Noi opțiuni privind afilierea și cea mai vastă campanie ProZ.com de până acum: "Drum deschis"
Thread poster: Jared Tabor

Jared Tabor
Local time: 23:54
SITE STAFF
Nov 8, 2016

În cazul în care sunteți membru ProZ.com, sau dacă vă gândiți să deveniți unul, au fost adăugate mai multe opțiuni în ceea ce privește afilierea dvs. la ProZ.com. În funcție de nevoile dvs., puteți alege acum dintre două pachete de servicii dedicate membrilor:

  1. Pachetul de servicii Standard include toate beneficiile și serviciile de care beneficiați deja, în calitate de membru ProZ.com cu drepturi depline. Tarifele s-au îmbunătățit, în special dacă utilizați opțiunea de reînnoire automată (și veți scăpa astfel de grija privind expirarea afilierii sau data la care aceasta trebuie reînnoită).
  2. La data de 15 noiembrie va fi lansat noul pachet de servicii Plus. Acest pachet, special conceput pentru nevoile liber-profesioniștilor pentru care activitatea de traducere este cea de bază, va include toate serviciile cuprinse de pachetul Standard, ȘI ÎN PLUS alte servicii suplimentare. Pentru înregistrarea prealabilă sunt disponibile tarife promoționale până la data de 15 noiembrie.


A fost lansată o campanie privind disponibilitatea acestor două pachete de servicii. Tema acestei campanii este Drum deschis. Indiferent unde vă situați din punct de vedere al carierei dvs. ca liber-profesionist, ProZ.com este aici pentru a vă pune la dispoziție instrumente și oportunități pe care le puteți utiliza pentru a ajunge acolo unde vă doriți.

Aceasta va fi cea mai vastă campanie de afiliere ProZ.com de până acum, și va fi însoțită de stimulente importante. Tarifele conțin reduceri și sunt oferite premii speciale. În fiecare vineri va fi oferit un ceas Apple (au fost anunțați deja trei câștigători), iar marele câștigător va pleca acasă cu un Nissan Juke nou (o mașină) la finalul anului.

Dacă sunteți deja membru ProZ.com, v-ați putea reînnoi afilierea acum. Este important să rețineți faptul că, în cazul în care vă reînnoiți mai devreme afilierea, nu veți pierde nimic din valoarea afilierii curente rămase. Dați de veste tuturor!

Dacă nu sunteți încă afiliat ProZ.com, acesta este cel mai bun moment pentru a deveni membru »Întrebări privind afilierea? Echipa ProZ.com vă stă la dispoziție prin sistemul de asistență. Puteți, de asemenea, să vă consultați cu cineva din echipa ProZ.com pe pagina de afiliere.

Anunțul original în limba engleză publicat în http://www.proz.com/topic/307835


Direct link Reply with quote
 


To report site rules violations or get help, contact a site moderator:

Moderator(s) of this forum
Lucica Abil[Call to this topic]

You can also contact site staff by submitting a support request »

Noi opțiuni privind afilierea și cea mai vastă campanie ProZ.com de până acum: "Drum deschis"

Advanced search


Wordfast Pro
Translation Memory Software for Any Platform

Exclusive discount for ProZ.com users! Save over 13% when purchasing Wordfast Pro through ProZ.com. Wordfast is the world's #1 provider of platform-independent Translation Memory software. Consistently ranked the most user-friendly and highest value

More info »
SDL Trados Studio 2017 Freelance
The leading translation software used by over 250,000 translators.

SDL Trados Studio 2017 helps translators increase translation productivity whilst ensuring quality. Combining translation memory, terminology management and machine translation in one simple and easy-to-use environment.

More info »Forums
  • All of ProZ.com
  • Term search
  • Jobs
  • Forums
  • Multiple search