virtually any device. Find the right word anywhere, anytime - online or offline.

More info »Forums
  • All of ProZ.com
  • Term search
  • Jobs
  • Forums
  • Multiple search