cat de mult conteaza o pagina web ?
Thread poster: Carmela Moldovan

Carmela Moldovan  Identity Verified
Romania
Local time: 08:37
Member (2005)
German to English
+ ...
Feb 17, 2005

Aduce clienti, merita, ce spuneti voi, din experienta vostra, cei care aveti pagina web ?
Personal cred ca da un plus de credibilitate, o nota de profesionalism, dar impactul real nu il stiu.


Direct link Reply with quote
 
xxxMihai Badea  Identity Verified
Luxembourg
Member (2004)
English to Romanian
+ ...
pagină web Feb 17, 2005

Eu mi-am cumpărat anul trecut un domeniu, dar până acum nu am avut timp să mă ocup de crearea site-ului. Părerea mea este că, deocamdată cel puţin, prezenţa pe Internet nu este capitală pentru un freelancer dar, aşa cum spuneai, aduce un plus de credibilitate. Probabil că pe termen lung merită investiţia.

Direct link Reply with quote
 
Maricica W.  Identity Verified

English to Romanian
+ ...
Intr-o oarecare masura Feb 17, 2005

Nu pot sa evaluez corect efectul unei pagini, pentru ca lucrand la ea de una singura, in cea mai mare parte, progresez lent.

A meritat experienta de a face pagina pentru ca am aflat multe despre cautarea pe internet, html si cum functioneaza Google, lucruri care imi mai ajuta si la traduceri, mai ales cand caut cuvinte in viteza pe net. Mi-a luat destul timp (o luna pana am facut pagina de prezentare si nenumarate zile si jumatati de zile pentru modificari, adaugari de termeni in dictionar, actualizari etc.)

O solutie mai rapida e sa angajezi pe cineva pentru pagina. Si solutia asta are dezavantajele ei, pentru ca tot trebuie sa inveti diverse lucruri ca sa stii ce sa ceri, dar in plus mai si dai o caruta de bani, in afara de ce trebuie sa platesti pentru domeniu, hosting si telefonul prin care ţipi la cei cu domeniul si hostingul...[Edited at 2005-02-17 16:35]


Direct link Reply with quote
 

Ruxi
German to Romanian
+ ...
Domenii gratuite Feb 18, 2005

Eu nu ma pricep in acest domeniu,dar am auzit ca exista si domenii gratuite.In plus mi se pare ca acum ofera si ProZ domenii, dar nu stiu daca si cat costa.
M-am gandit si eu mult la acest aspect. O pagina web te prezinta in lume printr-o cale care acum este foarte utilizata - Internetul. Te prezinta si in alte tari unde nu poti da anun turi la ziar, sau TV, sau pune afise pe stalpi.
E si o chestie desteapta, caci poti sa-l aranjezi frumos, sa-i pui teme interesante, sa actualizezi.
Pe de alta parte iti trebuie niste cunostinte si bani. Ori trebuie sa stii tu sa-ti faci si vazand ca tot mai multi sunt in stare, ma gandesc totusi ca n-ar fi asa greu, ori angajetzi pe cineva (nu mi-e clar pe ce baze - permanent, numai pentru realizare?)si mai trebuie sa cunosti servere, sa platesti (daca nu gasesti gratuit).Banuiesc eu ca e vorba de un abonament.
Acum nu stiu eficienta. Numai cineva care are o pagina web poate sa ne spuna cat de mult il ajuta.
(Mentionez ca prin postingul meu nu intentionez sa ofensez sau sa schimb sensul discutiei).

Ruxi


Direct link Reply with quote
 


To report site rules violations or get help, contact a site moderator:

Moderator(s) of this forum
Lucica Abil[Call to this topic]

You can also contact site staff by submitting a support request »

cat de mult conteaza o pagina web ?

Advanced search


memoQ translator pro
Kilgray's memoQ is the world's fastest developing integrated localization & translation environment rendering you more productive and efficient.

With our advanced file filters, unlimited language and advanced file support, memoQ translator pro has been designed for translators and reviewers who work on their own, with other translators or in team-based translation projects.

More info »
WordFinder
The words you want Anywhere, Anytime

WordFinder is the market's fastest and easiest way of finding the right word, term, translation or synonym in one or more dictionaries. In our assortment you can choose among more than 120 dictionaries in 15 languages from leading publishers.

More info »Forums
  • All of ProZ.com
  • Term search
  • Jobs
  • Forums
  • Multiple search