[Admin] Fire de discuţie marcate [Autorizaţie MJ]
Thread poster: Cristiana Coblis

Cristiana Coblis  Identity Verified
Romania
Local time: 04:28
Member (2004)
English to Romanian
+ ...
Aug 18, 2006

Aş vrea să fac un apel la utilizatorii forumului interesaţi de subiectele legate de autorizaţia eliberată de Ministerul de Justiţie.

Pentru uşurinţă am încercat să marchez aceste fire de discuţie cu eticheta [Autorizaţie MJ]. Vă rog încercaţi să continuaţi discuţiile în firele deja deschise.

Veţi observa că există extrem de multe subiecte pe forum pe această temă, iar noutăţile din domeniu sunt aproape inexistente de o perioadă lungă de timp. Dintr-un motiv sau altul firele sunt abandonate rapid şi se deschid altele noi, pe aceeaşi temă.

Rugămintea mea este să încercaţi să lansaţi fire de discuţie pe teme legate de Autorizaţia MJ numai dacă este absolut necesar. Pentru organizarea internă a forumului şi pentru uşurinţa reperării informaţiilor, ar fi preferabil ca discuţiile să continue în firele deja deschise pe această temă. Unul din motivele pentru care nou veniţii pe forum nu găsesc informaţiile pe care le caută, deşi ele există pe forum, este multitudinea de fire de discuţie în care aceste informaţii sunt dispersate.

Alte etichete folosite pentru a marca fire de discuţie frecvent căutate: [PFA], [Examene MCC]

Vă mulţumesc pentru înţelegere

[Editat la 2006-08-18 12:20]


 

Cristiana Coblis  Identity Verified
Romania
Local time: 04:28
Member (2004)
English to Romanian
+ ...
TOPIC STARTER
[Admin] Discuţii în fire existente + diacritice Sep 16, 2007

Dragi colegi,

Aş vrea să reiterez rugămintea de a folosi, pe cât posibil, firele de discuţii deja existente. Acest lucru ne va ajuta să găsim informaţiile mai uşor şi ne va permite să progresăm în discuţii, pornind de la mesaje deja existente.

De asemenea, vă reamintesc că unele fire de discuţii, pe subiecte recurente, au fost etichetate, pentru identificare uşoară în vederea continuării sau reluării discuţiilor şi pentru indexarea în motoarele de căutare, după cum urmează:
- [Autorizaţie MJ] pentru discuţii legate de obţinerea autorizaţiilor, dar şi pe teme legate de problematica traducerilor autorizate;
- [PFA] pentru fire de discuţii legate de formalităţi, contabilitate, noutăţi care privesc persoanele fizice autorizate pentru activitatea de traducător;
- [Examene MCC] pentru subiecte privind examenele pentru traducători organizate de CPPC.

Nu în ultimul rând, aş vrea să readuc în atenţia colegilor noi şi vechi pe forum un aspect important: folosirea diacriticelor pe ProZ.com.

Vestea bună este că pe acest site putem folosi, fără nicio problemă şi fără efort, literele specifice limbii noastre. Setările care ne permit să scriem corect româneşte pe acest site sunt descrise într-un articol excelent şi elocvent scris de colegul nostru Dan Mărăşescu: http://www.proz.com/doc/563

Vă mulţumesc anticipat pentru ajutor şi înţelegere.
Enjoy the forum!

[Editat la 2007-09-16 00:19]


 


To report site rules violations or get help, contact a site moderator:

Moderator(s) of this forum
Lucica Abil[Call to this topic]

You can also contact site staff by submitting a support request »

[Admin] Fire de discuţie marcate [Autorizaţie MJ]

Advanced search


SDL Trados Studio 2017 Freelance
The leading translation software used by over 250,000 translators.

SDL Trados Studio 2017 helps translators increase translation productivity whilst ensuring quality. Combining translation memory, terminology management and machine translation in one simple and easy-to-use environment.

More info »
WordFinder Unlimited
For clarity and excellence

WordFinder is the leading dictionary service that gives you the words you want anywhere, anytime. Access 260+ dictionaries from the world's leading dictionary publishers in virtually any device. Find the right word anywhere, anytime - online or offline.

More info »Forums
  • All of ProZ.com
  • Term search
  • Jobs
  • Forums
  • Multiple search