Ce se-ntampla fratilor???
Thread poster: Daniela McKeeby

Daniela McKeeby
United States
Local time: 03:36
Italian to English
+ ...
Jun 8, 2002

Perle din paginile romanesti :


\"..... isi propune sa resacralizeze femeia (pe care un Charles Baudelaire, de pilda, a smuls-o de pe piedestal)\". Pai ce-a avut domne\' cu ea, nu putea s-o dea jos cu frumosu\'?


\"Nici \"Scurtele poeme in proza\" n-au fost departe.\" Pai cum sa fie daca erau scurte?


\" Poemele sale („Florile răului\&quoticon_wink.gif sunt inspirate de spectacolul cotidian al vietii pariziene si exprimă drama omului modern obsedat de ideea mortii, încercat de sen­timente satanice\" Ptiu!! batu-l-ar toaca!


\" Baudelaire ... ar fi fost uimit sa afle ca numai cu citiva zeci de ani dupa moartea sa un tinar roman, invatind din cartea sa nemuritoare, va continua experienta sa poetica.\" Pai acu\' doar nu era vina junelui ca n-auzi de copyright.


\"Avea în el un voluptuos exotism cosmopolit\" Apai dejaba va laudati ca-ti fi traducatori daca tot eu trebe sa va zic. Aista-i Calea Victoriei din Cuca Macaii


\"...care par a forma un vartej ce arunca privirea si sufletul in lumea mirifica a Levantului. Aceasta splendoare iberica este o invitatie...\" Doamne, nu m-ai facut si pa mine dasteapta! De ce nu ziceti fratilor ca Levantu ie-n Madrid? Acu am inteles: varteju a aruncat Levantu la Madrid


\" femeii puternice cu o viata sociala efervescenta care impresioneaza si sensibilizeaza\" Daca nu te omora cu bataia, iti pune o bomba sub masina. Daca nu vrei si nu vrei sa mori, iti mai plange pe umar nitelus.


\" De profesie medic, s-a specializat ulterior pe anatomie artistica, \" Patru Kudoz cui mi-o explica p-asta (adica te duci cu un picior rupt si te intorci cu trei?)


\"a obtinut în urma a numeroase examene de capacitate si teste psihologice catedra de desen \" N-am nimica cu asta, e randu\' tancilor sa se duca la scoala


\" Un hippie atenuat, un delicios folk adaptat, un etno accentuat si un country abia schitat\" Gata, mi-a pierit graiu ! Mi se facu foame !


Post Scrisoare: De mai stiti, mai spuneti


[addsig]


 

Nona Stanciu Dell'Acqua  Identity Verified
Italy
Local time: 09:36
Member (2006)
Italian to Romanian
+ ...
Reteta pentru a rade cu pofta chiar cand nu ai chef ! Jun 9, 2002

Intr-adevar perlele sunt foarte stralucitoare ! M-au distrat foarte mult !

Din pacate nu am colectionat asftel de perle haioase dar am sa le adun pe drum daca se for ivi in cale !

P.S. Astfel de perle ar putea sa ocupe un spatiu pe site-ul \"Asociatiei Traducatorilor\" despre care discutam pe celalalt forum, ce zici ??


 


To report site rules violations or get help, contact a site moderator:

Moderator(s) of this forum
Lucica Abil[Call to this topic]

You can also contact site staff by submitting a support request »

Ce se-ntampla fratilor???

Advanced search


SDL MultiTerm 2019
Guarantee a unified, consistent and high-quality translation with terminology software by the industry leaders.

SDL MultiTerm 2019 allows translators to create one central location to store and manage multilingual terminology, and with SDL MultiTerm Extract 2019 you can automatically create term lists from your existing documentation to save time.

More info »
Wordfast Pro
Translation Memory Software for Any Platform

Exclusive discount for ProZ.com users! Save over 13% when purchasing Wordfast Pro through ProZ.com. Wordfast is the world's #1 provider of platform-independent Translation Memory software. Consistently ranked the most user-friendly and highest value

More info »Forums
  • All of ProZ.com
  • Term search
  • Jobs
  • Forums
  • Multiple search