Powwow in Romania
Thread poster: Elvira Stoianov

Elvira Stoianov  Identity Verified
Luxembourg
Local time: 09:05
German to Romanian
+ ...
Jun 26, 2002

Am propus un powwow in Romania si as dori sa va atrag atentia asupra acestui lucru. M-as bucura foarte mult daca ne-am putea intalni sa discutam si noi unele probleme legate de traduceri si de statutul traducatorilor din Romania. Dupa cum am mentionat acolo, eu nu am posibilitatea sa particip in alt oras, dar m-as putea ocupa de detalii daca se cade de acord asupra orasului parcurilor (Timisoara). Sper sa reusim ceva. In Ungaria se pare ca participa chiar si membri din echipa ProZ.

 

Maricica W.  Identity Verified

English to Romanian
+ ...
Cluj - iulie Jun 26, 2002

era vorba sa se tina unul in iulie, la Cluj. daca propuneti sa organizati unul la Timisoara, mi-ar face placere sa aflu detaliile.

 

Elvira Stoianov  Identity Verified
Luxembourg
Local time: 09:05
German to Romanian
+ ...
TOPIC STARTER
am uitat sa pun link-ul Jun 26, 2002

pentru a accesa mai usor pagina de powwow pentru Timisoara apasati aici : http://www.proz.com/?sp=event/powwow_board&eid_c=10576 (in caz ca link-ul nu funtioneaza pentru ca are ID-ul meu, puteti accesa lista din pagina principala)

Va puteti inscrie si mi-ar face mare placere sa ne intalnim si sa discutam despre probleme care ne framanta pe toti (mai ales ca intalnirile de anul trecut nu s-au mai tinut).

Sper sa ne strangem macar 5, ca sa fie aprobat evenimentul de catre ProZ.


 


To report site rules violations or get help, contact a site moderator:

Moderator(s) of this forum
Lucica Abil[Call to this topic]

You can also contact site staff by submitting a support request »

Powwow in Romania

Advanced search






Anycount & Translation Office 3000
Translation Office 3000

Translation Office 3000 is an advanced accounting tool for freelance translators and small agencies. TO3000 easily and seamlessly integrates with the business life of professional freelance translators.

More info »
CafeTran Espresso
You've never met a CAT tool this clever!

Translate faster & easier, using a sophisticated CAT tool built by a translator / developer. Accept jobs from clients who use SDL Trados, MemoQ, Wordfast & major CAT tools. Download and start using CafeTran Espresso -- for free

More info »



Forums
  • All of ProZ.com
  • Term search
  • Jobs
  • Forums
  • Multiple search