Noi opțiuni privind afilierea și cea mai vastă campanie ProZ.com de până acum: "Drum deschis"
Thread poster: Jared Tabor

Jared Tabor
Local time: 07:52
SITE STAFF
Nov 8, 2016

În cazul în care sunteți membru ProZ.com, sau dacă vă gândiți să deveniți unul, au fost adăugate mai multe opțiuni în ceea ce privește afilierea dvs. la ProZ.com. În funcție de nevoile dvs., puteți alege acum dintre două pachete de servicii dedicate membrilor:
  1. Pachetul de servicii Standard include toate beneficiile și serviciile de care beneficiați deja, în calitate de membru ProZ.com cu drepturi depline. Tarifele s-au îmbunătățit, în special dacă utilizați opțiunea de reînnoire automată (și veți scăpa astfel de grija privind expirarea afilierii sau data la care aceasta trebuie reînnoită).
  2. La data de 15 noiembrie va fi lansat noul pachet de servicii Plus. Acest pachet, special conceput pentru nevoile liber-profesioniștilor pentru care activitatea de traducere este cea de bază, va include toate serviciile cuprinse de pachetul Standard, ȘI ÎN PLUS alte servicii suplimentare. Pentru înregistrarea prealabilă sunt disponibile tarife promoționale până la data de 15 noiembrie.


A fost lansată o campanie privind disponibilitatea acestor două pachete de servicii. Tema acestei campanii este Drum deschis. Indiferent unde vă situați din punct de vedere al carierei dvs. ca liber-profesionist, ProZ.com este aici pentru a vă pune la dispoziție instrumente și oportunități pe care le puteți utiliza pentru a ajunge acolo unde vă doriți.

Aceasta va fi cea mai vastă campanie de afiliere ProZ.com de până acum, și va fi însoțită de stimulente importante. Tarifele conțin reduceri și sunt oferite premii speciale. În fiecare vineri va fi oferit un ceas Apple (au fost anunțați deja trei câștigători), iar marele câștigător va pleca acasă cu un Nissan Juke nou (o mașină) la finalul anului.

Dacă sunteți deja membru ProZ.com, v-ați putea reînnoi afilierea acum. Este important să rețineți faptul că, în cazul în care vă reînnoiți mai devreme afilierea, nu veți pierde nimic din valoarea afilierii curente rămase. Dați de veste tuturor!

Dacă nu sunteți încă afiliat ProZ.com, acesta este cel mai bun moment pentru a deveni membru »
1196e28ef97c7b055962fe27ca30fe91_Open_road_forum.jpg
Întrebări privind afilierea? Echipa ProZ.com vă stă la dispoziție prin sistemul de asistență. Puteți, de asemenea, să vă consultați cu cineva din echipa ProZ.com pe pagina de afiliere.

Anunțul original în limba engleză publicat în http://www.proz.com/topic/307835


 


To report site rules violations or get help, contact a site moderator:

Moderator(s) of this forum
Lucica Abil[Call to this topic]

You can also contact site staff by submitting a support request »

Noi opțiuni privind afilierea și cea mai vastă campanie ProZ.com de până acum: "Drum deschis"

Advanced search


memoQ translator pro
Kilgray's memoQ is the world's fastest developing integrated localization & translation environment rendering you more productive and efficient.

With our advanced file filters, unlimited language and advanced file support, memoQ translator pro has been designed for translators and reviewers who work on their own, with other translators or in team-based translation projects.

More info »
PerfectIt consistency checker
Faster Checking, Greater Accuracy

PerfectIt helps deliver error-free documents. It improves consistency, ensures quality and helps to enforce style guides. It’s a powerful tool for pro users, and comes with the assurance of a 30-day money back guarantee.

More info »Forums
  • All of ProZ.com
  • Term search
  • Jobs
  • Forums
  • Multiple search