Chestionare TNP3 - patroni/directori de companii de traduceri
Thread poster: Cristiana Coblis

Cristiana Coblis  Identity Verified
Romania
Local time: 14:23
Member (2004)
English to Romanian
+ ...
Dec 15, 2005

Dragi colegi,
Revin cu rugămintea de a vă rupe câteva minute din timpul vostru pentru a ajuta la strângerea unor date la nivel european.
Apelul e deosebit de stringent pe partea de language industry, sondajul:
http://160.45.128.4/tnp3_sp1_empl.php?sprache=RO
la care pentru România s-au înregistrat doar 2 răspunsuri. Vă rog tare mult să remediaţi situaţia, sondajul nu e lung şi chiar cred că este interesant.

Pagina de index a sondajelor TNP3 este http://web.fu-berlin.de/tnp3/consultation/sp1.html şi găzduieşte 2 sondaje, unul pentru lingvişti şi celălalt pentru patroni sau directori de companii din industria lingvistică.

Vă mulţumesc anticipat pentru sprijin şi vă urez o după amiază plăcutăicon_smile.gif

[Edited at 2005-12-15 13:07]


 

Marcela MF
Italy
Local time: 13:23
English to Romanian
+ ...
" Erasmus Mundus" Dec 15, 2005

Buna Cristina,

am completat forumularul iar la nivel de master am sustinut ideea de a introduce " Erasmus Mundus" si in Universitatile romanesti, pana in prezent nicio universitatea din Romania nu s-a inscris la acest tip de program (afirmatia ii apartine lui Jan Figel am citit-o de curand intr-un site), exista multe posibilitati pentru studentii care sunt inscrisi la master, nu stiu de ce Universitatile dorm...

Numai bine,
Marcela


 

Cristiana Coblis  Identity Verified
Romania
Local time: 14:23
Member (2004)
English to Romanian
+ ...
TOPIC STARTER
O să reţin şi o să transmit sugestia Dec 15, 2005

Mulţumesc. Voi transmite sugestia la cei abilitaţi să ia măsuriicon_smile.gif În orice caz, chiar azi am avut o întâlnire la LMA Cluj şi se desfăşurau interviuri pentru studenţi pentru mobilităţi într-un proiect Leonardo, din care se fac multe în România pe teme foarte frumoase şi interesante. Cred că aceste contacte deja stabilite prin Leonardo pot fi foarte frumos fructificate în alte proiecte pe alte fonduri.

Îi rog încă o dată pe colegii care sunt proprietari, directori, conducători de companii de traducere sau care activează în domeniul lingvistic să nu uite să completeze sondajul şi le mulţumesc anticipat: http://160.45.128.4/tnp3_sp1_empl.php?sprache=RO[Edited at 2005-12-15 15:00]


 


To report site rules violations or get help, contact a site moderator:

Moderator(s) of this forum
Lucica Abil[Call to this topic]

You can also contact site staff by submitting a support request »

Chestionare TNP3 - patroni/directori de companii de traduceri

Advanced search


Déjà Vu X3
Try it, Love it

Find out why Déjà Vu is today the most flexible, customizable and user-friendly tool on the market. See the brand new features in action: *Completely redesigned user interface *Live Preview *Inline spell checking *Inline

More info »
memoQ translator pro
Kilgray's memoQ is the world's fastest developing integrated localization & translation environment rendering you more productive and efficient.

With our advanced file filters, unlimited language and advanced file support, memoQ translator pro has been designed for translators and reviewers who work on their own, with other translators or in team-based translation projects.

More info »Forums
  • All of ProZ.com
  • Term search
  • Jobs
  • Forums
  • Multiple search